Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn @Ayskrster
Nasıl oldunuz ? Daha iyimisiniz ?

Yagmur yagiyor bahcedeyiz.Eve gidip bi kac parca saha esya almayi düşünüyorum burda kalalim diyorum bir kac gun ama kv m istemiyor olecekse evinde olecekmis tovbe yarabbim . O kalmayınca da bizde gitmek zorunda kalabiliriz ama inatla israr edicem kalma konusunda artcillar devam ediyor takipteyim.

Neyin inadı bu kalsın işte bir kaç gün..
Mecbur yani, yoksa kim evinden başka yerde kalmak ister ki..

Kuzum bu kadar korkma ya neden böyle oldun sen

'Hak dinlere inanip' demissin ya Hak din bir tane var oda müslumanliktir. Seninde dedigin gibi dini icerik yasak oldugundan daha fazla konusmaya gerek yok. Dm den yazmak sabahin 5inde uyku sersemligiyle aklima gelmedi kusura bakma. Sadece burda arkadasimi teselli etmeye onu rahatlatmaya calisiyordum.

dunki mesajimdada yazdim ya canım :)zaten deprem kucuk kiyamet gibi.. Rabb'im beterinden korusun

Neyin inadı bu kalsın işte bir kaç gün..
Mecbur yani, yoksa kim evinden başka yerde kalmak ister ki..
Biraz inatcidir kendisi ve olmayacak konularda kokune kadar diretir anlamsız yeere ve bizide yorar ama ister kalsinlar ister kalmasinlar en azindan bi kac gun burda olalim.istiyorum ben esimde benle aynı fikirde

Kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum oğlum ateşli düşmüyor atesi Dahlia_
Gecmis olsun isimsizimm nesi var yavrusunn
Kuzum bu kadar korkma ya neden böyle oldun sen
Canim sana yemn ederm tek olsam hic sorun degil olursek oluruz ama insan cocuu icin okadar endiseleniyor ki hele birde kucukse aklima turlu seyler geliyo kotu seyler.allahim korusun korkumun sebebi evladim
dunki mesajimdada yazdim ya canım :)zaten deprem kucuk kiyamet gibi.. Rabb'im beterinden korusun
Amin minigiimm aminn :*

Geçmiş olsun canım

Saol canım
Geçmiş olsun canım..
Doktora götürdünüz mü ?
Sağol canim,götürdük canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktı ateşi düşmüyor

Ateşi var canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktı

Anladım canım..
Çoğu yaşlının olduğu gibi o da, idare etmek gerek..
İstemeyen kalmasın zorla kimseyi tutacak değilsiniz ya, eşin de seninle aynı fikirde, siz kalın, gitmek isteyen gitsin..

Saol canım

Sağol canim,götürdük canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktı ateşi düşmüyor

Ateşi var canım ya kulak enfeksiyonu var bide kanında enfeksiyon çıktı
Ayy kulak iltihabi koca insan biz cekemiyoruz rabbim sjfa versinde atlatsin kiyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…