Insallah canim yaaafiyet olsun canım. ben kaçarım yürüyüşe
öyle yeme değil canımmm
biliyorsun işte, aç kalarak öğün atlanarak olmuyor denedik sonuçlar ortada
hadi bismillah inşallah olur canım.
sıkıntı yok hemen formu doldur faturanın içindeki. beden değişikliği diye belirt. beden yoksa para iadesi yaparlar. beden varsa yollarlar. kargo ücretsiz iade de.
inşallah ablacım öyle olacak sanırım, en azından şuan içim kuş gibi hafifsevindim tatlım. iyi bir elemansan niye kötü ayrılasın ki, zaten geri gel diye teklif etmezdi. düğününü yap, bir kaç ay keyfini çıkar sonra yine başlarsın belki.
bayıldımmmm04 nisan menüsü
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmek, 1 yumurta, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, yeşillik
ara: 1 küçük muz
öğlen; 6 yk pırasa, salata ve 10 badem
ara: türk kahvesi ve 20 gr sütlü çikolata ( akşam işim vardı. eve geç gideceğim diye ara fazla yaptım)
ara: 1 kivi ve 15 badem
akşam: yemek olarak yok maalesef. geç geldim gelince de, 5 yk yoğurt, 1 yk chia, 1 yk yulaf karıştırdım zencefil zerdaçal ve 10 badem ekleyip yedim.
su: 4 lt
spor: 1 saat yürüyüş
okudum yazdıklarını balım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor benim kardeşim gibi gördüğüm insan dün yengesine dedim ki ben olsaydım sen sipariş etmiş olsan ben hala aynı elbiseyi alacam diye tutturmazdım dedim baktım suratı değişti.şeytan diyor düğünde de kına da da pantolon bluz giy git ya.bizde onla bir hır gür olacak onu göreyim bugün konuşacam içimde koymicam.alttan al al bir hal olduk[/QUOTE]6yil?bende yaklasik 5senedir bi tek birini bile bulamadim belkide beni o itekliyo ona bu sekilde ama asicamm
oof Allahım kıza baakkkk, ben etek giymek istiyorum kız hayalimi gerçekleştirmiş tipe bakkk. kısacık oohhhhhh tam gençlik zamanıı ne güzell Allahım bana da bikiniyi nasip ettt@Sevdaerlnn87
alttaki yazıyı senin için aldım
Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
blacktulip • 2017-02-19 2115
Ben çocukluktan beri kilo problemi yaşayan insanlardan biriyim. 16 yaşındayım. 1 yıl öncesine kadar 100 kg bir obezdim.
Şu an 52 kg'a düştüm ve bunu koruyacağım. 7 yaşından itibaren fastfood ile haşır neşir olmaya başladım. Ailem karşı çıksa da yedikçe yedim yedim yedim... Eskiden kötü bir şey yaptığımı düşünmezdim ama 15 yıl boyunca sağlıksızca yedim işte.
14 yaşından sonra fazla kilolarımla ilgili sorunlarım ortaya çıktı. İstediğimi giyemiyordum ve dalga geçen insanlar oluyordu. Son derece mutsuzdum. Okuldan sonra eve gelir ağlardım. Sonra ben neden yapamayayım ki diye düşündüm. Sonuçta hiçbir şey için geç değil diyerek bu maratona 1 önce başladım. Siteden haberdar olmadığım ilk zamanlarda işte çikolatadır cipsdir koladır fastfooddur azar azar kesmeye başladım. Zamanla 10 kg bir fark gördüm. Bunun azmi ile spora başladım. Günde 1 saat koştum ve ip atladım. Enerjimi sporla attım. 15 kg da böyle 5-6 ay içinde yok oldu.
Sonra bu siteyi keşfettim ve hala yanlışlar yaptığımı gördüm. Kalorileri hesaplamaya başladım. Buraya 75 kilo iken kayıt oldum. İlk başta şimdikinden daha sağlıksız beslenerek kalori hesabı yapsam da zamanla günlük kalori alımımı sağlıklı şeyler yiyerek 700-900'e sabitledim. Ekmeği kestim. Onun yerine karbonhidratımı patates, yulaf ezmesi, pirinç patlığı yiyerek almaya devam ettim. Yemeklere zeytinyağı koydum. Öğün aralarımdaki çikolatadır, dondurmadır kestim. Günde en az 3 porsiyon meyve yedim. Proteinimi eksik etmedim. Sebze haşlama ve kuru baklagillere yer verdim. Saat 7'den sonra hiçbir şey yemedim. Süt ve yoğurdumu tam yağlı hergün yemeye çalıştım. Sindirim sistemi sağlığı için sabah uyandığımda sıcak su, form çayı veya yeşil çay ile kuru kayısı ya da taze kayısı yedim. Sporuma devam ettim. Hergün ip atladım step egzersizi yaptım ve koştum. Kilolar yavaş yavaş gitmeye devam etti.
