- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
ay evet yazmamışım 1 but :)
Benim de aklım dolaptaki dondurmada. Eşim şu mini 6lı magnum ve nogger'lardan almışEvde çiğköfte olması eziyet degilmi canimm benimde aklım hep dolaptaki baklavadaben yememek için böyle durumlarda erken uyuyorum benim menü meyveden fazlalasti kavun ağır aslında yarın ağzıma surmem
kabızlık için değil cilt bakımı için sordu sanırımHic kullanmasını canım ama kabızlıkta bence en iyisi ekmeksiz sebze yemeği ve yoğurt
teşekkür ederimcanım boyum kısa olduğu için tombul duruyorumbide sezeryandan dolayı göbek var
o zaman ben sana canım canım diyip duruyorum ama sıkıntı olmaz demi ben 21 yaşındayım :)
boyum kısa ya çok kilolu duruyorum ya
canım ton balığı yağlı değil dimi.. O yağlı bide tavuk suyu ile çorba yağlı ikisi çok olmasın.. Birde kabızlığa aci çok iyi geliyor insAllah geçer
o zaman sıkıntı yok :)
harika olmuş sporda menüde
harika olmuşsun canım :)
fırında tavuk miktarını yazmamışsın canım inşallah con yengemizsindir :)
neresinde sıkıntı var canım menüde belirtirmisin en azından bilgim olsun bidahakine dikkat ederim
canım meyve çok olmamış mi kavun karpuz ?
Ben de 56dan aşağısını hiç görmedim. Zaten bana 56 fazla zayıf oluyorHaklisin kuzum ya ben 52 kilodan aşağı istesemde inemem ama 56 olsam öpüp başıma koyarim s beden olabilsek ahhhh
teşekkür ederim
cnm oruçlular perşembe iftardan önce bildiriyor sanırım. Biz yine Cuma sabah bildiriyoruz. Biz dediğim oruçlu olmayanlar yani :)Kızlar tartı günü cuma deil mi ya yarin yazıyor bazı yorumlarda. ?
Uffff ya kim ne dese canın çekecek bugün iyi değilim canım şimdide magnummmBenim de aklım dolaptaki dondurmada. Eşim şu mini 6lı magnum ve nogger'lardan almış
cnm oruçlular perşembe iftardan önce bildiriyor sanırım. Biz yine Cuma sabah bildiriyoruz. Biz dediğim oruçlu olmayanlar yani :)
Cuma sabahı yine canım oruç olanlar perşembe iftar oncesiKızlar tartı günü cuma deil mi ya yarin yazıyor bazı yorumlarda. ?
Ayy zor yiyorum salataligi zaten o beni aciktiriyo :O suyu iciyorum canim kapanisi 1.5lt su ile yapıyorum: DSahurda 5-6 salatalık ye ve bol su iç :)
Ciddiyim bak..
Aynen kabızlık olarak anlasilan kelime aranizda olmasi lazimkabızlık için değil cilt bakımı için sordu sanırımsemurcan :)
Benim canim benim ayy ciktim aziciik suan mutluyuumBen sabahtan beri gitmeyince okurken karıştırıyoruz demekki ama biri kabızlık demiştiColorayzn sen miydin kuzu evet de lütfen bu kadar uydurmuş olmayim bugün baya kötüyüm ya
Cuma sabahı yine canım oruç olanlar perşembe iftar oncesi
GozunaydinAyy zor yiyorum salataligi zaten o beni aciktiriyo :O suyu iciyorum canim kapanisi 1.5lt su ile yapıyorum: D
Aynen kabızlık olarak anlasilan kelime aranizda olmasi lazim
Benim canim benim ayy ciktim aziciik suan mutluyuum
He valla demiGozunaydinayy benim oglusumda su ara nasıl.gazli ikinip duruyor her yapısında bende
ne sporu yaptınde bakimKızlllaaaar sporumu da yaptım 3 lt oldu içtiğim su bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?