obez biri verebilir 40 kiloyu. 3 ay 12 hafta eder, haftada 3;3 kilo demek olur 40 kilo da. uygun bir rakam obezite icin.
Bu açıdan düşünmemiştim ama yine 40 normal 70 fazla..
ya dayimin esini biz pariste agirladik iki hafta, onlarin da bodrumda villalari var; bizi agirlamak istediler ameliyat oncesi. kabul etmedi esim. ameliyat olacaksin, zaten dunya is olacak bu yaz da tatil yapmayiver dedi.
Aksine dinlenmen iyi olurdu bence..
sorma yağ alıcaklar resmen derileri sarkmıştıobez biri verebilir 40 kiloyu. 3 ay 12 hafta eder, haftada 3;3 kilo demek olur 40 kilo da. uygun bir rakam obezite icin.
birkaç yıldır içmedim çok canım çekti 1 bardak kadar içtimSalgam tuzlu bi icecek yarin arti gorursen panik yapma canim odemdir buyuk ihtimalle :)
Gunaydin canimm
kistin için ameliyat olmayacakmısın sen canım eğer öyleyse zaten büyük ihtimal laparoskopi yaparlar buda sana ve ya eşine engel değilya dayimin esini biz pariste agirladik iki hafta, onlarin da bodrumda villalari var; bizi agirlamak istediler ameliyat oncesi. kabul etmedi esim. ameliyat olacaksin, zaten dunya is olacak bu yaz da tatil yapmayiver dedi.
kistin için ameliyat olmayacakmısın sen canım eğer öyleyse zaten büyük ihtimal laparoskopi yaparlar buda sana ve ya eşine engel değil
ben olmuştum tüplerime bakcakları o arada kistte görmüşler aldılar yeminle bir kaç dikiş vardı sadece oralara su geçirmez bandlardan aldım yapıştırdım denize daldım yüzdüm tatilimi de yaptımcins iste. sirf amac benim ak dedigime kara demek.
ben olmuştum tüplerime bakcakları o arada kistte görmüşler aldılar yeminle bir kaç dikiş vardı sadece oralara su geçirmez bandlardan aldım yapıştırdım denize daldım yüzdüm tatilimi de yaptım
alla alla neden karşı kendisi gelmesin o zaman sen çocuklarla git onada mı hayır diyorkuzum ben de 3 kez oldum laporoskopi ile. sadece karnin sis oluyor gaz verdikleri icin. ben sonrasinda gitmek istemedim, once gitmek istedim hem de moral olur diye. o hem basa hem sona, toplu olarak bu yaz tatile karsi.
alla alla neden karşı kendisi gelmesin o zaman sen çocuklarla git onada mı hayır diyor
heartcigim annecigim,
menu cok guzel. karpuz 200 gr gecmesin. <3
ya dayimin esini biz pariste agirladik iki hafta, onlarin da bodrumda villalari var; bizi agirlamak istediler ameliyat oncesi. kabul etmedi esim. ameliyat olacaksin, zaten dunya is olacak bu yaz da tatil yapmayiver dedi.
hayir, git tabii diyor. olay onun bir yere gitmesi.
ben her yere tek yahut cocukla gidebilirim ama her seyi tek yapacaksam ne anlami var evliligin?
haklısın bu konu da ben de sevmem tek gitmeyihayir, git tabii diyor. olay onun bir yere gitmesi.
ben her yere tek yahut cocukla gidebilirim ama her seyi tek yapacaksam ne anlami var evliligin?
kuzum sen dukan yapiyorsan bunlar ney?
birkaç yıldır içmedim çok canım çekti 1 bardak kadar içtim
Kızlar o gün ben dukana baktım ücretli idi
Yok kuzum ya şuan vericek durum kalmadıKoçluk hizmeti ücretli, evet..
İstiyor muydun ?
Yok kuzum ya şuan vericek durum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?