sağolasın canım ishali daha bugün durdu.oda bende mahfolduk.çok şükür atlattık.senin bayram nasıl geçtiCnm cok gecmis olsun. Bayramda kimse pek giremedi zaten merak etme :)
Ben bayramdan 1 hafta once tatildeydim orda baya diyeti bozdum 1 kilo alip dondum :) bayramda da az kacamakli gecti ama sadece -200 gr vermisim :) simdi bildirm yapacagim. Eski duzenime dondum cok sukur tatil falan olunca duzen bozuluyorsağolasın canım ishali daha bugün durdu.oda bende mahfolduk.çok şükür atlattık.senin bayram nasıl geçti
tebrik ederim 1 le dönmüşsün yineBen bayramdan 1 hafta once tatildeydim orda baya diyeti bozdum 1 kilo alip dondum :) bayramda da az kacamakli gecti ama sadece -200 gr vermisim :) simdi bildirm yapacagim. Eski duzenime dondum cok sukur tatil falan olunca duzen bozuluyor
hayırlı cumalar fatimemSelam kızlar..
Hayırlı cumalar..
Kusura bakmayın listeyi yazmayı unutmuşum, bir kaç gündür pek iyi değilim, herşeyi unutuyorum
Bu gün ben yazacağım listeye, siz sadece kilolarınızı yazın..
Hoşgeldin canım..kızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumubayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
hayırlı cumalar fatimemneden iyi değilsin
Merhaba kaptanim
o kadar unutmayayim dedim ama unuttum tartimi
şu an donus yolundayiz maalesef bildirim yapamayacağım. yüzde ikiye bölünür demiştiniz artık o şekilde olur.
int paketim yok hoşçakalın.
çok çok geçmiş olsun benim de kız hastaydı bayramda yemek yemedim ama tatlı sarma yla geçti üç gün dün adam akıllı bir öğlen yemeğinde yemek yedim şimdide ağzım yara oldu sağlıksız beslenmektenkızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumubayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
Kizlar bildirimimi yapayim hemen
Gecen cuma 64.7
Bu cuma 63.6
Fark-1.100
Yuzde 1.70
Msj+30
Eki Görüntüle 2014969
63 1 yildir olmamistim cok mutluyum yaa
Canım çok teşekkür ederim çok güzel yazmissin ben annelik deyince anladığım ilk şart herhangi bir sağlık sorunu vs.. yoksa normal doğum yapmalı her anne bebeği için 2. Olarak da 2 yaşına kadar emzirmek için uğraşmalı ben kizimda ilk 4 ay emme reddi yaşadım ilk 4 ay sagarak verdim sonrasında emmeye başladı hiç mama vermedim o yüzden kizimda ne kadar ugrastiysam oğluma da aynı çabaları gostermeliyim oğluma hic mama vermedim şuan sadece anne sütü alıyor bana gore kilosu iyi 8 kg daha ne olacak amaa kv istiyor ki sisman olsun oyle olunca daha sağlıklı olduğunu sanıyor ben günde 3-4 bardak ayran içerim süt oturdu artık ilk 3 ay diyet işine giremedim o yüzden ama şuan süt terbiyesi deniyor ya oldu çok şükür diğer ay ekbesine geceriz 6 aydan önce ben şu dahil vermedim kizimda oglumdada vermiyorum ama kv hava çok sıcak bence şu vermelisiniz diyor orda bende suphedeyim su vermeli miyim sence
geçmiş olsun canımkızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumubayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
cok tesekkurler canim:)cidden dun gece acayip bi sekilde baklava ve cikolataya saldirasim geldi sirf tarti günü diye yemedim:)takımın gururusun galiba bu hafta
Oglum burnunun uzerine dustu kusura bakmayin yeni yazabiliyorum kilomu..
Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.7
Fark 0.5
Yuzde 0.567
Hedef 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?