Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rengi güzel değil canım ya

Bluzu şimdi gördüm ben begendim semucuum eger gorseldeki gibi ise rebgi cok guzel limon sarisi da olabilirdi ama daha fresh olmasi acisindan :) ama begendim ben :)

şuan daha iyi canım şükür.yok gülüm yaa gece yemelerim oldu 1 haftaır oğlanın başındaydım sabaha kadar gücüm kalmıyordu yiyordum şiştim yineama toparlamak lazım bugünden itibaren menü de paylaşıcam

merhaba canımmburdayım artık.

kızlar desteğinize ihtiyacım varrbeni şöyle bir silkeleyin ya gece yemek alışkanlığa dönüşüyorirademi kaybettim yinee

Benim tam tersine bende kv kb daha neyi istemez insan tatilde rahat rahat giremedim denize offfffff tek kusursuz yemekleri ve temizliği bugün cam sildim bi ara kızım camlara saksıları sularken su dökmüş kadın delirdi

Ben de son 2 haftadir adapte olamadim ama yarin eski diyet gunlerime ve burada yazisma gunlerime donuyorum. Tatil sonrasi baya dagildim Dahlia_
Aynen bende bayram tatil derken koptum çok yedigimde menu yazamadim demek utaniyorum yazmaya 27 beden yüksek bel kota girince buldumcuk olup simardim galiba insanlarda zaten gaz vermeye hazır ayyy yüzün çokmuş ayhh kurumusun

Su düğün bayram işleri yoruyor insanı helede bebek varsa eteğinden çekiştiren eşimin kuzeninin nişanı var gidip gitmeme arasında kararsız kaldım aslında yakınlar eşime sen tek git şehir dışında zaten biz 2 bebekle zorlabiriz diyorum 5-6 saat yol ama henüz cozumleyemedik

Ahahaha benim elitinin kardeşi adımı bile bilmiyordur :)

Yani ben kuyruk sokumu kırığı sebebiyle kv yazliginda tatili secmisim bebekleri bırakıp bırakıp bol bol yuzerim omurgamda odem dağılır diye ben tutup evimde tasimadığım kovayı kaldırıp balkon yıkarken buluyorum kendimi bu nedir ya sirf kalbi kırılmasına derken geldiğimden beter oldum napcam bilmiyorum kadın temizlik hastası olmuş

Eşim bir gorse kavga eder annesine babasına hiç üzülür mü diye düşünmez ama zor tutuyorum kendimi sabah gozumu açtım bi gelen olursa diyor yahu biz senin geleniniz daha kim gelecek ki yazlikta kusur bulunmaz yemek dert degildir cam silmeye gerek yoktur ben mi rahatim kızlar

mavicigm,

gitmeyeceksin. kendi annen disinda kimsenin evine gitmeyeceksin ki bu isleri yapmak zorunda kalma.

Kusura bakma da kv bilmiyor mu durumunu yapma sende rahatsızım de zor mu bunu demesi valla bana dese ben kv diyorum anne bel fıtığım var kaldıramam diye mesela o yüzden bana pek karışmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…