Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni gördüm kovserim :) iyiyim hamd olsun oglusum yürümeye basladi koşuyoruz evin icinde senin hazirliklar ve alerjin nasil oldu iyilesebildin mi?

Yeni gördüm kovserim :) iyiyim hamd olsun oglusum yürümeye basladi koşuyoruz evin icinde senin hazirliklar ve alerjin nasil oldu iyilesebildin mi?

Gözün aysın canım :)
e artık daha çok dağıtır ortalığı :)
Hazırlıklara Ramazan dolayısıyla ara verdik, sadece evin inşası devam ediyor..
Alerjim de yormuyor beni çok şükür, elma sirkesiyle yatıştırmaya çalışıyorum, bin ilaca değecek birşey..

İyi misiniz ?
Allah korusun ya, valla ben korktum yazınızla gözlerim doldu sizi düşünemiyorum bile
Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzak

Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzak

Kıyamam yaa..
Çok iyi yapmışsınız, dediğin gibi Allah nasıl isterse öyle olur ama tedbir almak gerek tabi ki de..
Bizi de babam hep çıkarıp arabada saklardı, çok kötü birşey hatırlamak dahi istemiyorum..
Ne hissetsen çok normal, bitse de rahatlasanız siz de..
Çok sık sık olurmuydu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…