Yüzdemiz ne kadar az ya bu gidişle sonuncu oluruz
Insallah almayiz nota akovserim ya:/ durumlar nedir?Yok yok, nota alacağız o ayrı mesele ama sonuncu değiliz..
Ortalaması ekside olan takımlar var..
takımlayım kaptanım ilk defa artı geldim bu hafta ve gercekten mahcubum rlimden geldiğince katılım yapıyorum. Regl olamıyorum sıkıntıdayım.
Tüm takımdan özür dilerim
Yüzdemiz ne kadar az ya bu gidişle sonuncu oluruz
menu geciyorum.
sabah: 2 yk yulaf kepegine denk dukan ekmek - 2 yumurtanin beyazi - 25 gr yagsiz peynir - 2 dilim tavuk jambon
ogle: 300 gr izgara somon - 10 adet ceri domates
aksam: 330 gr karides, 10 adet ceri domates
su: 1,5 lt
alinan kalori: 1301 (somon yuzunden)
spor: 75 dakikada 8 km yurundu, 447 kalori yakildi.
kizlar bugun sagnak yagmur vardi, o sebeple az yurumek zorunda kaldik.
Bende burdayim kaptanim daha hassas olmalıyız çok haklisinİlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..
Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..
Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
A aseeel @Heart of Gold @MrtHaticeColorayzn semurcan @asl1can @chocolate19 A alacamavi YaseminA Mydestinyy M Mitsuomi @aysglkskn @sevgili8284 @isimsiz965
Ben tatili erken mi bitirsem diye düşünmeye başladım vala sizde durumlar nedir bilmiyorum ama ben nefsimi tutamıyorum
Tatlimmmm :)
Bensiz yapamiyor yaa :)Öyle değil, yani tatlı falan yemedin anlamında :))
Nanaya türküler saati
Gecmis olsun canim.umarim duzeldibenim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
Asyaamm.inan aklimdasin yaa buraya yazamadim o yani napti görünmüyor asyaa diye :)kızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumubayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
Tabikii takimimlayimmm kapidan kovsan.bacadan girerimmm kovserim: )İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
A aseeel @Heart of Gold @MrtHaticeColorayzn semurcan @asl1can @chocolate19 A alacamavi YaseminA Mydestinyy M Mitsuomi @aysglkskn @sevgili8284 @isimsiz965
Geldimm tatlisim nasilsinnn ozledimm valla ya
Tatlimmmm :)
Bensiz yapamiyor yaa :)Öyle değil, yani tatlı falan yemedin anlamında :))
Nanaya türküler saati
Gecmis olsun canim.umarim duzeldibenim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
Asyaamm.inan aklimdasin yaa buraya yazamadim o yani napti görünmüyor asyaa diye :)kızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumubayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
Tabikii takimimlayimmm kapidan kovsan.bacadan girerimmm kovserim: )İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Geldimm tatlisim nasilsinnn ozledimm valla ya
6 adet yaprak sarma
Ben de son 2 haftadir adapte olamadim ama yarin eski diyet gunlerime ve burada yazisma gunlerime donuyorum. Tatil sonrasi baya dagildimBende burdayim kaptanim daha hassas olmalıyız çok haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?