Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canmm bisey demedimmm :)
:))

baktım şimdiki halin gayet iyi maşallah iyi kilo vermişsin
sağol canımm
telefona indirmiştim ben sqauts diye bi programı. o hergün seni deneyerek esnin yapabildiklerine göre program oluşturuyodu. ve yapmayınca sürekli alarm veriyodu yapana kadar. onu indir bence canım

merhabalar kızlar sık giremiyorum iyisinizdir inşallah yeme içme durumları nasıl iştahlarımız azalsa ne iyi olur bugün regl oldum.Aklım fikrim tatlıda ne yapacağım bilmiyorum. eşim saka adı altında alay ediyor zayıftım hep sonra hamilelikte 78 o görünce şok oldum..fazla kilom var ama öyle şakalara alınıyorum ben.aman kurtulcaz hepimiz bir ben tam uysam

sağol canımm

telefona indirmiştim ben sqauts diye bi programı. o hergün seni deneyerek esnin yapabildiklerine göre program oluşturuyodu. ve yapmayınca sürekli alarm veriyodu yapana kadar. onu indir bence canım

hadı ya bakım canım bende mantıklı gercekden belkı o zman unutmam bole tembellık yapıyorum.

afıyet olsun. adetken malesef ole dun bende oleydım dayanamayıp bı parca bısey yedım.

valla ben 1 tane eti tutku 2 tane de jelibon ayıcık yedim. devamını getirmedim kendimi tuttum. cezamı sayabilirsinizz

@AKovser kız nerdesn sen cidden bende merak etmeye başladım seni

Acıktım acıktım dediniz bendr acıktığımı hissettim akşam yemeğime daha vakit var portakal yedim bende.

Cıssss lardan yemişsin hiç yakıştıramadım sana yağmurcumm kalk bakimm bi 100 tane ip atla

Ben tarçınlı süt içtim yanında portakal yedim çok garip bir karışımdı

İş yerimdeyim şuan zıplayamıyom akşam zıpzıplarım. Oooh bide kahve içtim üstüneee doydum şimdi.
Hem akşam yemek yemiycem ki ben chai tohumlu ayran içicem 59.9 görmem lazım haftaya 58lere inmem lazım göbek atıcam onlara tekrar kavuşunca

Su uyurr yağmur uyumaz. Yağmur da sudam ama oraları karıştırma şimdi
İspiyonuna ispiyonculuk yapçam görcen sen

İşyerinde zıplama sonra bu kız delirdi mi diye bakarlar sana bak sen şuna hem götürdün jelibonlu ayıcıkları hem 58 olcam diyonn gızzz sen 58 ol bende burdan göbek atıcam sözz

Hahahyyyy yağmurda sudan yani seni de uyuturum canımms :))) henüz kaçamak yapmadım ama yaparsam senin olmadığın zamanı kollarım ispikçilikkk yapamazsınnn
Ben hep burdayım ve artık hafta sonuda olsa sırf menünü görmek için gircem 15nisanda göbeciklerinle bekliyorum seni beybisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…