Yeni gördüm kovserim :) iyiyim hamd olsun oglusum yürümeye basladi koşuyoruz evin icinde senin hazirliklar ve alerjin nasil oldu iyilesebildin mi?Olur tabi.. Nananın da söylediği gibi 7-ye kadar zamanın var..
Hoşgeldin canım..
İyiyim, seni sormalı :)
Aslında listeye alma süresini biraz daha uzattık, deneme süresi bitip listeye girince ortadan kaybolan üyeler yüzünden..
Bizim takım için değil sadece, genel bir karardı bu..
Ama @aysglkskn girebilir de, @sevgili8284 ün katılımı az..
Yine de karar biraz da sizin.. Takımı zor durumda bırakmayacaksanız girebilirsiniz listeye..
Menü bildirimi
Sahur
2dilimden az ekmek
Kkdan biraz fazla peynir
1salatalik
1domates
1haşlanmış yumurta
Iftar
4yk karniyarik
3yk bezelye
1bardak ayran
1kase tarhana corbasi
Su 2lt
Spor yok
Az yagliydi karniyarik yavrumSahur şahane ama iftar cok yağlı be kuzum
Olsun.Az yagliydi karniyarik yavrum
Aysem aydindasin demi sen rabbm korusun bende izmrdeym cok hissediliyorYine deprem oldudua edin kızlar akliniza geldikce dua edin
Evet kuzum Sökedeyiz bizde cok korktum rabbim evlatlarimizi ve bizleri korusun acaip hissettik hala 3.5 artçilari var insallah daha büyüğü olmazAysem aydindasin demi sen rabbm korusun bende izmrdeym cok hissediliyor
İnsallah yavrularimizi korusun rabbim inan kendi canim umrumda degil evladimi düşünüyorumEvet kuzum Sökedeyiz bizde cok korktum rabbim evlatlarimizi ve bizleri korusun acaip hissettik hala 3.5 artçilari var insallah daha büyüğü olmaz
Aynen aynen kucagimda uyuyor suan sabahtir ayetel kursi okuyorumİnsallah yavrularimizi korusun rabbim inan kendi canim umrumda degil evladimi düşünüyorum
Amin canimmAynen aynen kucagimda uyuyor suan sabahtir ayetel kursi okuyorumrabbim çocuklarımızı korusun
Yeni gördüm kovserim :) iyiyim hamd olsun oglusum yürümeye basladi koşuyoruz evin icinde senin hazirliklar ve alerjin nasil oldu iyilesebildin mi?
Yine deprem oldudua edin kızlar akliniza geldikce dua edin
Depreemm(((
Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzakİyi misiniz ?
Allah korusun ya, valla ben korktum yazınızla gözlerim doldu sizi düşünemiyorum bile
Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?