Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neden giremiyesin ablacım, haziran olmazsa ağustos olur. temmuz 29 olur. gelir benim düğünümde giyersinn

HEPİMİZ hedef koyalım senin ve akovser in düğününde toplanalım elbiseleri de int den alalım giyelim gidelim

Biraktim canm bu insulin cok nalet bisimis kilo veremiyorum onceden istedimmi ne kadar hizli veriyodum. Kafam bozulcak dukan yapicam o olcak

TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIMMM İNŞALLAH ONLARIDA VERİCEMM

Biraktim canm bu insulin cok nalet bisimis kilo veremiyorum onceden istedimmi ne kadar hizli veriyodum. Kafam bozulcak dukan yapicam o olcak

asya ile bir konuş. dukan değil de karatay çok daha sağlıklı ve kalıcı. yine verirsin ama uyguladığın yöntem doğru olmalı

KALDIRMADIM DAHA SENDE GÖR KALDIRICAM

gördüm kuzum masallah sen nerene dıyet yapıyorsun merk ettım harıkasın ya tam yanı kalca boy bel cok ıyı ya bızımde az sole kalcamız cıksn dıe squat yapıyoruz :) aksam bende cekım oncekı halmde varsa bakarım daha bana cok var ama :)

ben bi ara squats yaptım 15 gün kadar o baya etkili olmuş farkettim şimdi önceden öyle değildi. ama daha kiloluyum canım ya vermem lazım

ben bi ara squats yaptım 15 gün kadar o baya etkili olmuş farkettim şimdi önceden öyle değildi. ama daha kiloluyum canım ya vermem lazım

bende aksam sporda yapcam platesde yaptırıyor ama calıscam zorda gelıyor yalnıs da yapmak ıstemıyorum ama vucudun cok ıyı masallah bende eklıcem su resmddekı halım 62 kıloydum kınamdan gecen yazdan sımdı 67 lerdeydm o zmanda ıyıydm ama karnım vardı bı 58 olsam tam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…