- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
çok şükür biz onu biliyoruz bilmeyenler de masumalara kıyıyor işteCoksukur ki rabbimiz var dimi yaa :)
vallahi dünkü o sinirle elbise gelse iade ederdim yaavalla anım ben de de vardı bir tane baktım böyle havalara falan girmeler diğer iki kişiyle aralarında konuşmalar hemen kestim attım rahat rahat konuşsunlar aralarında ne özelleri varsa şimdi de soruyorlar birden kendini çektin diye öyle olması gerekiyordu diyemiyorum tabi bahaneler üretip geçiştiriyorum
Haklısın abartıyorum galibayaaaa kusura bakma da bu halin için mi eve kapandın ben sokakta 17-18 yaşında ne tontişler görüyorum benden de kilolu yapma kendine bunu lütfen
Öncelkle çok teşekkür ederim üşenmeyip bu kadar uzun uzun yazdığın için sonuç mükemmel olmuş bu arada iyiki zayıflamışsın yeni bir insan olmuşsun resmen çok iradeli bir kızsın anladığım kadarıyla umarım ben de senin gibi başarırım ve fit olurumSevdaerlnn87
alttaki yazıyı senin için aldım
Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
blacktulip • 2017-02-19 2115
Ben çocukluktan beri kilo problemi yaşayan insanlardan biriyim. 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 100 kg bir obezdim.
Şu an 52 kg'a düştüm ve bunu koruyacağım. 7 yaşından itibaren fastfood ile haşır neşir olmaya başladım. Ailem karşı çıksa da yedikçe yedim yedim yedim... Eskiden kötü bir şey yaptığımı düşünmezdim ama 15 yıl boyunca sağlıksızca yedim işte.
14 yaşından sonra fazla kilolarımla ilgili sorunlarım ortaya çıktı. İstediğimi giyemiyordum ve dalga geçen insanlar oluyordu. Son derece mutsuzdum. Okuldan sonra eve gelir ağlardım. Sonra ben neden yapamayayım ki diye düşündüm. Sonuçta hiçbir şey için geç değil diyerek bu maratona 1 önce başladım. Siteden haberdar olmadığım ilk zamanlarda işte çikolatadır cipsdir koladır fastfooddur azar azar kesmeye başladım. Zamanla 10 kg bir fark gördüm. Bunun azmi ile spora başladım. Günde 1 saat koştum ve ip atladım. Enerjimi sporla attım. 15 kg da böyle 5-6 ay içinde yok oldu.
Sonra bu siteyi keşfettim ve hala yanlışlar yaptığımı gördüm. Kalorileri hesaplamaya başladım. Buraya 75 kilo iken kayıt oldum. İlk başta şimdikinden daha sağlıksız beslenerek kalori hesabı yapsam da zamanla günlük kalori alımımı sağlıklı şeyler yiyerek 700-900'e sabitledim. Ekmeği kestim. Onun yerine karbonhidratımı patates, yulaf ezmesi, pirinç patlığı yiyerek almaya devam ettim. Yemeklere zeytinyağı koydum. Öğün aralarımdaki çikolatadır, dondurmadır kestim. Günde en az 3 porsiyon meyve yedim. Proteinimi eksik etmedim. Sebze haşlama ve kuru baklagillere yer verdim. Saat 7'den sonra hiçbir şey yemedim. Süt ve yoğurdumu tam yağlı hergün yemeye çalıştım. Sindirim sistemi sağlığı için sabah uyandığımda sıcak su, form çayı veya yeşil çay ile kuru kayısı ya da taze kayısı yedim. Sporuma devam ettim. Hergün ip atladım step egzersizi yaptım ve koştum. Kilolar yavaş yavaş gitmeye devam etti.
Bu maratona girerken ne kadar fazlanız olduğu önemli değil. Zamanla hepsi gidecektir. Umarım yardımcı olabilecek şeyler yazmışımdır. Siteye çok teşekkür ederim. Sayesinde kendime güvenim geldi. Sonunda kendim olabiliyorum. Umarım herkes mutlu bir zayıflama süreci geçirir :)
Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
bence en iyi başarı hikayesi bu
Günaydın Kızlar
sevgili sevgilicim, şimdi sabahları elma falan olmaz. neden olmaz elma çabuk acıktırır kan şekerini hızlı yükseltir ve düşürür. geçiştirmeyle, 96 yı görene kadar az yemeyle olmaz. herkesin bünyesi farklı. benim tavsiyem bir diyetisyene gidip vücut kitlene göre beslenmeye başlaman. madem kararlısın o zaman ilk durak= diyetisyen. ayrıca yediklerin çok az ben bile daha fazla yiyorum ve veriyorum yani biliyorsun. az yiyerek, depoladığın yağları kullanıyorsun onlar da korumaya geçiyor. taktik ters, ve mutlaka ara öğün yap.
napıyorsunuz kızçeler?ben dün yordum kendimi yürüyüşte bugün her yerim ağrıyoryapamicam sanırım bugün yürüyüş
diyetisyene gideyim diyorum ama bir türlü fırsat bulamadım
diyetisyene gideyim diyorum ama bir türlü fırsat bulamadım
tek başıma olmuyor galiba yanlış yaptığım çok şey var belliara öğün yaptım şarkı indiriyorum yürüyüşte dinlemek için. birazdan gitcem.
kendin için yapmalısın.
yiyeceksin ki vereceksin de nediryapamıyorsan gıt bencede dıyetsyenle cok ıyı kılo verılıyor ben gıttm verdm yarıda bırakdm artk utanıyorm hep aynı sey yapıyorum dıye arkadasın deıdıgı gıbı elmayla dıyet olmaz bence yıceksn kı veresın.
