Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağolasın canım ishali daha bugün durdu.oda bende mahfolduk.çok şükür atlattık.senin bayram nasıl geçti
Ben bayramdan 1 hafta once tatildeydim orda baya diyeti bozdum 1 kilo alip dondum :) bayramda da az kacamakli gecti ama sadece -200 gr vermisim :) simdi bildirm yapacagim. Eski duzenime dondum cok sukur tatil falan olunca duzen bozuluyor

Ben bayramdan 1 hafta once tatildeydim orda baya diyeti bozdum 1 kilo alip dondum :) bayramda da az kacamakli gecti ama sadece -200 gr vermisim :) simdi bildirm yapacagim. Eski duzenime dondum cok sukur tatil falan olunca duzen bozuluyor
tebrik ederim 1 le dönmüşsün yineşuan tüm vucudum şiş.pazartesi yapıyorum ya bildirimi inşallah 2 güne ödemi atarım şuan tartılsam kesin +3 çıkarımsabaha kadar uyumayınca gece yemek yemek zorunda kaldım gücüm kalmadı çünkübende buün eski düzene döndüm ya bayramda varya intikam almış gibi oldum eşime sürekli gel kızımı sana vereyim diyen hemde benim olduğumu bile bile. amcası ve eşi kızı vurgun yemiş gibi oldubayramdan bayrama görüyoruz onları kurbana da inşallah 60 ın altına inebilirim

Merhaba kaptanim

o kadar unutmayayim dedim ama unuttum tartimi

şu an donus yolundayiz maalesef bildirim yapamayacağım. yüzde ikiye bölünür demiştiniz artık o şekilde olur.

int paketim yok hoşçakalın.

Hoşgeldin canım..
İnan ki aklımdaydın..
Hem bayram, hem evde hem nişanlımla sorunlar olunca pek ilgilenemedim takımla..

Çok geçmiş olsun.. Şimdi iyi mi ?
İnşaAllah hedefine de ulaşacaksın, sende bu azim olduktan sonra :)

hayırlı cumalar fatimemneden iyi değilsin

Sağol canım..
Önceki mesajda yazmışım zaten :))
Toparlandım şimdi iyiyim çok şükür..

Merhaba kaptanim

o kadar unutmayayim dedim ama unuttum tartimi

şu an donus yolundayiz maalesef bildirim yapamayacağım. yüzde ikiye bölünür demiştiniz artık o şekilde olur.

int paketim yok hoşçakalın.

Merhaba canım..
Tamam önemli değil, takım olarak çökmüş vaziyetteyiz bu hafta..

çok çok geçmiş olsun benim de kız hastaydı bayramda yemek yemedim ama tatlı sarma yla geçti üç gün dün adam akıllı bir öğlen yemeğinde yemek yedim şimdide ağzım yara oldu sağlıksız beslenmekten

***4. Takım 524. Etap ***

aseeel (72.7///%)
Heart of Gold (69.3///%) Bildirimde bulunmadı.
MrtHatice (78.2///%) 1 kez bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2-ye bölündü
NanaLuna (80.3///%) Bildirimde bulunmadı.
semurcan (49.3/48.9/0.4/%0.81)
asl1can (65.8/66.3/+0.5/%-0.38) 1 kez bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2-ye bölündü.
chocolate19 (53.5/54.2/+0.7/%-1.31)
alacamavi (60///%) Kilosu sabit.
YaseminA (65.5///%)
Ilzan (91.6/91/0.6/%0.66)
aysglkskn (88.2///%)
OotaNi (64.7/63.6/1.1/%1.70)
sevgili8284 (95.5/96.1/+0.6/%-0.63)

4. Takim Ortalaması: %

isimsiz965 (63.3/63.7/+0.4/%-0.63) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
hawar (58.3/58.8/+0.5/%-0,86)
asya_01 (70///%) Hedef 55

Doktorlar bu konuda farklı farklı şeyler söylüyor ama hava sıcak bencede su vermelisin
Kendini düşün hiç su içmeden sadece süt yada çay ile beslenebilirmisin
Bir akraba vardı su vermemişlerdi bebeğe
Hastalandı doktora götürdüler böbrekler zarar görmüştü
geçmiş olsun canım

Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Çok kötü durumdayız bu hafta..
Tamam bayram, tatil bilmem ne ama bize bayramsa herkese bayram, biz tatile çıktıysak çoğu kişi çıktı..
Hepsi paylaşılmadı daha ama 3 takım listesini paylaştı, onları görünce hata bizde demek ki dedim..
İsteyince bayramda da, tatilde de diyet yapılabiliyormuş..
Listemiz tam değil eksiklerimiz ama onlarla da durumun değişeceğini hiç sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…