- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
neden giremiyesin ablacım, haziran olmazsa ağustos olur. temmuz 29 olur. gelir benim düğünümde giyersinn
ayy cansınn
ayy vallahi süper olur yaaaHEPİMİZ hedef koyalım senin ve akovser in düğününde toplanalım elbiseleri de int den alalım giyelim gidelim
ayy vallahi süper olur yaaa
:) BU ALBÜM İÇİNDE ABLACIMaçamıyorum .1 albüm 7 fotoğraf yazıyor ama açılmıyor tatlım
:) BU ALBÜM İÇİNDE ABLACIM
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/40350/
BURDA LİNKİ @Heart of Gold
Biraktim canm bu insulin cok nalet bisimis kilo veremiyorum onceden istedimmi ne kadar hizli veriyodum. Kafam bozulcak dukan yapicam o olcaka.s canım devam et tabii diyetisyene de devam ediyorsun dimi bırakmadın
ayyy kızlar alemsiniz...telefondan yapıyorsanız bildiğin kanser eder adamı. gözünü sevdiğimin pc si, akşam o yüzden bakmıyorum işte.
TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIMMMaferin sana çok yol katetmişsin ve çok güzel olmuşsun. bak şimdi senin karın mide kol problemin yok sadece basen popo. senin düğüne kadar alt bölge çalışman lazım. bence aldığın 3-5 kg orada toparlanmış...52 53 olursan çok daha iyi ama 55 olupta sıkılaşırsan kalıcı olur
Biraktim canm bu insulin cok nalet bisimis kilo veremiyorum onceden istedimmi ne kadar hizli veriyodum. Kafam bozulcak dukan yapicam o olcak
asl1can tamam kuzum eklerim şimdi hazır burdayken bakk
@colorfullifen sende iyi varsın canımmm
ay tamam alıntılamadan yazdım düzelir şimdiii
kucağımda çocuk var bukadar yazdığıma şükredin
KALDIRMADIM DAHA SENDE GÖR KALDIRICAMgene mı kacırdm 40 dk olmus yazalı ya off
KALDIRMADIM DAHA SENDE GÖR KALDIRICAM
ben bi ara squats yaptım 15 gün kadar o baya etkili olmuş farkettim şimdi önceden öyle değildi. ama daha kiloluyum canım ya vermem lazımgördüm kuzum masallah sen nerene dıyet yapıyorsun merk ettım harıkasın ya tam yanı kalca boy bel cok ıyı ya bızımde az sole kalcamız cıksn dıe squat yapıyoruz :) aksam bende cekım oncekı halmde varsa bakarım daha bana cok var ama :)
bende göremiyorum canımizledim abla seni şimdi olur
sen de bak şimdi canımmbende göremiyorum canım
sen de bak şimdi canımm
ben bi ara squats yaptım 15 gün kadar o baya etkili olmuş farkettim şimdi önceden öyle değildi. ama daha kiloluyum canım ya vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?