Evet yuzyuze gorusme defil online on.sinavi vardi bi sigorta sirketi icin ama istrdigim.bi is yaa valla cok umutlandim okul bitti biteli evdeyim armudun sapi uzumun copu derken issiz kaldim cocuk oldu temelli kopmadan yasimda gecmeden bir yerlerdeb baslamam lazim ve is imkanlari tamda istedigim gibii :) insallah olurda bu sacma sapan dusuncelerden ortamlardan uzaklasirimyaaaaaaaaa oldu mu şimdi bu. hadi bakalım toparlan. kuaföre git saç makyaj moralin yerine gelsin. inşallah iyi geçer. istediğin bir iş mi peki?
insan sandıklarımız bizi bu hale getirdi. herkesi kendimiz gibi görünce hüsran oluyor asyacım..aman ne yaparsa yapsın alıyorsa alsın karışma boşver. alıp ta sana derse, aldım asya diye...güle güle giy de kestrip at. yani ona cevap hakkı doğmasın tatlım. sen de elbiseni giyersin sonuçta semurcan ın dediği gibi duruş makyaj saç bambaşka olur
Seninde isin zor vallahi yaa azililarla ugrasmak cok zorevde hazırlamak isterim kahvaltıyı ama bu oda arkadaşı yokmu rahatsız oluyormuş hanım efendi
Melek yuzlu seytan misalii ama ornekte super he
aynen ben de aynıyım hem iş hem mahalle hem akrabalarda derdimi anlatacak kimsem yok artık anlatmaya değer kalitede görmüyorum artık kimseyi
Şeytanın avukatı diye bir film vardı orda şeytan adama çok iyi davranıyordu karısı sürekli uyarıyordu ama inanmadı sonra karısından oldu o hesap
bence kıskansan bile belli etmemelisin yoksa haksız da olsa bazı insanlar hemen karşıdakini savunmaya geçer çünkü ona çok iyi gösteriyordur kendini
bir de benim kaynanamın taktiği dir iki kişinin arasını açmak isterse eğer ikisine de çok iyi davranır kimi ezecekse onun hakkında tek kelime kötü söz söylemez ama ona dokunacak şekilde hikayecikler uydurur sonra bam
ikisini düşman eder ve hiç bir şey yapmamış gibi sıyrılır
ben de ne benzetme yaptım ama tövbe tövbe
yiyeceksin ki vereceksin de nedirkız Allah iyiliğini versin
yiyerek veriliyorsa beş senedir neden gitmedi sürekli yiyorum
Gelen kutuda fatura ayni zamanda.degisim karti.yerine gecebiliyo bilmiyorum aldigin sitede nasil.bir duzen var ama.morhipo.markafoni gibi sitelerde.bu sekilde faturanin arkasinda oluyokızlar bordo elbise geldide 38 bedeb göndermişler yaa.nasıl değişim olucak şimdi onla uğraşıyorum
kızlar bordo elbise geldide 38 bedeb göndermişler yaa.nasıl değişim olucak şimdi onla uğraşıyorum
trendbende canımhangı sıteden aldın once onu sole sonra olmadı ıletsım numarasndan ara sole sıkayetnı
trendbende canım
4 nısan menum
sabah
kasarlı maydonzlu yost
cay
ara
3 kayısı yesılcay
oglen
tavuk sıs
salata ayran
ara
1 portakal
ara
brovnı yedm kek (adetken tatlı ıstegm cok geldı )
aksam
taze fasulye
1 dılım ekmek
salatalık
spor
30 dk hızlı yuruyus yurume mandında
15 dk bısıklet
sonra kol calısdım
1,5 lt su
aksam yesılcay10 fındık spor snrası
öyle yeme değil canımmmyiyeceksin ki vereceksin de nedirkız Allah iyiliğini versin
yiyerek veriliyorsa beş senedir neden gitmedi sürekli yiyorum
Evet yuzyuze gorusme defil online on.sinavi vardi bi sigorta sirketi icin ama istrdigim.bi is yaa valla cok umutlandim okul bitti biteli evdeyim armudun sapi uzumun copu derken issiz kaldim cocuk oldu temelli kopmadan yasimda gecmeden bir yerlerdeb baslamam lazim ve is imkanlari tamda istedigim gibii :) insallah olurda bu sacma sapan dusuncelerden ortamlardan uzaklasirim
Seninde isin zor vallahi yaa azililarla ugrasmak cok zor
Melek yuzlu seytan misalii ama ornekte super heguldurdun kiz beni taktik yapiyo bence bu elemanda ama bizimki anlamiyo tamda dedigin gibi cunku ona iyi yuzunu gosteriyo hakkinda hayirlisi olsun ne diyim yaa
kızlar bordo elbise geldide 38 bedeb göndermişler yaa.nasıl değişim olucak şimdi onla uğraşıyorum
trendbende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?