Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur demeye yer bırakmadın ki canısı
Olmaz tabi, içtiğin yeşilçay sonuçta :)
Bende günler karıştı, yarının tartı günü olduğunu bile unuttum

Kizlar size Eki Görüntüle 2008899 Eki Görüntüle 2008900 before after geciyorum ben de :) siyahli resim 76 kilo dogum sonrasi. Digeri ise 64.5 kilo simdi.

Çok iyi görünüyorsunn canım, maşaAllah

Niye olmadı ki koldan?
Kasti semucum yani girdim icine ama ust kismindan koltuk altina yakin yani pazu olayindan kasti biraz ondan :/

Aynen yarin tartı günü ve bayrama da 1 haftadan biraz fazla kaldi benim 80in altina inmem gerekiyodu moralim bozuk bu kabızlık olayindan dolayi

Teşekkürler cnm valla ben 67 kiloda baya takılı kalmıştım ama buraya geldiğimden beri 3 kilo daha gitti. Birlikte olunca herşey daha kolay ve güzel

Bozma hiç moralini, zaten kilo almanın en büyük nedenlerinden biri kabızlık..
İçinde sinemaki olmayan form çaylarından bulursan al kuzu, onlar iyi geliyor diye biliyorum, özellikle kayısılı olanı..

Teşekkürler cnm valla ben 67 kiloda baya takılı kalmıştım ama buraya geldiğimden beri 3 kilo daha gitti. Birlikte olunca herşey daha kolay ve güzel

Aynen öyle :)
Devamı da böyle gelir inşaAllah canım..

Kayisinin kendisini yiyorum ama tik yok

8 li paketlerden almistik kac gramdi paket bakmadim. 8 taneden 2 sini yedim yani ceyrek paket yagsiz tavada pisirdim

Isimsiz senin neyin tombik 60kusur kilo degil misin

canım boyum kısa olduğu için tombul duruyorum bide sezeryandan dolayı göbek var

35 yaşındayım

o zaman ben sana canım canım diyip duruyorum ama sıkıntı olmaz demi ben 21 yaşındayım :)

isimsiz965 kız neden uyarmıyorsun beni senin kilonda ne yavrummmm yaaaa

boyum kısa ya çok kilolu duruyorum ya

canım ton balığı yağlı değil dimi.. O yağlı bide tavuk suyu ile çorba yağlı ikisi çok olmasın.. Birde kabızlığa aci çok iyi geliyor insAllah geçer
Miniydi valla boyu
o zaman sıkıntı yok :)

harika olmuş sporda menüde

Kizlar size Eki Görüntüle 2008899 Eki Görüntüle 2008900 before after geciyorum ben de :) siyahli resim 76 kilo dogum sonrasi. Digeri ise 64.5 kilo simdi.

harika olmuşsun canım :)

Menu bildiriyorum

Sabah
Dukan krep
Yagsiz peynir 1 kk
1 dilim jambon
Sekersiz cay

Oglen
Az yagli tavuk sote 5-6 yk

Ara
Yagsiz sutlu latte

Aksam
Firinda tavuk

1 saat tempolu yuruyus
2 lt su

fırında tavuk miktarını yazmamışsın canım inşallah con yengemizsindir :)

Köfteyi fırına ver kağıt üstünde ızgara, şahane oluyor. Patlıcan hariç güzel :)

Kuzum o menü olmamış bence

Sen basıl 64 kilosun? Benden zayıfsın!!!!

neresinde sıkıntı var canım menüde belirtirmisin en azından bilgim olsun bidahakine dikkat ederim

canım meyve çok olmamış mi kavun karpuz ?

Karpuz 1 küçük dilimdi ama ya yok gbi aslında aklımdan baklavasi yemek geçti yine ucuz atlattım buraya nasıl yazacağım dusundun inanki

Şu an evde ev yapımı var desem?

Görmedim

Menü olmamış kuzum bebce
Evde çiğköfte olması eziyet degilmi canimm benimde aklım hep dolaptaki baklavada ben yememek için böyle durumlarda erken uyuyorum benim menü meyveden fazlalasti kavun ağır aslında yarın ağzıma surmem

ay evet yazmamışım 1 but :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…