Bayram, tatil hiç yaramadı bize..
Haftaya toparlanırız ancak..
Menü güzel, yürüyüşü biraz artırsan çok daha iyi olucak..
30-45 dakika yapmaya çalış..
Karışık olmuş yine :)
Pide, pilav, kurabiye....
Aynen ama ben az az ye zayifla yapamadigim icin dukani cok seviyorum ve zayiflayabiliyorum lakin biraz bol etli bir diyet oldugu icin evde daha rahat. Keske surekli yemek yesek ve kilo almasak :)
Selam kızlar nasılsınız? Uğrayamadım internetim yoktu. Ve hazırlıklar iyice bastırdı malum çok az zaman kaldı. Sürekli dışarıdayız bi yandan kolileri yerleştiriyoruz bi yandan mobilyalarla uğraşıyoruz eksikler bi dünya.. ben bikaç hafta daha uğrayamayacağım sanırım sorun olurmu? İznin belli süresi varmı? Eğer varsa bana gerekeni yapabilirsniz ama özelden de mesaj atarak bilgilendirirseniz çook sevinirim çünkü geçmiş yapmıyorum. Sizler nasılsınız ne var ne yok gruptaa
Hosgeldin canim:)yogun olduğunu bildigim icin bisi yazmiyorum ama aklimdaydin cok:) az kalmis dugune hayirlisiyla kazasiz belasiz biter ins.:) bizde durumlar bildigin gibi:)Selam kızlar nasılsınız? Uğrayamadım internetim yoktu. Ve hazırlıklar iyice bastırdı malum çok az zaman kaldı. Sürekli dışarıdayız bi yandan kolileri yerleştiriyoruz bi yandan mobilyalarla uğraşıyoruz eksikler bi dünya.. ben bikaç hafta daha uğrayamayacağım sanırım sorun olurmu? İznin belli süresi varmı? Eğer varsa bana gerekeni yapabilirsniz ama özelden de mesaj atarak bilgilendirirseniz çook sevinirim çünkü geçmiş yapmıyorum. Sizler nasılsınız ne var ne yok gruptaa
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
4 zeytin
Közlenmiş patlıcan biber
Öğlen
2 küçük biber dolması
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Ata 2 kk peynir
Akşam
2 lahmacun
2 lt su
Yarım saat yüzme
Iyi geceler nasilsiniz arkadaslar?
Bugunku menum
Sabah
1 dlm ekmek
1 kk peynir
Yarim salatalik
2 dlm hindi fume
Aksam
2 yk tarhana corbasi
1 parca imam bayildi
Ton balikli salata
2 lt su
Spor 40 dk yuruyus
Iyi geceler nasilsiniz arkadaslar?
Bugunku menum
Sabah
1 dlm ekmek
1 kk peynir
Yarim salatalik
2 dlm hindi fume
Aksam
2 yk tarhana corbasi
1 parca imam bayildi
Ton balikli salata
2 lt su
Spor 40 dk yuruyus
Bence öğlene menü koymalısın. Bir de akşam sadece çorba ve salata yapsaydın keşke.
Yarın tartı günü olduğundan sanırım çok az olmus yediklerin ama yarın etkisini gösterir canım güzel olmuş menu atak olmuyorsa ne ala
İyi geceler kızlar tatil nasıl geçiyor sizlerin benim diyet iyice saldı çok dikkat edemiyorum evimde çok daha iyiydim
Tek bir yerde 3 hafta daha düzenli olacaktır benim başım kv ile dertte oğlum agladikca surekli torununu aç bırakıyorsun diyet olmaz deyip zorla biseler yediriyor annem de gerçi aynıydı diyet evden çıkarken bitti gbi yani canım haftaya daha dikkatli olmam gerekiyorBen de ayni durumdayim. Oglumun uyku duzeni de degisti evden cikinca dogal olarak yemek saatlerimizde degisti. Izmir de daha duzenli oluruz insallah. Sali gunu izmire gidiyoruz 3 hafta da orada kalacagiz
cnm süpersin 48i gördün tebrikler :)Eki Görüntüle 2014775
Kızlar günaydın. Kahvaltı yapıyorum, sonrasında yürüyüşe çıkacağız oğluş ile. Saat 10 gibi de eşim eve varmış olur herhalde. İnmiş uçağı. Tartı görselini ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?