Bide özlemeseydinTatlimmmm :)
Bensiz yapamiyor yaa :)
Gecmis olsun canim.umarim duzeldi
Asyaamm.inan aklimdasin yaa buraya yazamadim o yani napti görünmüyor asyaa diye :)
Tabikii takimimlayimmm kapidan kovsan.bacadan girerimmm kovserim: )
Geldimm tatlisim nasilsinnn ozledimm valla ya
Aa nedenn semucuumm.oglusunun dogum.gunusu kutlu olsun ayrica :)kolor bana hic ses etme sen!Colorayzn
Ya eskiden olsa yemezdim ama iradem zayifladi valla kolay pes ediyorum su 2 haftadir. Yarin kesin kararliyim hic kacamak yok soz veriyorumsimdi bunu neden yedin?
Aa nedenn semucuumm.oglusunun dogum.gunusu kutlu olsun ayrica :)
Ya eskiden olsa yemezdim ama iradem zayifladi valla kolay pes ediyorum su 2 haftadir. Yarin kesin kararliyim hic kacamak yok soz veriyorum
Bitmedi daha tatil canim oteldeyiz bi gireyim dedimm merak ettim :)))Bide özlemeseydin
Ee neler yaptin nasil gecti günlerin
Oh ohh ne gü uz el canim keyfin daim olsun sevdiklerinle:))e yani insan birakmak istemez oralariBitmedi daha tatil canim oteldeyiz bi gireyim dedimm merak ettim :)))
Yarin donucez allah nasip ederse.ama hiiic donesim yok otel bi harika :)
Arap turistlerimizin nezaketsizlikleri disinda tabiki adap bilmemeleri sknti fazlasiyla onun disinda hersey harika :)
Annem.var yanimda kardesim var daha ne istiyimm :)
Siz nasilsiniz.nasil gecti bayram kg bildirimine katilamadim ama durum bayagi kötü olmuş ya
Bende burda dikkat etmeye calisiyorum dondurma kismi haric onun disinda bio bol protein tuketiyorum dikkat ediyorum ama tarti durumum nedir bir fikrim yok burda tartida bulamadim spor salonunda.
Coooook sicak ki.su gunlerde cok cok sicak heryer resmen istakoz gibi kizardim
Duzelirizz benden 2kg gelicekOh ohh ne gü uz el canim keyfin daim olsun sevdiklerinle:))e yani insan birakmak istemez oralarişimdiden yolunuz açık olsun canim:) kizarmak iyidir
Takimin durumu kötü oldu evet:/ ama haftaya duzelticez Insallah:)
menu geciyorum.
sabah: 2 yk yulaf kepegine denk dukan ekmek - 2 yumurtanin beyazi - 25 gr yagsiz peynir - 2 dilim tavuk jambon
ogle: 300 gr izgara somon - 10 adet ceri domates
aksam: 330 gr karides, 10 adet ceri domates
su: 1,5 lt
alinan kalori: 1301 (somon yuzunden)
spor: 75 dakikada 8 km yurundu, 447 kalori yakildi.
kizlar bugun sagnak yagmur vardi, o sebeple az yurumek zorunda kaldik.
Bugünkü menüm
Sabah iki bardak açık çay
Iki dilim.kepek ekmek
Salata domates
Haslanmş yumurta beyaz peynir
Ara şekersiz türk kahvesi
Öğle
4kaşık sebzeli bulgur
Cacik bir kase
Ara 5 6tane yeni dünya
Akşam
Lahana çorbası bir kase salata biber domates sòğüş
Gün içinde 3lt su akşam.üzeri 45dk yürüyş temposuz
İyi geceler kızlar bugunun menusu
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 kk peynir
4 zeytin
Közlenmiş patlıcan biber
Domates
1 tk tahin bal
1 kk fıstıklı tahin helvası
2 dilim ekmek
Ara
Ev yapımı erik suyu
Öğlen
4 yk manti 1 kase yoğurt
Akşam
5-6 dilim karpuz
2 kk peynir
1 dilim ekmek
2 lt su
1 saat yüzme
İyi akşamlar kızlar
Sabah
Yarım domates,yarım salata,peynir,ve maydonoz
Öğleni 3 gibi yaptım
Salata 3 4 kaşık,yumurta beyazına omlet yaptım
Akşam
Adana şiş tost makinesinde yanında az salata
2 lt su spor olarak yüzme yine yarın son yüzmelerim çok üzgünümmmm
Sağol canımmenü de spor da çok güzel :)
menü güzel olmuş
sabah dolu dolu olmuş ama öğle de keske manti olmasaymış
güzel olmuş :)
Sabah
1 kase menemen (yumurtasız)
kk peynir
2 dilim ekmek
Öğle
3 kaşık kısır
1 kase yoğurt
Aksam
1 tabak yeşil fasulye
Su 2lt
30 dk yürüyüş
o kisir ne ariyor listede annem?
Üzgünüm kızlar sanırım ikinci kez bildirinde bulunmamaktan diskalifiye oldum. Hayırlısı böyle demek ki. Sabah erken saatte bildirimde bulunmak için siteye giriş yaptım ama henüz liste yayınlanmadığı için yazmadım. Günün ilerleyen saatlerinde de yatılı misafirlerim bulunduğu için aklımdan çıktı gitti. Hepinize bol kilo vermeler diliyorum hakkınızı helal edin. @AKovser
Kaptan bitti demeden bitmez bi gelsin hele: )Üzgünüm kızlar sanırım ikinci kez bildirinde bulunmamaktan diskalifiye oldum. Hayırlısı böyle demek ki. Sabah erken saatte bildirimde bulunmak için siteye giriş yaptım ama henüz liste yayınlanmadığı için yazmadım. Günün ilerleyen saatlerinde de yatılı misafirlerim bulunduğu için aklımdan çıktı gitti. Hepinize bol kilo vermeler diliyorum hakkınızı helal edin. @AKovser
gecmiş olsun nasıl şimdi
Hay Allah ya cok geçmiş olsun.
İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..
Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..
Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..
Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..
Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..
@aseeel @Heart of Gold M MrtHaticeColorayzn semurcan @asl1can @chocolate19 @alacamavi YaseminA Mydestinyy M Mitsuomi aysglkskn @sevgili8284 isimsiz965
hoşgeldin canım :) geçmiş olsun bu arada kuzucuk nasil oldu iyi mi biraz daha ? 17 kilo mu valla bravo sendeki su azim bizdede olsa keske .. Ben eminimki 60 ların altında göreceksin bayrama ...
aleykum selam canım. Hayırlı cumalar Sanada .. Hayırdır neden iyi değilsin bi sorun mu var ?
tebrikler canım :)
kusura bakma canım + ile gelmeyi hic istemezdim aslında öyle çok aşırı da kaçamak yapmadim neden boyle oldu anlamadım
geçmiş olsun canım iyi mi simdi ?
Takımlayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?