Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk bölümü oynadı bileee kızzz vallahi bende kaç kere izledim hatırlamıyorum bile hiç bıkmadan izlerimm

menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvalti; 1 yumurta, 1 kk peynir, yeşillik,1 salatalık, 5 zeytin, 1 tk zeytinyağı, 1 dilim ekmek ve 1 çk nutella..ne yemisim bee

ara; elma

öğlen; yürüyüşten geldim. Eşim Yemekhande imiş.gittim balık helva var. ayyyy böyle gözlerimden yıldızlar çıktı resmen. Eşim dedi ki biraz ye, 4 çatal aldım ucundan. sonra 60 kez zıpladim
yemegim; ton balıklı salata, 10 badem

ara; yeşil çay, 15 badem

aksam; salata, 2 köfte, 1 çb kefir

ara; çay içiyorum şu an 6-7 tane krater yedim hemen 50 kez ip atladim.
çayı tek icemiyorum midem bulanıyor ya icmeyecegim ya da yemeyecegim ama bilemedim

su; 3 lt
Spor ; 1 saat yürüyüs

Öğlen yemek olarak bir şey yememişsin canım kek tatlı kötü olmuş öğlen erken yediysen akşam acıkırsın salata falan yap kendine aç bırakma kendini :)

1 kare bitter çikolata yeme hakkın var canım regl zamanı krizler çok fena oluyor bol bol su iç . Akşam pilav fazla olmuş ama her zaman yemiyorsun zaten :))

Kahvaltı güzel 1 çaykaşığı kadar nutella yani olmasaydı da olurdu ama yemişsin bir kere :) ben bi kaşıkla yetinemezdim iyi hakim olmuşsun kendine :)
Öğlen ve akşam yemeğinde güzel canım ama 6-7 kraker fazla değil mi yani o tür atıştırmalıkları akşam yemeğinden sonra yemeyin diyorlardı ama bilemedim şimdi :)
Çayı bende zar zor içiyorum hiç tat alamıyorum kahvaltıda bir bardak içerim o kadar hep bitki çaylarına alıştırdım kendimi

Bugün menüm
Sabah: uyanınca 2 bardak su

Kahvaltı: 1haş yumurta 1ufak dere otlu poğaça 4zeytin 1kk peynir (poğaçayı patron getirmiş ye de ye deyip durdu ben kıza bakarken odalarında, çay iç ye iç ye demesinden bıktım ayıp olmasın diye yedm)

Ara yok

Öğlen: yarım kase mercimek çorbası, 5yk kadar ıspanak 1ufak kase yoğurt , salata çok çok az (ekmek yok)

Ara 2jelibon ayuvcuk, 1 tutku, 1 şekersiz kahve

Ara: sade türk kahvesi

Akşam: 2su bardağı chia tohumlu ayran( 3 e çıkabilir)

Spor 20 dk yürüyüş 200 ip zıplama 30 squats

Su: 2lt

@AKovser gelmedimi hala ya

Balım kuru yemislere dikkat et

Kesinlikle yürüyüş yap gülüm bende yeni msj attım kuru yemislere dikkat et diye

Ah evet gördüm şimdi :))) aslında yemek istemiyorum ama bana kızıyorlar sen hala diyet mi ypıyorsun öldürcen kendini ye kızım şunuda ye bunuda ye bir şey olmaz bir günden diyorlar valla bıktım artık bunlardan bizim kültürümüz böyle malesef yemek istemesek bile zorla yediriyorlar sonra kilo alıncada arkamızdan konuşuyorlar hemen başlıyorum yürüyüşe canım

Nerden bildinn merak ettim hiç anlamam burçlardan
Bilmem konusmalarindan falan tahmin ettim
Hehe t-bag filmin nesesiydi bee sahneleri cok hosuma giderdi helede 2.sezonda bi sirkete baskan falan oluyoduya gülmekten olmustum ona yok ben yeni sezonu izlemedim izlemicemde :) film izlemiyorum artik..ama maykila bende az aglamadim gerci sonra haberleri görünce igrenmedimde degil

Öğlen yemek olarak bir şey yememişsin canım kek tatlı kötü olmuş öğlen erken yediysen akşam acıkırsın salata falan yap kendine aç bırakma kendini :)
Canim bisey istemiyor ya :/
Noldu canım sana yine o arkadaşınla mı ilgili ?
Konustuk ve tekrar gordum ki kimse sen gibi degil.benim onun icin dusunduklerimi dusundugunu sanmiyorum artik.net belli oldu.benim.hareketlerimden ona olan ilgimden sıkılmış,,kocasiyla konusmuyormus okadar.onceden konusuyodun ama hergun simdi mi bu sekilde dusunuyosun.benim derdmden bahsetmem falan cok skmıs onu.tamam dedm ozur dilerim bidaha olmaz.benim durumumda olmadigi icin empatide yapmadigi icin dal duz konustu yine.ozur diledim alttan aldim ve kapattik konuyu.artik hicbisey eskisi gibi olmaz.cok sey degismiste ben anlamamisim o yani.birde kirgin olan oymus ilginc bir sekilde yazik bana cidden cok yazik

Anladım madalyalı beybi
Ya ablacım bişey dicem, gerçekten çok mu takıntı haline getirdin acaba o arkadaşını? Hatalı değilsin neden özür diliyosun onu anlamadım. Birde sanki 18 19 yaşında gibisiniz, her ikinizde evli çoluk çocuklu insanlarsınız. Arkadaşının davranışlarıda normal değil. Ne demek kocamla konuşmuyorum okadar. Ne biliyim bence çok tripli soğukta davranma ama iyide davranma. Arasını bul yoksa sizin bu muhabbetiniz çok uzayacak

Salı günü menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez

Öğlen
1 porsiyon zeytinyağlı prasa
1 sb ayran

Akşam
150 gr haşlanmış tavuk
Bir kase mevsim salata

2,5 litere su
1 saat yürüyüş+ 250 ip atlama

Terazi tanidigim var hemen caktim yani

yediğin her yasaklı şeyin telafisini yapmışsın bu çok iyi canım

bende tam bir çay delisiyim ama yanında bazen bende bir şeyler arıyorum

Bende fındık yedim akşam saat sekiz de pişman oldum keşke yemeseydim dedim evde 1 saat yürüyüş mü yapayım yoksa leslie mi yapayım ??
bence leslie yap
ama ben cevap yazana kadar sanırım sen yürüyüşe başladın
spor yapta fark etmez gülüm

canım dün okudum ama gece geçti yazamadım
boş ver çok üzülmüşsün belli ama demek ki gerçekten dost değilmiş
dost dediğin seni her haliyle kabul eden derdine derman olmaya çalışandır
hiç bir şey yapamazsa bile dinler
bundan şikayetçi ise boş ver, ilişkini de gözden geçirmiş oldun

güzel olmuş canım

şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye

kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.

arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.

BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]

menü de aralar çok ağır olmuş canım

browni hariç güzel canım birde su biraz az olmuş

güzel olmuş canım
ayy acıktım yaaaaaa

sabah: 1 haş. yumurta 1 dilim kepek ekmeği yedim öğlende 3 yk ıspanak yarım kase çorba çok az salata yedim acıktımm

az olmuş canım aksam için de hafif biseyler atıştır

su ve spor yazmamışsın canım menu güzel :)

pirinç pilavı fazla olmuş ama her zaman yemiyorsun zaten .. Çok tatlısı isteğin varsa kare bitter ye

kek ve kabak tatlisi olmamış canım

güzel olmus canım ama çayi tek içmeye alış

güzel olmuş ama kaçamak en azından aşırı olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…