- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Göbek attığın videoyu albümde paylaşcan ama tamam mı
3 haftadır 62.8 den 60lara zor geldim kız. Benim hafta sonları püüüfff laneetttTühhh keşke daha düşük deseydim 58 olmana az kalmış 55 deseydim keşketamamdır kuzum sen ver kiloları ben göbekte atarım video ya da çekerim
Ben hep burdayımve artık hafta sonuda olsa sırf menünü görmek için gircem 15nisanda göbeciklerinle bekliyorum seni beybisiii
Hahahah bence deVuuuv sert kapıya çarptım desene yiyip içmez benim menüleri kontrol edersin şimdiben şimdiden başlayayım göbek atmaya prova yapcemm gariii
Ay Allahım ya gidip kusucam şimdi senin yüzünden. Yav 2 tane minnak ayuvcuk napsın benim koca cüssemejelibondan sonraaa ohooo yeşil çay kurtarmaz seniii
3 haftadır 62.8 den 60lara zor geldim kız. Benim hafta sonları püüüfff laneettt
Hahahah bence debeline yemeni bağla ama öyle isterimm. Senin güncel kilon kaçtı
Ay Allahım ya gidip kusucam şimdi senin yüzünden. Yav 2 tane minnak ayuvcuk napsın benim koca cüsseme
Olsun düğünde yaklaştı gidecek bu kilolar okadarrr çıtır gelinimiz olacaksın düğünğnde de gelirim göbek atmayaay hiçte güzel oynayamam
Sen nerde oturuyodun? Kız gel cidden oynarız kalabalıkta kaynarsın.Valla cuma 72,4 tü pazartesi artı çıkmıştı bakalım bu cuma ne olacak .
Ay vallahi yaa , mutfağa gittim şimdi çaycı abla diyo acıktım. Dedim getirme bidaha buraya ayuv. Niye diyo. Senin yüzünden kilo veremiyom dedm. Yedin kafayı diyoBen bilmem kaçamak kaçamaktır yavru ayıcıkları bilmem benböylede adamı pişman ederim işte kaçamak yaparken bir daha düşün bundan sonra
Sen nerde oturuyodun? Kız gel cidden oynarız kalabalıkta kaynarsın.
Kapışak senle
Ay vallahi yaa , mutfağa gittim şimdi çaycı abla diyo acıktım. Dedim getirme bidaha buraya ayuv. Niye diyo. Senin yüzünden kilo veremiyom dedm. Yedin kafayı diyo
Samsunluyum canım sen nerelisin ?? Yakınsak koşa koşa gelirim senin nedimen bile olurum :))))
çok güldüm yaa senin düğün için acil kilo vermem lazım elbiselerimin hepsi küçük beden eski formuma dönme vaktiii geldiii
Ben film izlemeye gidiyorum en sevdiğim dizi tekrar başladı yeni sezonuyla izlemezsem çatlarım şimdi :))) akşam yemeğimide yiyip gelirim menümü paylaşmaya
Hangi dizii ooo :)Ben film izlemeye gidiyorum en sevdiğim dizi tekrar başladı yeni sezonuyla izlemezsem çatlarım şimdi :))) akşam yemeğimide yiyip gelirim menümü paylaşmaya
Su yapiyo demi oyle :)Allahım içip içip tuvalete koşmaktan bıktım vallahi, bişeyler içesim gelmiyo şu wc yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?