:))a.s canım devam et tabii diyetisyene de devam ediyorsun dimi bırakmadın
ayyy kızlar alemsiniz...telefondan yapıyorsanız bildiğin kanser eder adamı. gözünü sevdiğimin pc si, akşam o yüzden bakmıyorum işte.
sağol canımmbaktım şimdiki halin gayet iyi maşallah iyi kilo vermişsin
telefona indirmiştim ben sqauts diye bi programı. o hergün seni deneyerek esnin yapabildiklerine göre program oluşturuyodu. ve yapmayınca sürekli alarm veriyodu yapana kadar. onu indir bence canımbende aksam sporda yapcam platesde yaptırıyor ama calıscam zorda gelıyor yalnıs da yapmak ıstemıyorum ama vucudun cok ıyı masallah bende eklıcem su resmddekı halım 62 kıloydum kınamdan gecen yazdan sımdı 67 lerdeydm o zmanda ıyıydm ama karnım vardı bı 58 olsam tam olur.
sağol canımm
telefona indirmiştim ben sqauts diye bi programı. o hergün seni deneyerek esnin yapabildiklerine göre program oluşturuyodu. ve yapmayınca sürekli alarm veriyodu yapana kadar. onu indir bence canım
4 nisan menüm:
sabah: 1kk peynir,2 tatlı kaşığı pekmez, yumurta,4 zeytin
öğle yemeği:çorba salata
ara:bir avuc leblebi reflüme iyi geliyor
akşam: 2 parça tavuk, salata ,ıspanak ekmek yerine 2 yk makarna.
2 litre su 6000 adım yürüdüm.
ayy acıktım yaaaaaa
sabah: 1 haş. yumurta 1 dilim kepek ekmeği yedim öğlende 3 yk ıspanak yarım kase çorba çok az salata yedim acıktımm
aynen ben de inşallah kötü birşey yokturvalla ben 1 tane eti tutku 2 tane de jelibon ayıcık yedim. devamını getirmedim kendimi tuttum. cezamı sayabilirsinizz
@AKovser kız nerdesn sen cidden bende merak etmeye başladım seni
valla ben 1 tane eti tutku 2 tane de jelibon ayıcık yedim. devamını getirmedim kendimi tuttum. cezamı sayabilirsinizz
@AKovser kız nerdesn sen cidden bende merak etmeye başladım seni
ben de elma yedim arkasına uykum kaçsın diye kahve içtim
Acıktım acıktım dediniz bendr acıktığımı hissettimakşam yemeğime daha vakit var portakal yedim bende.
Cıssss lardan yemişsinhiç yakıştıramadım sana yağmurcumm kalk bakimm bi 100 tane ip atla
Ben tarçınlı süt içtim yanında portakal yedim çok garip bir karışımdı
@AKovser endişelenmelimiyiz bilemedim kaç gündür yoksun canım benim ya inan yokluğun anlaşılıyor sen yokkenyagmuraydin kaçamak yaptı gelde cezasını kes şunun
ay ne güzelde ispiyonladım seniii
İş yerimdeyim şuan zıplayamıyom akşam zıpzıplarım. Oooh bide kahve içtim üstüneee doydum şimdi.
Hem akşam yemek yemiycem ki ben chai tohumlu ayran içicem59.9 görmem lazım haftaya 58lere inmem lazım göbek atıcam onlara tekrar kavuşunca
Göbek attığın videoyu albümde paylaşcan ama tamam mıİşyerinde zıplama sonra bu kız delirdi mi diye bakarlar sanabak sen şuna hem götürdün jelibonlu ayıcıkları hem 58 olcam diyonn gızzz sen 58 ol bende burdan göbek atıcam sözz
Su uyurr yağmur uyumaz. Yağmur da sudam ama oraları karıştırma şimdi
İspiyonuna ispiyonculuk yapçam görcen sen
Ben hep burdayımHahahyyyy yağmurda sudan yani seni de uyuturum canımms :))) henüz kaçamak yapmadım ama yaparsam senin olmadığın zamanı kollarım ispikçilikkk yapamazsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?