Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bide özlemeseydin
Ee neler yaptin nasil gecti günlerin

Bide özlemeseydin
Ee neler yaptin nasil gecti günlerin
Bitmedi daha tatil canim oteldeyiz bi gireyim dedimm merak ettim :)))
Yarin donucez allah nasip ederse.ama hiiic donesim yok otel bi harika :)
Arap turistlerimizin nezaketsizlikleri disinda tabiki adap bilmemeleri sknti fazlasiyla onun disinda hersey harika :)
Annem.var yanimda kardesim var daha ne istiyimm :)
Siz nasilsiniz.nasil gecti bayram kg bildirimine katilamadim ama durum bayagi kötü olmuş ya
Bende burda dikkat etmeye calisiyorum dondurma kismi haric onun disinda bio bol protein tuketiyorum dikkat ediyorum ama tarti durumum nedir bir fikrim yok burda tartida bulamadim spor salonunda.

Coooook sicak ki.su gunlerde cok cok sicak heryer resmen istakoz gibi kizardim

Oh ohh ne gü uz el canim keyfin daim olsun sevdiklerinle:))e yani insan birakmak istemez oralari şimdiden yolunuz açık olsun canim:) kizarmak iyidir

Takimin durumu kötü oldu evet:/ ama haftaya duzelticez Insallah:)

Oh ohh ne gü uz el canim keyfin daim olsun sevdiklerinle:))e yani insan birakmak istemez oralari şimdiden yolunuz açık olsun canim:) kizarmak iyidir

Takimin durumu kötü oldu evet:/ ama haftaya duzelticez Insallah:)
Duzelirizz benden 2kg gelicek aldiysam bile eve gidince sıkı bi diyet olucak bana

menü de spor da çok güzel :)

menü güzel olmuş

sabah dolu dolu olmuş ama öğle de keske manti olmasaymış

güzel olmuş :)

Sabah
1 kase menemen (yumurtasız)
kk peynir
2 dilim ekmek

Öğle
3 kaşık kısır
1 kase yoğurt

Aksam
1 tabak yeşil fasulye

Su 2lt
30 dk yürüyüş

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-30-22-41-05.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 34
kizlar bu hafta saganak yagmur var hep, cok mutluyul hava serinledi diye ama yuruyus isi bebekle sikintiya giriyor ormanda puseti surmem imkansiz saganak yagmurda. bilmiyorum ne yapacagiz. carsamba oglumun okul partisi var. bugun not geldi, ilk okul ikiye gecmeye hak kazanmis. fransada sinifta kalma var cunku. ogretmenine tesekkur hediyesi aldik, cos store diye bir marka var, zorlu centerda da var istanbulda. oradan bir bluz. ekte yolluyorum gorselini, nasil sizce?

Eklentiler

• Capture d’écran 2017-06-30 à 22.48.27.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Capture d’écran 2017-06-30 à 22.48.14.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
Üzgünüm kızlar sanırım ikinci kez bildirinde bulunmamaktan diskalifiye oldum. Hayırlısı böyle demek ki. Sabah erken saatte bildirimde bulunmak için siteye giriş yaptım ama henüz liste yayınlanmadığı için yazmadım. Günün ilerleyen saatlerinde de yatılı misafirlerim bulunduğu için aklımdan çıktı gitti. Hepinize bol kilo vermeler diliyorum hakkınızı helal edin. @AKovser

o kisir ne ariyor listede annem?

canım ben kalori hesabi yapıyorum ya kalorim çok olmadığı surece sıkıntı olmuyor kalırım az çünkü 700 sizin dumanda zeronun sıkıntı olmaması gibi düşün :) az az yemek ama herşeyden yiyebilmek (çok aşırı yağlı ve şekerli seyler haric)

hakkında hayırlısı olsun helal olsun sende helal et

Kaptan bitti demeden bitmez bi gelsin hele: )

gecmiş olsun nasıl şimdi

Cok sukur iyi. Buz koyduk ilik dus aldirdik sonra uyudu, uyandiginda kendine gelmisti. Simdi sisligi de indi ama cok korktu ve korkuttu ona korktugumu belli etmedim etsem hic sakinlesmezdi anne olmak cok zor

Hay Allah ya cok geçmiş olsun.

Teskkur ederim canim

Takimlayim kaptanim

Iyi cok sukur tatlim ilk dustugu anda biraz sisti burnu sonra zamanla gecti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…