Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya dayimin esini biz pariste agirladik iki hafta, onlarin da bodrumda villalari var; bizi agirlamak istediler ameliyat oncesi. kabul etmedi esim. ameliyat olacaksin, zaten dunya is olacak bu yaz da tatil yapmayiver dedi.
kistin için ameliyat olmayacakmısın sen canım eğer öyleyse zaten büyük ihtimal laparoskopi yaparlar buda sana ve ya eşine engel değil

ben olmuştum tüplerime bakcakları o arada kistte görmüşler aldılar yeminle bir kaç dikiş vardı sadece oralara su geçirmez bandlardan aldım yapıştırdım denize daldım yüzdüm tatilimi de yaptım

kuzum ben de 3 kez oldum laporoskopi ile. sadece karnin sis oluyor gaz verdikleri icin. ben sonrasinda gitmek istemedim, once gitmek istedim hem de moral olur diye. o hem basa hem sona, toplu olarak bu yaz tatile karsi.

kuzum ben de 3 kez oldum laporoskopi ile. sadece karnin sis oluyor gaz verdikleri icin. ben sonrasinda gitmek istemedim, once gitmek istedim hem de moral olur diye. o hem basa hem sona, toplu olarak bu yaz tatile karsi.
alla alla neden karşı kendisi gelmesin o zaman sen çocuklarla git onada mı hayır diyor

heartcigim annecigim,

menu cok guzel. karpuz 200 gr gecmesin. <3

önceki gün tartıp da yedim dün daha fazla yedim yürüyüş yaptım diye onun rahatlığı vardı

ya dayimin esini biz pariste agirladik iki hafta, onlarin da bodrumda villalari var; bizi agirlamak istediler ameliyat oncesi. kabul etmedi esim. ameliyat olacaksin, zaten dunya is olacak bu yaz da tatil yapmayiver dedi.

hayir, git tabii diyor. olay onun bir yere gitmesi.
ben her yere tek yahut cocukla gidebilirim ama her seyi tek yapacaksam ne anlami var evliligin?

haklısın semur...öncesi sana da moral olurdu ne güzel. niye bir yere gtimekten dolayı rahatsız ki, ayrıca sen niye 2 çocuğun sorumluluğunu alıyorsun seninde dinlenmeye hakkın var.

kuzum sen dukan yapiyorsan bunlar ney?

Haklisin canim ama dayanamadim bugunde bozdum mayis basindan beri kabak cicegi ariyorum dun sans eseri buldum ve dolmasini yaptim egeli arkadaslar daha iyi bilirler. Dayanamadim ve yedim.. yatin ve cuma saf protein yapicam ceza olarak sporu da arttirdim

birkaç yıldır içmedim çok canım çekti 1 bardak kadar içtim

Arada olur canim ben kilo aldim diye endiselenme diye soyledim. Bazen bebim canimda cok istiyor hele bide adanada olunca heryer salgam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…