Ben sabah 8 de kalktım temizlikçiler geldi t.oğlu ev tutmuş ona temizlikçileri gönderdim malzemeleri götürdüm sanki ben temizledim valla yoruldum getir götürden
İyi gidiyor ama bir de hocama sormak lazımHava da sıcaksa daha çok yoruyor..
Dukan nasıl gidiyor ? :)
Az kaldi ama benimInsallah haftaya bi sorun olmasa listedeyim
Biz buranin eski topragiyiz kimse bize karisamazveririz sonra gireriz listeye nedir yaniiii
Yagmur yagiyor bahcedeyiz.Eve gidip bi kac parca saha esya almayi düşünüyorum burda kalalim diyorum bir kac gun ama kv m istemiyor olecekse evinde olecekmis tovbe yarabbim . O kalmayınca da bizde gitmek zorunda kalabiliriz ama inatla israr edicem kalma konusunda artcillar devam ediyor takipteyim.
Kuzum bu kadar korkma ya neden böyle oldun senYagmur yagiyor bahcedeyiz.Eve gidip bi kac parca saha esya almayi düşünüyorum burda kalalim diyorum bir kac gun ama kv m istemiyor olecekse evinde olecekmis tovbe yarabbim . O kalmayınca da bizde gitmek zorunda kalabiliriz ama inatla israr edicem kalma konusunda artcillar devam ediyor takipteyim.
İyi gidiyor ama bir de hocama sormak lazımsemurcan
Geçmiş olsun canım
'Hak dinlere inanip' demissin ya Hak din bir tane var oda müslumanliktir. Seninde dedigin gibi dini icerik yasak oldugundan daha fazla konusmaya gerek yok. Dm den yazmak sabahin 5inde uyku sersemligiyle aklima gelmedi kusura bakma. Sadece burda arkadasimi teselli etmeye onu rahatlatmaya calisiyordum.Ootaniciğim
Kafir, hak dinlere, yani Allah inancı taşımayanlara denilir. Dolayısıyla hak dinlere inanıp, müslüman olmayanlara kafir denilmez. Dolayısıyla yazdığın cümle sadece tek bir dinin mensupları korunur gibi bir manaya geleceğinden bence kullanımı hatalı olmuş. Kusura bakma mesleki deformasyon.
Diğer yandan dini içerik paylaşımı yasak olduğundan ve zayıflama topiği de bu konunun yorumlanması açısından uygun olmadığından cevap yazmak istersen dm at. Rahatsızlık olmasın. :)
İyi geceler dilerim.
dunki mesajimdada yazdim ya canım :)zaten deprem kucuk kiyamet gibi.. Rabb'im beterinden korusunBiliyorum canim heryerde olucak kıyamet ama ben ona benzettim napicagini bilememek diyelim kaçışın olmadigini söyleyelim:)
Insanin psikolojisi bozuluyor aysem.bnimde kafa gidik rahatsızım yani.rabbim korusun kollasin ondan baska sığınacak birsey yok
Aaay inşaaallah yaNasıl gittiğini biraz da cuma günü göreceğiz :)
Biraz inatcidir kendisi ve olmayacak konularda kokune kadar diretir anlamsız yeere ve bizide yorar ama ister kalsinlar ister kalmasinlar en azindan bi kac gun burda olalim.istiyorum ben esimde benle aynı fikirdeNeyin inadı bu kalsın işte bir kaç gün..
Mecbur yani, yoksa kim evinden başka yerde kalmak ister ki..
Gecmis olsun isimsizimm nesi var yavrusunn
Canim sana yemn ederm tek olsam hic sorun degil olursek oluruz ama insan cocuu icin okadar endiseleniyor ki hele birde kucukse aklima turlu seyler geliyo kotu seyler.allahim korusun korkumun sebebi evladimKuzum bu kadar korkma ya neden böyle oldun sen
Amin minigiimm aminn :*dunki mesajimdada yazdim ya canım :)zaten deprem kucuk kiyamet gibi.. Rabb'im beterinden korusun
Geçmiş olsun canım
Sağol canim,götürdük canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktıGeçmiş olsun canım..
Doktora götürdünüz mü ?
Biraz inatcidir kendisi ve olmayacak konularda kokune kadar diretir anlamsız yeere ve bizide yorar ama ister kalsinlar ister kalmasinlar en azindan bi kac gun burda olalim.istiyorum ben esimde benle aynı fikirde
Canim sana yemn ederm tek olsam hic sorun degil olursek oluruz ama insan cocuu icin okadar endiseleniyor ki hele birde kucukse aklima turlu seyler geliyo kotu seyler.allahim korusun korkumun sebebi evladim
Amin minigiimm aminn :*
Biraz inatcidir kendisi ve olmayacak konularda kokune kadar diretir anlamsız yeere ve bizide yorar ama ister kalsinlar ister kalmasinlar en azindan bi kac gun burda olalim.istiyorum ben esimde benle aynı fikirde
Canim sana yemn ederm tek olsam hic sorun degil olursek oluruz ama insan cocuu icin okadar endiseleniyor ki hele birde kucukse aklima turlu seyler geliyo kotu seyler.allahim korusun korkumun sebebi evladim
Amin minigiimm aminn :*
Ayy kulak iltihabi koca insan biz cekemiyoruz rabbim sjfa versinde atlatsin kiyamam.Saol canım
Sağol canim,götürdük canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktıateşi düşmüyor
Ateşi var canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktı
Ayy kulak iltihabi koca insan biz cekemiyoruz rabbim sjfa versinde atlatsin kiyamam.
Saol canım
Sağol canim,götürdük canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktıateşi düşmüyor
Ateşi var canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktı
Allah şifa versin canım..
Çabuk atlatır inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?