en masum tatlı dondurmadır heralde :) güzel olmuş menü
Benim bazlamam lahmacun gibi mayasız ve incecik
gece 1 bazlama çok olmamış mi canım :)
canım aksam için pizza ve şalgam agir olmamış mi
menü güzel olmus canım , eğer şişlik varsa kayısı falan yesen ya da yeşil cay içsen olmaz mi
güzel olmuş canım :) da fish fingerin 100 gr mi 248 kaloriymis iki parca derken sen 200 gr falan mi yedin ?
uuuuuuu tamam yavrummmKızlar yazamadım arada büyük oğlumun okulu yarım gün Çarşamba'ları. Sonra futbola gidiyor. Şimdi geldik, yıkadım opluşu ve aldım teli elime.Mydestinyy kuzum sen Dukan yapacaksan ben koçluk yaparım sana seve seve. Her sabah her akşam kafanı yerim. Ama bırakmayacaksan!
Misafirim var yine sonra da kayseri yolcusuyum
sus kızzz ben 106 idim 102 oldum sonra 98-96 oldum şimdi 93 evdeki tartım dr daki 92,4 vericeezzzz öyle yol mol düşünmicençok uzun geliyor bu yol gözume canım ya 15 kilo ne demek ? Off
sagolasın canımİyi yolculuklar
sus kızzz ben 106 idim 102 oldum sonra 98-96 oldum şimdi 93 evdeki tartım dr daki 92,4 vericeezzzz öyle yol mol düşünmicen
Keşke ben de ç kip gitsem bir yerleresagolasın canım
1.68 canımne güzel vermişsin
insAllah bende verebilirim.. Senin boy kaç
güzel olmuş canım menü :)Neler yedim neler bugün kızlar :)
Sabah
1'5 dilim ekmek,domates,salata,dereotu,peynir ve 1 bardak süt
Öğlen
Salata , 4 kaşık patlıcan yemeği, 1dilim ekmek
Akşam
3 tane köfte suda pişirdim kızlar tavuğu suda yapardım ama köfteyi ilk defa yaptım iyi de oldu ve salata yedim
2lt de su içtim
Mersii canım hep böyle gitsin vercez senlee ben bu kiloları grubun tombikleriyiz biz şekerizzgüzel olmuş canım menü :)
Mersii canım hep böyle gitsin vercez senlee ben bu kiloları grubun tombikleriyiz biz şekerizz
Isimsiz senin neyin tombik 60kusur kilo degil misininsAllah canım :) sen kaç yaşındasin bu arada :)
Kovserim sende ogrenmissin bu isleri yaa
Allah iyiliğini versin caklitimmhemide bedeveee he
Misafirim var yine sonra da kayseri yolcusuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?