Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vallahi dünkü o sinirle elbise gelse iade ederdim yaa

Öncelkle çok teşekkür ederim üşenmeyip bu kadar uzun uzun yazdığın için sonuç mükemmel olmuş bu arada iyiki zayıflamışsın yeni bir insan olmuşsun resmen çok iradeli bir kızsın anladığım kadarıyla umarım ben de senin gibi başarırım ve fit olurum

diyetisyene gideyim diyorum ama bir türlü fırsat bulamadım

4 nısan menum

sabah
kasarlı maydonzlu yost
cay

ara
3 kayısı yesılcay

oglen
tavuk sıs
salata ayran

ara
1 portakal

ara
brovnı yedm kek (adetken tatlı ıstegm cok geldı )

aksam
taze fasulye
1 dılım ekmek
salatalık

spor
30 dk hızlı yuruyus yurume mandında
15 dk bısıklet
sonra kol calısdım

1,5 lt su

aksam yesılcay10 fındık spor snrası

diyetisyene gideyim diyorum ama bir türlü fırsat bulamadım

yapamıyorsan gıt bencede dıyetsyenle cok ıyı kılo verılıyor ben gıttm verdm yarıda bırakdm artk utanıyorm hep aynı sey yapıyorum dıye arkadasın deıdıgı gıbı elmayla dıyet olmaz bence yıceksn kı veresın.

yiyeceksin ki vereceksin de nedir kız Allah iyiliğini versin
yiyerek veriliyorsa beş senedir neden gitmedi sürekli yiyorum

Evet yuzyuze gorusme defil online on.sinavi vardi bi sigorta sirketi icin ama istrdigim.bi is yaa valla cok umutlandim okul bitti biteli evdeyim armudun sapi uzumun copu derken issiz kaldim cocuk oldu temelli kopmadan yasimda gecmeden bir yerlerdeb baslamam lazim ve is imkanlari tamda istedigim gibii :) insallah olurda bu sacma sapan dusuncelerden ortamlardan uzaklasirim
evde hazırlamak isterim kahvaltıyı ama bu oda arkadaşı yokmu rahatsız oluyormuş hanım efendi
Seninde isin zor vallahi yaa azililarla ugrasmak cok zor
Melek yuzlu seytan misalii ama ornekte super he guldurdun kiz beni taktik yapiyo bence bu elemanda ama bizimki anlamiyo tamda dedigin gibi cunku ona iyi yuzunu gosteriyo hakkinda hayirlisi olsun ne diyim yaa

kuzum ole demek ıstemedım ama tek elma ole dıyet olmaz dıyette bence kahvaltı onemlı ben mesela dıyeteyene basladıgımda bunları yersem kılo alırım dedm sureklı bısey yıyorsun cunku ole daha ıyı yakıyorsun tabı karatay gıbı dıyetlerde gzl ama yapabılene :):)

kızlar bordo elbise geldide 38 bedeb göndermişler yaa.nasıl değişim olucak şimdi onla uğraşıyorum
Gelen kutuda fatura ayni zamanda.degisim karti.yerine gecebiliyo bilmiyorum aldigin sitede nasil.bir duzen var ama.morhipo.markafoni gibi sitelerde.bu sekilde faturanin arkasinda oluyo

afiyet olsun canım. ben kaçarım yürüyüşe
öyle yeme değil canımmm
biliyorsun işte, aç kalarak öğün atlanarak olmuyor denedik sonuçlar ortada

hadi bismillah inşallah olur canım.

kızlar bordo elbise geldide 38 bedeb göndermişler yaa.nasıl değişim olucak şimdi onla uğraşıyorum

trendbende canım

sıkıntı yok hemen formu doldur faturanın içindeki. beden değişikliği diye belirt. beden yoksa para iadesi yaparlar. beden varsa yollarlar. kargo ücretsiz iade de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…