Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hep burdayım ve artık hafta sonuda olsa sırf menünü görmek için gircem 15nisanda göbeciklerinle bekliyorum seni beybisiii

Vuuuv sert kapıya çarptım desene yiyip içmez benim menüleri kontrol edersin şimdi ben şimdiden başlayayım göbek atmaya prova yapcemm gariii

Ben bilmem kaçamak kaçamaktır yavru ayıcıkları bilmem ben böylede adamı pişman ederim işte kaçamak yaparken bir daha düşün bundan sonra
Ay vallahi yaa , mutfağa gittim şimdi çaycı abla diyo acıktım. Dedim getirme bidaha buraya ayuv. Niye diyo. Senin yüzünden kilo veremiyom dedm. Yedin kafayı diyo

Ay vallahi yaa , mutfağa gittim şimdi çaycı abla diyo acıktım. Dedim getirme bidaha buraya ayuv. Niye diyo. Senin yüzünden kilo veremiyom dedm. Yedin kafayı diyo

çok güldüm yaa senin düğün için acil kilo vermem lazım elbiselerimin hepsi küçük beden eski formuma dönme vaktiii geldiii

Samsunluyum canım sen nerelisin ?? Yakınsak koşa koşa gelirim senin nedimen bile olurum :))))

çok güldüm yaa senin düğün için acil kilo vermem lazım elbiselerimin hepsi küçük beden eski formuma dönme vaktiii geldiii

Ben film izlemeye gidiyorum en sevdiğim dizi tekrar başladı yeni sezonuyla izlemezsem çatlarım şimdi :))) akşam yemeğimide yiyip gelirim menümü paylaşmaya

Ayy ben istanbuldayım canım ya olsun gelirsinn. Gelemezsen görüntülü ararız sen orda ben burda oynarım
Hadi akşamı çok kaçırma . Görüşürüz sooora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…