Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
2dilim ekmek
Kk peynir
1 tane yumurta ile sucuklu yumurta

Öğle
1 dilim ekmek
5 kaşık bezelye yemeği

Aksam
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 tane baget haşlama

Su 1.5 lt
Spor 100 tane bacak ve karin egzersiz
20 squat

Kalori 1019 kalori resim yüklemedi malesef

Aynen ama ben az az ye zayifla yapamadigim icin dukani cok seviyorum ve zayiflayabiliyorum lakin biraz bol etli bir diyet oldugu icin evde daha rahat. Keske surekli yemek yesek ve kilo almasak :)

Anladım canım tabi herkesin vücut yapısı farklı :) keske nerde o günler hep yesek hic kilo almasak

Selam kızlar nasılsınız? Uğrayamadım internetim yoktu. Ve hazırlıklar iyice bastırdı malum çok az zaman kaldı. Sürekli dışarıdayız bi yandan kolileri yerleştiriyoruz bi yandan mobilyalarla uğraşıyoruz eksikler bi dünya.. ben bikaç hafta daha uğrayamayacağım sanırım sorun olurmu? İznin belli süresi varmı? Eğer varsa bana gerekeni yapabilirsniz ama özelden de mesaj atarak bilgilendirirseniz çook sevinirim çünkü geçmiş yapmıyorum. Sizler nasılsınız ne var ne yok gruptaa

aleykum selam iyiyiz sen nasılsın canım ? Düğün günü yaklaştı mi

Hosgeldin canim:)yogun olduğunu bildigim icin bisi yazmiyorum ama aklimdaydin cok:) az kalmis dugune hayirlisiyla kazasiz belasiz biter ins.:) bizde durumlar bildigin gibi:)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
4 zeytin
Közlenmiş patlıcan biber

Öğlen
2 küçük biber dolması
3 yemek kaşığı süzme yoğurt

Ata 2 kk peynir

Akşam
2 lahmacun

2 lt su
Yarım saat yüzme

Iyi geceler nasilsiniz arkadaslar?

Bugunku menum
Sabah
1 dlm ekmek
1 kk peynir
Yarim salatalik
2 dlm hindi fume

Aksam
2 yk tarhana corbasi
1 parca imam bayildi
Ton balikli salata

2 lt su
Spor 40 dk yuruyus

Bugunku menum
Sabah
1 dlm ekmek
1 kk peynir
Yarim salatalik
2 dlm hindi fume

Aksam
2 yk tarhana corbasi
1 parca imam bayildi
Ton balikli salata

2 lt su
Spor 40 dk yuruyus

Bence öğlene menü koymalısın. Bir de akşam sadece çorba ve salata yapsaydın keşke.

Bugunku menum
Sabah
1 dlm ekmek
1 kk peynir
Yarim salatalik
2 dlm hindi fume

Aksam
2 yk tarhana corbasi
1 parca imam bayildi
Ton balikli salata

2 lt su
Spor 40 dk yuruyus

Yarın tartı günü olduğundan sanırım çok az olmus yediklerin ama yarın etkisini gösterir canım güzel olmuş menu atak olmuyorsa ne ala

Bence öğlene menü koymalısın. Bir de akşam sadece çorba ve salata yapsaydın keşke.

Kahvaltiyi saat 1 civari yaptigim icin ogle yemegine vakit kalmiyor. Bazen sikistiriyorum bazi gunlerde bu sekilde bos geciyor

Yarın tartı günü olduğundan sanırım çok az olmus yediklerin ama yarın etkisini gösterir canım güzel olmuş menu atak olmuyorsa ne ala

Insallah istemeyerek oldu ama hizli bir dusus olursa ne ala :)

İyi geceler kızlar tatil nasıl geçiyor sizlerin benim diyet iyice saldı çok dikkat edemiyorum evimde çok daha iyiydim

Ben de ayni durumdayim. Oglumun uyku duzeni de degisti evden cikinca dogal olarak yemek saatlerimizde degisti. Izmir de daha duzenli oluruz insallah. Sali gunu izmire gidiyoruz 3 hafta da orada kalacagiz

Ben de ayni durumdayim. Oglumun uyku duzeni de degisti evden cikinca dogal olarak yemek saatlerimizde degisti. Izmir de daha duzenli oluruz insallah. Sali gunu izmire gidiyoruz 3 hafta da orada kalacagiz
Tek bir yerde 3 hafta daha düzenli olacaktır benim başım kv ile dertte oğlum agladikca surekli torununu aç bırakıyorsun diyet olmaz deyip zorla biseler yediriyor annem de gerçi aynıydı diyet evden çıkarken bitti gbi yani canım haftaya daha dikkatli olmam gerekiyor

cnm süpersin 48i gördün tebrikler :)

Ben tatil sonrası dağıldım ya eskisi gibi kararlı devam edemiyorum. İnşallah toparlanıcam

Günaydın herkese
evet geçen hafta kilom 95,5
bu hafta 96,1
dün akşam yemedim hiç tartılacağız diye

dünkü menüm
sabah hastanedeydik birşey yiyemedim
öğle 1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk şiş
2 ymk kaşığı bulgur pilavı
bol salata yağsız tuzsuz

15:30 gibi 1 bardak ayran

Akşam 1 kase çorba sütlü yarmalı
salata 1 küçük kase kadar

2 bardak çay şekersiz

spor

su 3,5 litre havalar birden ısındı kendimi suya verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…