Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen bende bayram tatil derken koptum çok yedigimde menu yazamadim demek utaniyorum yazmaya 27 beden yüksek bel kota girince buldumcuk olup simardim galiba insanlarda zaten gaz vermeye hazır ayyy yüzün çokmuş ayhh kurumusun
hhahah aynen zaten bir kere bozunca toparlanmak zor oluyor. Ben bugün başladım sıkı diyete yine :)

Benim eltim de türk değil allahtan da bir de onun akrabalarıyla uğraşmıyorum :)

Bence hiç durma geri dön.

mavicigm,

gitmeyeceksin. kendi annen disinda kimsenin evine gitmeyeceksin ki bu isleri yapmak zorunda kalma.
Çok sinir oldum zaten sessiz sessiz bana temizlik yapmak lazım kızım diyor hadi eşim tartışma yaşamasını diye tamam anne sen yap ben kizimlayim diyorum yine elime bise geliyor iş yaparken buluyorum bıraktım valla ne yaparsa yapsın evimde cam silmeye kadın cagiriyorken burda yaptım odada oglusumda yatiyorum bel ağrısı çekiyorum ne anlamı kaldı şimdi

Kusura bakma da kv bilmiyor mu durumunu yapma sende rahatsızım de zor mu bunu demesi valla bana dese ben kv diyorum anne bel fıtığım var kaldıramam diye mesela o yüzden bana pek karışmazlar
Bende hata işte artık dicem bu kadar kötü olacağımı tahmin etmedim bundan sonra yer silmeye bile girismem

Odamda oglumlayim Kızıma az önce duydum çocuk değil bu bir bela dedi eşime söylesem kavga eder ve kapıyı çarpıp gider gelmez bida ne yapsam kusluk olmasın diyorum ama şansını zorluyor

Benim kayın valide de böyleydi
İnsan ayda bir duvar siler mi, hergün cam siler mi evi hergün silip süpürmeyi bahsetmiyorum bile
Çocuklar yere kırıntı dökecek diye aklım çıkardı
Ne oldu temizledi temizledi
Erken yaşta hastalandı bu kış kaybettik
Drbile dedi hastalanınca çok kimyasal kullanmışsın
Bende bir şey diyemiyordu
Bir bakıyordum her gün temizlik yapıyorum
O yüzden elimden geldiğince az kalmaya çalışıyordum ama pek mümkün olmuyordu

Odamda oglumlayim Kızıma az önce duydum çocuk değil bu bir bela dedi eşime söylesem kavga eder ve kapıyı çarpıp gider gelmez bida ne yapsam kusluk olmasın diyorum ama şansını zorluyor
Adı üstünde çocuk boşver sallama bir daha gitme sende eşine de eve gidince çıtlat tatlı dille

Aynı şekilde canım evi merdivenler dahil her gün süpürüp siler camlarida gözü takılınca silermis 2-3 güne bir sanırım günde 2 kez balkonları yıkıyor yazliktan normal evine temizleme için gidiyor haftada bir temizliyor geri geliyor ama ne anlamı var rahat edemiyoruz kızım az önce boş olan kirli sepetine girmiş nasıl kızdı annen gelsin bak ne olacak vs.. diye tehdit ediyor bende kızım bende gircem deyince cildirdi

Merhaba arkadaslar

Bugun epey kotu gecti. Arkadasimda kalmistim dun guyaa bugun gezecektik ve oglumu parka goturecektik. Sabah kahvalti yaptik sonra hazirlanip oglene dogru disari ciktik alisveris yapip yemek yemeye otirduk. Ogluma yemegini yedirip sutunu icirdim tam uyumak uzereydi ki bir kustu ama daha once boyle bisey hic basima gelmemisti. Dun de dustugu icin korktum ve doktora gittik. Serum taktilar tekrar kusacak mi diye bekledik 5 saat felan kaldik hastanede.

Simdi iyi cok sukur uyuyor..
Hastalik dolayisiyla menum biraz kotu bugun

Sabah
2 dlm ekmek
Biraz sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates

Ogle
Tavuk ve makarna almistim ama bir iki lokma anca yiyebildim sonrasi malum hastane

Aksam
Hastanede kasarli soguk sandvic yedim

20 dk yuruyus
2 lt su ictim

Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…