hhahah aynen zaten bir kere bozunca toparlanmak zor oluyor. Ben bugün başladım sıkı diyete yine :)Aynen bende bayram tatil derken koptum çok yedigimde menu yazamadim demek utaniyorum yazmaya 27 beden yüksek bel kota girince buldumcuk olup simardim galibainsanlarda zaten gaz vermeye hazır ayyy yüzün çokmuş ayhh kurumusun
Benim eltim de türk değil allahtan da bir de onun akrabalarıyla uğraşmıyorum :)Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Benim bugün koşturmacam var biraz, geceye ancak gelirim bir de..
Dün yazarım dedim ama misafir geldi yazamadım..
Bugün de eltimin kardeşinin düğünü var, hiiiççç gitmek istemiyorum ama mecbur gideceğim..
Bence hiç durma geri dön.Eşim bir gorse kavga eder annesine babasına hiç üzülür mü diye düşünmez ama zor tutuyorum kendimi sabah gozumu açtım bi gelen olursa diyor yahu biz senin geleniniz daha kim gelecek ki yazlikta kusur bulunmaz yemek dert degildir cam silmeye gerek yoktur ben mi rahatim kızlar
Çok sinir oldum zaten sessiz sessiz bana temizlik yapmak lazım kızım diyor hadi eşim tartışma yaşamasını diye tamam anne sen yap ben kizimlayim diyorum yine elime bise geliyor iş yaparken buluyorum bıraktım valla ne yaparsa yapsın evimde cam silmeye kadın cagiriyorken burda yaptım odada oglusumda yatiyorum bel ağrısı çekiyorum ne anlamı kaldı şimdimavicigm,
gitmeyeceksin. kendi annen disinda kimsenin evine gitmeyeceksin ki bu isleri yapmak zorunda kalma.
Bende hata işte artık dicem bu kadar kötü olacağımı tahmin etmedim bundan sonra yer silmeye bile girismemKusura bakma da kv bilmiyor mu durumunu yapma sende rahatsızım de zor mu bunu demesi valla bana dese ben kv diyorum anne bel fıtığım var kaldıramam diye mesela o yüzden bana pek karışmazlar
Canım benim diyet bide kv yüzünden bozulduhhahah aynen zaten bir kere bozunca toparlanmak zor oluyor. Ben bugün başladım sıkı diyete yine :)
Tatile gidiyorsun sonuçta tamam yap yardımını ama herşeyi de değilBende hata işte artık dicem bu kadar kötü olacağımı tahmin etmedim bundan sonra yer silmeye bile girismem
Benim kayın valide de böyleydiYani ben kuyruk sokumu kırığı sebebiyle kv yazliginda tatili secmisim bebekleri bırakıp bırakıp bol bol yuzerim omurgamda odem dağılır diye ben tutup evimde tasimadığım kovayı kaldırıp balkon yıkarken buluyorum kendimi bu nedir ya sirf kalbi kırılmasına derken geldiğimden beter oldum napcam bilmiyorum kadın temizlik hastası olmuş
Adı üstünde çocuk boşver sallama bir daha gitme sende eşine de eve gidince çıtlat tatlı dilleOdamda oglumlayim Kızıma az önce duydum çocuk değil bu bir bela dedieşime söylesem kavga eder ve kapıyı çarpıp gider gelmez bida ne yapsam kusluk olmasın diyorum ama şansını zorluyor
Aynı şekilde canım evi merdivenler dahil her gün süpürüp siler camlarida gözü takılınca silermis 2-3 güne bir sanırım günde 2 kez balkonları yıkıyor yazliktan normal evine temizleme için gidiyor haftada bir temizliyor geri geliyor ama ne anlamı var rahat edemiyoruz kızım az önce boş olan kirli sepetine girmiş nasıl kızdı annen gelsin bak ne olacak vs.. diye tehdit ediyor bende kızım bende gircem deyince cildirdiBenim kayın valide de böyleydi
İnsan ayda bir duvar siler mi, hergün cam siler mi evi hergün silip süpürmeyi bahsetmiyorum bile
Çocuklar yere kırıntı dökecek diye aklım çıkardı
Ne oldu temizledi temizledi
Erken yaşta hastalandı bu kış kaybettik
Drbile dedi hastalanınca çok kimyasal kullanmışsın
Bende bir şey diyemiyordu
Bir bakıyordum her gün temizlik yapıyorum
O yüzden elimden geldiğince az kalmaya çalışıyordum ama pek mümkün olmuyordu
Söylemedim donunce derim belki bilmiyorum huzur bozmak istemiyorum çünkü zaten çok az gorusuruz ilk kez 2 hafta kalcaz kaldı 10 gunAdı üstünde çocuk boşver sallama bir daha gitme sende eşine de eve gidince çıtlat tatlı dille
Kaçmakla olmuyor canım Allah kolaylık versin:/Söylemedim donunce derim belki bilmiyorum huzur bozmak istemiyorum çünkü zaten çok az gorusuruz ilk kez 2 hafta kalcaz kaldı 10 gun
O zaman görmezden gel bu seferlik bir daha olursa yapman gerekeni yaparsınSöylemedim donunce derim belki bilmiyorum huzur bozmak istemiyorum çünkü zaten çok az gorusuruz ilk kez 2 hafta kalcaz kaldı 10 gun
Cok gecmis olsun canimMerhaba arkadaslar
Bugun epey kotu gecti. Arkadasimda kalmistim dun guyaa bugun gezecektik ve oglumu parka goturecektik. Sabah kahvalti yaptik sonra hazirlanip oglene dogru disari ciktik alisveris yapip yemek yemeye otirduk. Ogluma yemegini yedirip sutunu icirdim tam uyumak uzereydi ki bir kustu ama daha once boyle bisey hic basima gelmemisti. Dun de dustugu icin korktum ve doktora gittik. Serum taktilar tekrar kusacak mi diye bekledik 5 saat felan kaldik hastanede.
Simdi iyi cok sukur uyuyor..
Hastalik dolayisiyla menum biraz kotu bugun
Sabah
2 dlm ekmek
Biraz sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates
Ogle
Tavuk ve makarna almistim ama bir iki lokma anca yiyebildim sonrasi malum hastane
Aksam
Hastanede kasarli soguk sandvic yedim
20 dk yuruyus
2 lt su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?