Bu maratona girerken ne kadar fazlanız olduğu önemli değil. Zamanla hepsi gidecektir. Umarım yardımcı olabilecek şeyler yazmışımdır. Siteye çok teşekkür ederim. Sayesinde kendime güvenim geldi. Sonunda kendim olabiliyorum. Umarım herkes mutlu bir zayıflama süreci geçirir :)
Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
bence en iyi başarı hikayesi bu
oy kuzum dedim ya uunutmuşumdur, eklerim akşama sende görürsün, @Heart of Gold ablada görmedi. ikiniz görürsünüzyaaa ben yoktum bıde etıketlememıssın bıle benı
canım gercekden abarrttgn kadar sokaga cıkmayacak kadar kılon yok tabıkı verıceksın daha cok gencsn bende hep kıloluı gecırdm ama ver al gene ugrasıyorum yas oldu 28 sende yapıcaksn ınsallah.
aynen kuzenın dııl bıseyın dııl bsver bıde kınada gycek renk farklı kımse dıkkat etmez canım.
bıde iade edım mı dıyorsun pes canım sana ona ınat gıy.
ne ara ekledınız sıldınız ya bızı beklemeden
cok gereksız cvp olmus gercekden canım herkez bırbırınn kararna saygı duymalı benmle esımde farklı dusuncelerdeyız ama ben paylasımlarına yorum yapmam ne gerek varkı bosyere aramzda tatsızlık cıksın.
canım hakkında hayrlısı olsun gene ne guzel dugunden bı kac ay sonrada gel dıyorlar demek yerın orda ıyı bu guzel bısey ıs bulamassn bısey olur bı kapın var.
ben lise 1deyken resmen açlık grevine girdim 3 ayda 8 kg vermiştim. 5 6 ayda geri aldım onu. sonra 2 yıl sonra günde 3 ana 3 ara öğün yaparak ve açlığımı çok hissetmeyerek 3 ayda 20 kg verdim.yiyeceksin ki vereceksin de nedirkız Allah iyiliğini versin
yiyerek veriliyorsa beş senedir neden gitmedi sürekli yiyorum
afiyet olsun canım. ben kaçarım yürüyüşe
öyle yeme değil canımmm
hadi bismillah inşallah olur canım.
sıkıntı yok hemen formu doldur faturanın içindeki. beden değişikliği diye belirt. beden yoksa para iadesi yaparlar. beden varsa yollarlar. kargo ücretsiz iade de.
ay bi kendini bilmez şuursuz haset fesat bi insan yüzünden sen ne diye verdiğin o emeği, vücudundan yolladığın o kiloları belli edecek sana yakışacak bi elbise giymeyesin ? bişey diyim mi o kilo verdiğini gayette net görüyo ve inadına seni bu şekilde bezdirmeye çalışıyo ki o yüzünün güzelliği ve verdiğin kiloları insanlar anlamasın. seni iyi konuşmasın sana şaşırmasın istiyo. pislik kadın nasıl sinir oldum varya yine. sakın ola ki içine sinmeyen bişeyi giyme. aynı renk aynı elbise bende farklı durdu kuzenimde farklı. ben abimin oğlunun sünnetinde giydim o elbiseyi, kuzenim benim nişanımda giydi hatta ve hatta ben verdim. asla aynı durmuyoinşallah ablacım öyle olacak sanırım, en azından şuan içim kuş gibi hafif
bayıldımmmm
okudum yazdıklarını balım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor benim kardeşim gibi gördüğüm insan dün yengesine dedim ki ben olsaydım sen sipariş etmiş olsan ben hala aynı elbiseyi alacam diye tutturmazdım dedim baktım suratı değişti.şeytan diyor düğünde de kına da da pantolon bluz giy git ya.bizde onla bir hır gür olacak onu göreyim bugün konuşacam içimde koymicam.alttan al al bir hal olduk
Aynen ya sabahtan beri okumaya çalışıyorum yazılar birbirine girmişKizlar su yanlis mesaj dongusunu biri kirsin yazilar birbiri icinde
Bi yerde toparlamistim aksamdi sanirim gene kayisi kopartmis birileriAynen ya sabahtan beri okumaya çalışıyorum yazılar birbirine girmiş
anladım şimdi.öyle yeme değil canımmm
Kizlar su yanlis mesaj dongusunu biri kirsin yazilar birbiri icinde
selam canlar :) ben devam ediyorum yuruyus yapiom en az yarim saat. Kalorimi asmiyorum bakalim :) ama daha gitmiyor
Kizlar su yanlis mesaj dongusunu biri kirsin yazilar birbiri icinde
Aynen ya sabahtan beri okumaya çalışıyorum yazılar birbirine girmiş
eşini takdir ettim ablacım vallahi helal olsun sana sonsuz güveniyo. o güveni boşa çıkartma, hepimiz inanıyoruz sanaakızlar yollamadım elbiseyi.eşim şimdi çarşıya git gel yapıcaksın uğraşma bırak dolabında dursun sen bir zaman sonra girersin elbisenin içine elbiseyi de çok beğendin dedi bende tamam o zaman dedim.elbise bende şimdi o 38 bedenin içine girmek için yırtınma vakti
izledim abla seni şimdi oluryagmuraydin tatlım izlemeye almalısın gözükmüyor ya da şunlar görebilir diye seçmelisin
eşini takdir ettim ablacım vallahi helal olsun sana sonsuz güveniyo. o güveni boşa çıkartma, hepimiz inanıyoruz sanaa
neden giremiyesin ablacım, haziran olmazsa ağustos olur. temmuz 29 olur. gelir benim düğünümde giyersinnsağol ablam inşallah girebilirim bir gün 38 bedene
ayy cansınnneden giremiyesin ablacım, haziran olmazsa ağustos olur. temmuz 29 olur. gelir benim düğünümde giyersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?