- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
off kızlar canım sıkılıyor bu cumartesi günleri benim çalışmak istemiyorummmm
Merhaba kızlar
Bu hafta biraz yoğundu sıcaklarda başladı
Yaza düğün var iki tane alış veriş çocuklar deniz diyor derken bakamadım pek
Alışverişi kolayladım ama daha bitmedi
Yememe de dikkat etmeye çalıştım ama ahlardan sonra ilk defa tartı günü artıdaydım dün üzüldüm az
Bir sporu aksattım biraz
Kızlar ayrımdan bir gün önce yola çıkacağız yazın benim ve eşimin memleketine gideceğiz bütün yaz oralarda olacağız
Bu beni çok geriyor
Ayrıca oralarda yememe dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum
Geçen uğraştım Leslie 3 mili yükledim telefona
Çünkü orda bilgisayar ve internet yok hergünde netten yapamam
Umarım fırsat bulur yaparım
Yurt dışında yasamanin zor yanları çok canımÇok güzel mangal yakmışlar ama domuzcuk olduğu için hepsi ben aç kaldım. Cok erken saatte geldigimiz için kahvaltı da yapamadım sadece Dukan bar yedim kahve ile. İnşallah tttar beni turnuva bitene dek. Çantada oğlanın abur cuburları var ama yemiyorum ben.
Tatile son 6 gün kaldı kızlar bu hafta çok sıkı tutmalıyız artık ilk 3 olsun gevsedim ben geçen hafta bu hafta toparlamaya caliscam hiç tatlı borek yemem inşallah
Ne guzel dilekler, günaydın kaptanim.
Ben gune pek iyi uyanmadim.
Sabah yatagimin besik gibi sallandigini hissettim ki o depremden sonra hep oyle hissediyorum. Acaba benle alakali mi deyip oylece yattim sallanmamin durmasini bekledim megerse depremmis
4.7 mutsuzum rabbim bizi korusundan baska bisey demiyorum özellikle evladimi.tedirginligim azalacagina artiyor
Saol canımMerhaba ablacım..
Kolay gelsin bütün işlerinde :)
Hiç değilse Leslie yaparsan önlersin biraz kilo almanı..
Saol canım
Umarım yapabilirim çünkü kalabalık olacağız boş oda bulmak zor
E gelinsin herkes hizmet bekler çocuklar falan filan
Senin düğün Ağustosta mıydı
Hazırlıklar bittiniz?
Yawrukush canım nasılsın neler yapıyorsun çocuklar nasıl
Sagol canim.insallah olmaz.sınavdan yine kaldim biliyomusun.hemde parktan degilde hep yaptigim yeri yapamamaktan kaldim,moralim bozuk cokColorayzn canim cok gecmis olsun:/ Insallah bi daha olmaz ya cok üzüldüm
Canım benim zaten iyi değilmişsin, yaşadığın korku sana yeter, hataların da bu yüzden olmuş bence..Sagol canim.insallah olmaz.sınavdan yine kaldim biliyomusun.hemde parktan degilde hep yaptigim yeri yapamamaktan kaldim,moralim bozuk cok
Canım benim zaten iyi değilmişsin, yaşadığın korku sana yeter, hataların da bu yüzden olmuş bence..
Ama ne bileyim depremle sabaha uyanmissin o psikolojiyle bana cok normal geldi..bence biraz ara ver iki ay kadar sonra sinava girersinSagol canim.insallah olmaz.sınavdan yine kaldim biliyomusun.hemde parktan degilde hep yaptigim yeri yapamamaktan kaldim,moralim bozuk cok
Bir sonraki sinav temmuz 29 30Ama ne bileyim depremle sabaha uyanmissin o psikolojiyle bana cok normal geldi..bence biraz ara ver iki ay kadar sonra sinava girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?