- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
Evet canım ya, yeşil çay içtim gittim. Su içtim gittim. Nişanlımı bekliyorum bakıyım o gelene kdar ne zaman gidicemSu yapiyo demi oyle :)
Gitmeye bak disarida fena sıkıntı oluyoEvet canım ya, yeşil çay içtim gittim. Su içtim gittim. Nişanlımı bekliyorum bakıyım o gelene kdar ne zaman gidicem
Ayy ben istanbuldayım canım ya olsun gelirsinn. Gelemezsen görüntülü ararız sen orda ben burda oynarım
Hadi akşamı çok kaçırma . Görüşürüz sooora
Hangi dizii ooo :)
Ya oyle dalga gecersen bende burcunu bilirimmmnerden anladın kız ben teraziyimm
çok sağol canımm Allah razı olsunn
valla canım fazla değer kimseye vermiceksin. benim oturduğum yerde de (köyümden 10 dk uzaklıkta biyerdeyim, ve tüm akrabam arkadaşlarım orada kaldı ben babamla yalnız kaldım) okulum burdaydı ama lisede de öyle çok arkadaş edinmedim. 1 tane arkadaşım vardı, onla sırf aynı ünide olalım diye bölüm değiştirdim. yeri geldi parası olmadı haftalarca her gün sabah kahvaltsından tut sigarasına kahvesine kadar karşıladım.. ne oldu bigün yine parası olmadığında destek istedi gitti sınf arkadaşlarıyla yemeğe... ben kaldım mal gbi..
bikaç zaman sonra yine para istedi verdim. zaman geçti ağzından kumbarası olduğunu, 60 tl o kumbaradan çıktığını ve istediği bişeye 20tlsi yetmediğini söyledi. ve o gün o kız bende bitti. he hala görüşürüz konuşuruz ama eskisi gibi değil. önceden yalvarırdım hep ben geliyorum bkere sen gel diye babam izin vermiyo derdi ama başka arkadaşına gider 2 3 gün kalırdı. o kızında babası içerdi benmkide, o kızında annesi yok benimde. e benim farkım ne ? ki 1 sokak var aramızda o kızla 25 dk yol var arabayla.. neyse gün geldi bu bana sordu hayırdır küsmüyüz diye. çat çat çat içimdekileri saydırdım. bundan sonra yüzün varsa gelir yine kahvemi içer sohbetini edersin ha yok dersen artık yoksun zaten bende dedim. şimdi ayda 1 belki görüşürüz belki görüşmeyiz..
demem o ki takma boşver
Sende canımKizlar iyiki varsiniz yaa
Yabancı dizi canım prison break biliyor musun ? Çok severdim eskiden hiç bir bölümünü kaçırmazdım :))))
Hic izlemedim ama adini duymustum.Yabancı dizi canım prison break biliyor musun ? Çok severdim eskiden hiç bir bölümünü kaçırmazdım :))))
Nerden bildinn merak ettim hiç anlamam burçlardanYa oyle dalga gecersen bende burcunu bilirimmm
Sende canım
Pilav fazla olmuş ablacım evetmenüm kızlar normalde regl zamanım canım bir tatlı istiyorr nasıl tutucam kendimi
1. öğün
2 haş yum
peynir
salatalık
sütlü kahve
2. öğün
5 kaşık pirinç pilavı(aylar oldu yemeyeli canım istedi)
tavuk haşlama 300 gr kadar
salata
yoğurt
sütlü kahve
su 2 lt
spor eşim gelsin 1 saat yürüyüş yapıcam akşam kaçırdım birazher zamankinden fazla oldu
Ya tatlı ya kek yemen lazımdı ikisinide yemişsin az da olsa. Ama bende 2 tane ayuvcuk 1 tane tutku yedim. Zıplıycam şimdi sende zıplaBugunku menum
Kalkinca:
2sb su
Kahvalti:
Tereyagli omlet
2ceri domates
1salatalik
3yaprak marul
2dilim karabugdayli cavdarli ekmek
1.5kk peynir
Sekersiz cay
Ogle:
4adet etli lahana sarma
1pket kek hindistan cevizli
1bardak sut
1turk kahvesi
Kabak tatlisi minik bir parca
Aksam:
Yok
Spor yok su 2lt
Ayuvcuk ne sekerimPilav fazla olmuş ablacım evet
Ya tatlı ya kek yemen lazımdı ikisinide yemişsin az da olsa. Ama bende 2 tane ayuvcuk 1 tane tutku yedim. Zıplıycam şimdi sende zıpla
Jelibon ayıcıklar var yaAyuvcuk ne sekerim
Gecmez canim.birinin beni tokatlamasi lazimm yada cikicamm balkona bagira bagira aglicamm saycamm sovcem ancak ozaman gecicek eminimJelibon ayıcıklar var ya
Yaa geçmiş olsunnn, ayaklarını soğuk suyla yıka
Noldu yineeGecmez canim.birinin beni tokatlamasi lazimm yada cikicamm balkona bagira bagira aglicamm saycamm sovcem ancak ozaman gecicek eminim
Oooooo benim dizimdi kiiiizzz
Michael schofield lincoln burrowsbide efsanee t-bag
Ben film izlemeye gidiyorum en sevdiğim dizi tekrar başladı yeni sezonuyla izlemezsem çatlarım şimdi :))) akşam yemeğimide yiyip gelirim menümü paylaşmaya
Yabancı dizi canım prison break biliyor musun ? Çok severdim eskiden hiç bir bölümünü kaçırmazdım :))))
Bugunku menum
Kalkinca:
2sb su
Kahvalti:
Tereyagli omlet
2ceri domates
1salatalik
3yaprak marul
2dilim karabugdayli cavdarli ekmek
1.5kk peynir
Sekersiz cay
Ogle:
4adet etli lahana sarma
1pket kek hindistan cevizli
1bardak sut
1turk kahvesi
Kabak tatlisi minik bir parca
Aksam:
Yok
Spor yok su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?