- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
yapmadım canımtest yaptin mi soko?
olmayiz evvelallah
Rengi güzel değil canım yakizlar bu hafta saganak yagmur var hep, cok mutluyul hava serinledi diye ama yuruyus isi bebekle sikintiya giriyor ormanda puseti surmem imkansiz saganak yagmurda. bilmiyorum ne yapacagiz. carsamba oglumun okul partisi var. bugun not geldi, ilk okul ikiye gecmeye hak kazanmis. fransada sinifta kalma var cunku. ogretmenine tesekkur hediyesi aldik, cos store diye bir marka var, zorlu centerda da var istanbulda. oradan bir bluz. ekte yolluyorum gorselini, nasil sizce?
Bluzu şimdi gördüm ben begendim semucuum eger gorseldeki gibi ise rebgi cok guzel limon sarisi da olabilirdi ama daha fresh olmasi acisindan :) ama begendim ben :)kizlar bu hafta saganak yagmur var hep, cok mutluyul hava serinledi diye ama yuruyus isi bebekle sikintiya giriyor ormanda puseti surmem imkansiz saganak yagmurda. bilmiyorum ne yapacagiz. carsamba oglumun okul partisi var. bugun not geldi, ilk okul ikiye gecmeye hak kazanmis. fransada sinifta kalma var cunku. ogretmenine tesekkur hediyesi aldik, cos store diye bir marka var, zorlu centerda da var istanbulda. oradan bir bluz. ekte yolluyorum gorselini, nasil sizce?
şuan daha iyi canım şükür.yok gülüm yaa gece yemelerim oldu 1 haftaır oğlanın başındaydım sabaha kadar gücüm kalmıyordu yiyordum şiştim yinehoşgeldin canım :) geçmiş olsun bu arada kuzucuk nasil oldu iyi mi biraz daha ? 17 kilo mu valla bravo sendeki su azim bizdede olsa keske .. Ben eminimki 60 ların altında göreceksin bayrama ...
aleykum selam canım. Hayırlı cumalar Sanada .. Hayırdır neden iyi değilsin bi sorun mu var ?
tebrikler canım :)
kusura bakma canım + ile gelmeyi hic istemezdim aslında öyle çok aşırı da kaçamak yapmadim neden boyle oldu anlamadım
geçmiş olsun canım iyi mi simdi ?
Takımlayım canım
merhaba canımmTatlimmmm :)
Bensiz yapamiyor yaa :)
Gecmis olsun canim.umarim duzeldi
Asyaamm.inan aklimdasin yaa buraya yazamadim o yani napti görünmüyor asyaa diye :)
Tabikii takimimlayimmm kapidan kovsan.bacadan girerimmm kovserim: )
Geldimm tatlisim nasilsinnn ozledimm valla ya
Sevindim asyamm :)merhaba canımmburdayım artık.
kızlar desteğinize ihtiyacım varrbeni şöyle bir silkeleyin ya gece yemek alışkanlığa dönüşüyor irademi kaybettim yinee
Benim tam tersine bende kv kb daha neyi istemez insan tatilde rahat rahat giremedim denize offfffff tek kusursuz yemekleri ve temizliği bugün cam sildim bi ara kızım camlara saksıları sularken su dökmüş kadın delirdiBitmedi daha tatil canim oteldeyiz bi gireyim dedimm merak ettim :)))
Yarin donucez allah nasip ederse.ama hiiic donesim yok otel bi harika :)
Arap turistlerimizin nezaketsizlikleri disinda tabiki adap bilmemeleri sknti fazlasiyla onun disinda hersey harika :)
Annem.var yanimda kardesim var daha ne istiyimm :)
Siz nasilsiniz.nasil gecti bayram kg bildirimine katilamadim ama durum bayagi kötü olmuş ya
Bende burda dikkat etmeye calisiyorum dondurma kismi haric onun disinda bio bol protein tuketiyorum dikkat ediyorum ama tarti durumum nedir bir fikrim yok burda tartida bulamadim spor salonunda.
Coooook sicak ki.su gunlerde cok cok sicak heryer resmen istakoz gibi kizardim
Aynen bende bayram tatil derken koptum çok yedigimde menu yazamadim demek utaniyorum yazmaya 27 beden yüksek bel kota girince buldumcuk olup simardim galibaBen de son 2 haftadir adapte olamadim ama yarin eski diyet gunlerime ve burada yazisma gunlerime donuyorum. Tatil sonrasi baya dagildimDahlia_
Su düğün bayram işleri yoruyor insanı helede bebek varsa eteğinden çekiştiren eşimin kuzeninin nişanı var gidip gitmeme arasında kararsız kaldım aslında yakınlar eşime sen tek git şehir dışında zaten biz 2 bebekle zorlabiriz diyorum 5-6 saat yol ama henüz cozumleyemedikSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Benim bugün koşturmacam var biraz, geceye ancak gelirim bir de..
Dün yazarım dedim ama misafir geldi yazamadım..
Bugün de eltimin kardeşinin düğünü var, hiiiççç gitmek istemiyorum ama mecbur gideceğim..
Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Benim bugün koşturmacam var biraz, geceye ancak gelirim bir de..
Dün yazarım dedim ama misafir geldi yazamadım..
Bugün de eltimin kardeşinin düğünü var, hiiiççç gitmek istemiyorum ama mecbur gideceğim..
Yani ben kuyruk sokumu kırığı sebebiyle kv yazliginda tatili secmisim bebekleri bırakıp bırakıp bol bol yuzerim omurgamda odem dağılır diye ben tutup evimde tasimadığım kovayı kaldırıp balkon yıkarken buluyorum kendimi bu nedir ya sirf kalbi kırılmasına derken geldiğimden beter oldum napcam bilmiyorum kadın temizlik hastası olmuş
Kusura bakma da kv bilmiyor mu durumunu yapma sende rahatsızım de zor mu bunu demesi valla bana dese ben kv diyorum anne bel fıtığım var kaldıramam diye mesela o yüzden bana pek karışmazlarYani ben kuyruk sokumu kırığı sebebiyle kv yazliginda tatili secmisim bebekleri bırakıp bırakıp bol bol yuzerim omurgamda odem dağılır diye ben tutup evimde tasimadığım kovayı kaldırıp balkon yıkarken buluyorum kendimi bu nedir ya sirf kalbi kırılmasına derken geldiğimden beter oldum napcam bilmiyorum kadın temizlik hastası olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?