Geçmiş olsun hayırdır?benim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
gecmiş olsun canım şimdi nasılbenim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
Takıdır helal oldun:)Bugun dr gittim dr 3 cocugum oldugunu duyunca resmen sok oldu. Ben sizi liseli zannettim dedi :))
benim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
Bugun dr gittim dr 3 cocugum oldugunu duyunca resmen sok oldu. Ben sizi liseli zannettim dedi :))
üşüttü galiba bir de suyu çok az tüketiyor vücut enfeksiyonlarla savaşamıyor.Geçmiş olsun hayırdır?
Bugun dr gittim dr 3 cocugum oldugunu duyunca resmen sok oldu. Ben sizi liseli zannettim dedi :))
sağolasınGeçmiş olsun canım..
20km miiiiiiii naptın seeen ben bir 6 km yürüdüm hala bacaklarım ağrıyorYerken iyiydi diyerek hemen yürüyüşe çıkıyorum bu sabah. Hedef 20 km bugün, hadi inşallah.
evet dogru mini boy :)Minyon ve zayıf olunca öyle oluyor :)
Bu arada boyunu doğru yazmışım dimi 1.55 ??
iyiyiz sen napionKızcelerim napıuonuz
Ben napıyım üzülüyorum tatilim bitiyor diye yaz gelince çalışmak İstemiyorumiyiyiz sen napion
kac gunlugune gittiniz kiBen napıyım üzülüyorum tatilim bitiyor diye yaz gelince çalışmak İstemiyorum
İşte bayram da çıktım bu hafta sonuna kadar pazar bitiyor cumartesi dönerim pazarı evde geçiririm kesinkac gunlugune gittiniz ki
güzel zamanlar su gibi geciyor.İşte bayram da çıktım bu hafta sonuna kadar pazar bitiyor cumartesi dönerim pazarı evde geçiririm kesin
Evet ya zaman çabuk geçiyorgüzel zamanlar su gibi geciyor.
Dur saha sabah 12 yürüdüm. Kaldı 820km miiiiiiii naptın seeen ben bir 6 km yürüdüm hala bacaklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?