Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim yaa

sevindim tatlım. iyi bir elemansan niye kötü ayrılasın ki, zaten geri gel diye teklif etmezdi. düğününü yap, bir kaç ay keyfini çıkar sonra yine başlarsın belki.
inşallah ablacım öyle olacak sanırım, en azından şuan içim kuş gibi hafif
bayıldımmmm
6yil?bende yaklasik 5senedir bi tek birini bile bulamadim belkide beni o itekliyo ona bu sekilde ama asicamm
okudum yazdıklarını balım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor benim kardeşim gibi gördüğüm insan dün yengesine dedim ki ben olsaydım sen sipariş etmiş olsan ben hala aynı elbiseyi alacam diye tutturmazdım dedim baktım suratı değişti.şeytan diyor düğünde de kına da da pantolon bluz giy git ya.bizde onla bir hır gür olacak onu göreyim bugün konuşacam içimde koymicam.alttan al al bir hal olduk[/QUOTE]
ay bi kendini bilmez şuursuz haset fesat bi insan yüzünden sen ne diye verdiğin o emeği, vücudundan yolladığın o kiloları belli edecek sana yakışacak bi elbise giymeyesin ? bişey diyim mi o kilo verdiğini gayette net görüyo ve inadına seni bu şekilde bezdirmeye çalışıyo ki o yüzünün güzelliği ve verdiğin kiloları insanlar anlamasın. seni iyi konuşmasın sana şaşırmasın istiyo. pislik kadın nasıl sinir oldum varya yine. sakın ola ki içine sinmeyen bişeyi giyme. aynı renk aynı elbise bende farklı durdu kuzenimde farklı. ben abimin oğlunun sünnetinde giydim o elbiseyi, kuzenim benim nişanımda giydi hatta ve hatta ben verdim. asla aynı durmuyo
oof Allahım kıza baakkkk, ben etek giymek istiyorum kız hayalimi gerçekleştirmiş tipe bakkk. kısacık oohhhhhh tam gençlik zamanıı ne güzell Allahım bana da bikiniyi nasip ettt
oy kuzum dedim ya uunutmuşumdur, eklerim akşama sende görürsün, @Heart of Gold ablada görmedi. ikiniz görürsünüz
iş konusunda da evet canım, onlara maddi manevi çok destek oldum onlarda biliyo. ve bebişleri elimde büyüdü herkes biliyo benden başkasında yemek yemiyo kız evlenp çalışmasam bile kızına bakıcam ondan kopmam
yiyeceksin ki vereceksin de nedir kız Allah iyiliğini versin
yiyerek veriliyorsa beş senedir neden gitmedi sürekli yiyorum
ben lise 1deyken resmen açlık grevine girdim 3 ayda 8 kg vermiştim. 5 6 ayda geri aldım onu. sonra 2 yıl sonra günde 3 ana 3 ara öğün yaparak ve açlığımı çok hissetmeyerek 3 ayda 20 kg verdim.

yemek var, yemek var. aradaki farkı anlarsın zaten az yiyerek değil sık yiyerek kilo verilir. az ve sık. metabolizma sürekli çalışınca daha çok yakıyo.

ve ben eskiden ne kadar ince hesap yaparmışım ya metom daha hızlı çalışsın diye ılık değil soğuk su içerdim. daha çok çaba sarf edermiş. ayyy gençliğim yine öyle yapmam lazımm

Dısarı mı cıkıyorsun yuruyuse canım oph ne guzel hava da guzel..

ay bi kendini bilmez şuursuz haset fesat bi insan yüzünden sen ne diye verdiğin o emeği, vücudundan yolladığın o kiloları belli edecek sana yakışacak bi elbise giymeyesin ? bişey diyim mi o kilo verdiğini gayette net görüyo ve inadına seni bu şekilde bezdirmeye çalışıyo ki o yüzünün güzelliği ve verdiğin kiloları insanlar anlamasın. seni iyi konuşmasın sana şaşırmasın istiyo. pislik kadın nasıl sinir oldum varya yine. sakın ola ki içine sinmeyen bişeyi giyme. aynı renk aynı elbise bende farklı durdu kuzenimde farklı. ben abimin oğlunun sünnetinde giydim o elbiseyi, kuzenim benim nişanımda giydi hatta ve hatta ben verdim. asla aynı durmuyo

oof Allahım kıza baakkkk, ben etek giymek istiyorum kız hayalimi gerçekleştirmiş tipe bakkk. kısacık oohhhhhh tam gençlik zamanıı ne güzell Allahım bana da bikiniyi nasip ettt

oy kuzum dedim ya uunutmuşumdur, eklerim akşama sende görürsün, H Heart of Gold ablada görmedi. ikiniz görürsünüz
iş konusunda da evet canım, onlara maddi manevi çok destek oldum onlarda biliyo. ve bebişleri elimde büyüdü herkes biliyo benden başkasında yemek yemiyo kız evlenp çalışmasam bile kızına bakıcam ondan kopmam

ben lise 1deyken resmen açlık grevine girdim 3 ayda 8 kg vermiştim. 5 6 ayda geri aldım onu. sonra 2 yıl sonra günde 3 ana 3 ara öğün yaparak ve açlığımı çok hissetmeyerek 3 ayda 20 kg verdim.

yemek var, yemek var. aradaki farkı anlarsın zaten az yiyerek değil sık yiyerek kilo verilir. az ve sık. metabolizma sürekli çalışınca daha çok yakıyo.

ve ben eskiden ne kadar ince hesap yaparmışım ya metom daha hızlı çalışsın diye ılık değil soğuk su içerdim. daha çok çaba sarf edermiş. ayyy gençliğim yine öyle yapmam lazımm [/QUOTE]

canım haber ver eklemedn aksam eve gıdınce unutuyorm gırmeyı spor falan yemek derken

tabı canım bebek olayı gercekden zor bende cocuklara cok duskunumdur bıde elınde buyumus ne guzel gıder seversn yedırrısın darısı ılerde sana ınsallah :)

selam canlar :) ben devam ediyorum yuruyus yapiom en az yarim saat. Kalorimi asmiyorum bakalim :) ama daha gitmiyor

a.s canım devam et tabii diyetisyene de devam ediyorsun dimi bırakmadın

Kizlar su yanlis mesaj dongusunu biri kirsin yazilar birbiri icinde

Aynen ya sabahtan beri okumaya çalışıyorum yazılar birbirine girmiş

ayyy kızlar alemsiniz...telefondan yapıyorsanız bildiğin kanser eder adamı. gözünü sevdiğimin pc si, akşam o yüzden bakmıyorum işte.

kızlar yollamadım elbiseyi.eşim şimdi çarşıya git gel yapıcaksın uğraşma bırak dolabında dursun sen bir zaman sonra girersin elbisenin içine elbiseyi de çok beğendin dedi bende tamam o zaman dedim.elbise bende şimdi o 38 bedenin içine girmek için yırtınma vakti

eşini takdir ettim ablacım vallahi helal olsun sana sonsuz güveniyo. o güveni boşa çıkartma, hepimiz inanıyoruz sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…