Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olmuyodu kovserim yani ben surekli deprem sistemini takip eden biriyim 2li falan oluyodu 3.2 oluyodu en fazla ama yaklasik 1aydir bakmiyodum sisteme gecenki depremde aklim cikti yalnizdim bugun esimin ananesindeydim korktum ama aklima dua etmek geldi sakin olmaya calistim.
Ama icimde bi sknti var kendimi sıktıgım icinmi bilmem.hava kizilimsi bi renkte.konusuyorlar kendi aralarında allah korusun falan diyor anane korkuyorum: '(

Rabbimin kudretinden sual olunmaz ama bizi canimizla sevdiklerimizle sinamasin.afadsiz versin yüce rabbim evlatlarimizin yuzune baksin ne diyim .sey gibi oldu bende bazen kıyameti düşünürüm ben napicam oyle bi devre denk gelirsem nasil olcak falan diye.derler ya hani kimse kimseyi tanimayacak herkes kendi derdine dusecek falan.bundan korkarim annemi babami gorememekten onlarsiz olmaktan simdi birde evladim var.kiyameti dusunmek gibi birsey bu deprem.
Düşünüyorum simdi ramazan ses var sahur vaktine kadar komsularin falan.birsey olsa olum sessizligi olusur rabbim korusun.herzaman gurultusunden sikayet ettigim komsularimin sessiz kalmasindan korkuyorum.sesin kesilmesinden.
Dahlia_

Colorayzn

Kuzum muhakkak ki çok zor bir süreç geçiriyorsunuz ama bence kendini bu denli travmaya odaklama.
hangi inançtan olursak olalım, her inanışın baş koyduğu bir gerçek var ki, canı hak verir ve yalnız o alır. Kimine bu bir dost eliyle olur, kimine bir baş ağrısıyla... bu teslimiyeti kazanırsan İnan korkun azalır.

Sarıl yavruna, eşine.

Yeter ki Gönüller' sarsılmasın. Toprak sarsılır, kendini bulur, durulur. Korkma. Allah hayırla sabaha ermenizi nasip etsin.

Aglattin beni semu:)
Ne guzel seyler demissin.Aminn kocaman dolu dolu bi amiiinn

Canim senin bu dedigin kıyamet yani kopsa sadece izmirde olmicak ki:)gezegen patlayacak kiyamet kopunca.. Rabb'im bize yasatmasin ki zaten diyor Ellah bütün müslümanlarin canini alir ve kıyamet kafirlerin uzerine kopar.. deprem sel vs.bunlarda küçük birer kiyamettir. Hic biri olmasa diyor her insanin ölümü kendi kiyametidir. Ve cok şükür ki biz iman etmis insanlariz. Senin gibi depremi yasayip e bide kafir olanları düşün...siginacak bi Rabbleri el acip dua edecek kabiliyetleri yok. Onlar korksun ölümden canim. Biz öleceğimizi zaten biliyoruz önemli olan öldükten sonra ki hayat degil mi? Sabret dua et. Caninida sıkma..Ellah'a emanet olun

Ellah bütün müslümanlarin canini alir ve kıyamet kafirlerin uzerine kopar

Ootaniciğim

Kafir, hak dinlere, yani Allah inancı taşımayanlara denilir. Dolayısıyla hak dinlere inanıp, müslüman olmayanlara kafir denilmez. Dolayısıyla yazdığın cümle sadece tek bir dinin mensupları korunur gibi bir manaya geleceğinden bence kullanımı hatalı olmuş. Kusura bakma mesleki deformasyon.

Diğer yandan dini içerik paylaşımı yasak olduğundan ve zayıflama topiği de bu konunun yorumlanması açısından uygun olmadığından cevap yazmak istersen dm at. Rahatsızlık olmasın. :)
İyi geceler dilerim.

Gunaydin kizlar
Depremi hisseden arkadaslarim hepinize gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin hep dua ediyorum sizler icin. Benim ailem de izmirde ve 3 hafta sonra bizde gelecegiz.

Hep depremden korkmusumdur. Ben ortaokuldaykende surekli bu sekilde depremler oluyordu ve hep persembeyi cumaya baglayan gece olurdu depremler. Seni cok iyi anliyorum Colorayzn benimde aklima hep kiyamet gelirdi. Ozaman ailemi kaybetmekten cok korkardim simdi birde evladim var. Allah kimseye yasatmasin o korkuyu uzuntuyu

Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzak
Keske bizimde oyle bi imkanimiz olsa dakika durmam çok etkilendim gece boyu 10 ar dakikalik uykular hepsinde de kabusla uyandim hepsinde de lambaya baktim sallaniyor mu diye

Biliyorum canim heryerde olucak kıyamet ama ben ona benzettim napicagini bilememek diyelim kaçışın olmadigini söyleyelim:)
Keske bizimde oyle bi imkanimiz olsa dakika durmam çok etkilendim gece boyu 10 ar dakikalik uykular hepsinde de kabusla uyandim hepsinde de lambaya baktim sallaniyor mu diye
Insanin psikolojisi bozuluyor aysem.bnimde kafa gidik rahatsızım yani.rabbim korusun kollasin ondan baska sığınacak birsey yok

Sagol canim.insallah olmaz.sınavdan yine kaldim biliyomusun.hemde parktan degilde hep yaptigim yeri yapamamaktan kaldim,moralim bozuk cok

canım deprem korkusu seni çok etkiledi sınavına yansıdı. dert etme başka zama okur öbür ay yine varmış o zamana kadar düşünme.

gece haberleri izlerken aklıma siz geldiniz deprem haberi hemen açtım kk yi ama şarjım bitti yazamadım. aklım kaldı sizde. başka yerde kalmakta iyi etmissiniz kafanız dağılır bazen ev üstüne üstüne gelir insanın.

tekrar geçmiş olsun kızlar

17 haziran menüsü

sahur : sosis li yumurta ( 2 yumurta+2 sosis), peynir zeytin domates salatalık

iftar: 1 kase tarhana çorbası, 4 yk bezelye, 1 kase salata

ara: 3 kup dondurma( aylar sonra yedim)
ara: türk kahvesi + 1 avuç çiğ badem, 3 hurma sahura kadar oturunca birseyler yedik

su; 2,5 lt
spor; yok

Sağol bitanem ,allah razi olsun senden ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…