Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar hemen menümü paylaşıp kaçıyorum misafirliğe gideceğiz .

Sabah 10:00 3 kuru kayısı
11:00 kaşarlı sucuklu domatesli tost (kepekli ekmek ile)
14:00 1 çay bardağı tarçınlı süt
1/2 portakal
18:00 1 tabak türlü yemeği (patlıcan, kabak, patates, havuç ile) 1/2 dilim kepek ekmeği ve salata

Ya oyle dalga gecersen bende burcunu bilirimmm

Kizlar iyiki varsiniz yaa
Sende canım

menüm kızlar normalde regl zamanım canım bir tatlı istiyorr nasıl tutucam kendimi

1. öğün
2 haş yum
peynir
salatalık
sütlü kahve

2. öğün
5 kaşık pirinç pilavı(aylar oldu yemeyeli canım istedi)
tavuk haşlama 300 gr kadar
salata
yoğurt
sütlü kahve

su 2 lt
spor eşim gelsin 1 saat yürüyüş yapıcam akşam kaçırdım birazher zamankinden fazla oldu

Bugunku menum

Kalkinca:
2sb su

Kahvalti:
Tereyagli omlet
2ceri domates
1salatalik
3yaprak marul
2dilim karabugdayli cavdarli ekmek
1.5kk peynir
Sekersiz cay

Ogle:
4adet etli lahana sarma
1pket kek hindistan cevizli
1bardak sut
1turk kahvesi
Kabak tatlisi minik bir parca

Aksam:
Yok

Spor yok su 2lt

Pilav fazla olmuş ablacım evet
Ya tatlı ya kek yemen lazımdı ikisinide yemişsin az da olsa. Ama bende 2 tane ayuvcuk 1 tane tutku yedim. Zıplıycam şimdi sende zıpla

Oooooo benim dizimdi kiiiizzz
Michael schofield lincoln burrowsbide efsanee t-bag

Ayyyy t-bag deme bana midemi bulandırıyor o adam herif tam bi psikopat yeni sezonunu izledin mi ilk bölümde yine var. Günlerce ağlamıştım Michael öldüüüü diye boşuna mı döktüm o gözyaşlarını adam yeni sezonda yine karşımızda Bayılıyorum o diziyee benim dizim o kimseye vermemmm

Ben film izlemeye gidiyorum en sevdiğim dizi tekrar başladı yeni sezonuyla izlemezsem çatlarım şimdi :))) akşam yemeğimide yiyip gelirim menümü paylaşmaya

Yabancı dizi canım prison break biliyor musun ? Çok severdim eskiden hiç bir bölümünü kaçırmazdım :))))

ayyyy prison. başlayacaktı ama unuttum ben. kaç kez tekrarını izledim bilmiyorum ama benim muhteşem dizilerin vardır aşkla tutkuyla izlediği yillardir izliyorum resmen

yarın bakarım int .den

öğlen çok yiyin ce aksama yok yani aslında öğlen yemek isabetli ama akşam yoğurt kürü nü yap ki sabaha kadar durabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…