@AKovser yogunmus canim yaa benden rica ettiEvdeyim ve artidayim yarin kesin net belli olur durumum ama kovser beni dovse yeri
İyi aksamlar maşallah valla
Bugünkü menümİyi aksamlar maşallah valla
Cok geçmiş olsun canım benim oglusumda klimadan kusmaya basladi yemek yedirirken klima etkilemiş olabilirMerhaba arkadaslar
Bugun epey kotu gecti. Arkadasimda kalmistim dun guyaa bugun gezecektik ve oglumu parka goturecektik. Sabah kahvalti yaptik sonra hazirlanip oglene dogru disari ciktik alisveris yapip yemek yemeye otirduk. Ogluma yemegini yedirip sutunu icirdim tam uyumak uzereydi ki bir kustu ama daha once boyle bisey hic basima gelmemisti. Dun de dustugu icin korktum ve doktora gittik. Serum taktilar tekrar kusacak mi diye bekledik 5 saat felan kaldik hastanede.
Simdi iyi cok sukur uyuyor..
Hastalik dolayisiyla menum biraz kotu bugun
Sabah
2 dlm ekmek
Biraz sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates
Ogle
Tavuk ve makarna almistim ama bir iki lokma anca yiyebildim sonrasi malum hastane
Aksam
Hastanede kasarli soguk sandvic yedim
20 dk yuruyus
2 lt su ictim
Aman aman kizartma:)))İyi geceler kızlar bel agrim tavan yaptı yüzme de yuruyus de yapamadım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 kk tahin helvası
1 tk tahin bal
4 zeytin
Birkaç çatal kızartma patlıcan patates biber
2 dilim ekmek
Ara ev yapımı erik suyu
Öğlen akşam
4 yk patlıcan tava
2 yk bulgur pilavı
1 kase semizotu cacık
3 bardak ayran
Su 2 lt
Zaten ceza olsun istedim sabah öyle çok canım çekti ki sağım solum yerken tutamadım bogazimiAman aman kizartma:)))
Aksam yemedigin iyi olmus canim:)
Saglik olsun:)cok yenilmezse telafi edilir elbetteZaten ceza olsun istedim sabah öyle çok canım çekti ki sağım solum yerken tutamadım bogazimi
Yarına daha hafifletmeye caliscam inşallah ahh su belim elverse de yuzsem yurusem ama hareketsizim maalesef yediğim yariyorSaglik olsun:)cok yenilmezse telafi edilir elbette
Cok cok gecmis olsun aysegulcugumm simdi dahada iyidir umarimMerhaba arkadaslar
Bugun epey kotu gecti. Arkadasimda kalmistim dun guyaa bugun gezecektik ve oglumu parka goturecektik. Sabah kahvalti yaptik sonra hazirlanip oglene dogru disari ciktik alisveris yapip yemek yemeye otirduk. Ogluma yemegini yedirip sutunu icirdim tam uyumak uzereydi ki bir kustu ama daha once boyle bisey hic basima gelmemisti. Dun de dustugu icin korktum ve doktora gittik. Serum taktilar tekrar kusacak mi diye bekledik 5 saat felan kaldik hastanede.
Simdi iyi cok sukur uyuyor..
Hastalik dolayisiyla menum biraz kotu bugun
Sabah
2 dlm ekmek
Biraz sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates
Ogle
Tavuk ve makarna almistim ama bir iki lokma anca yiyebildim sonrasi malum hastane
Aksam
Hastanede kasarli soguk sandvic yedim
20 dk yuruyus
2 lt su ictim
Valla uzerimden tir gecmis gibiyim.kv rahatsizlandi yeni girdim eve .sabahtan beri yolculuk tam eve geldik o rahatsizlandi serum falan bu saati bulduk
Neden şekerimCok mutsuzum ben ya cok
sanirim ben esimin ailesi yuzunden evliligimi bitirecegimNeden şekerim
Ne yapıyolarki şekerim evlilik kolay yıkılıcak bi müessese değilsanirim ben esimin ailesi yuzunden evliligimi bitirecegim
aynen bende o yoldayım siz aynı şehirde misiniz eşinin ailesiylesanirim ben esimin ailesi yuzunden evliligimi bitirecegim
Cok mutsuzum ben ya cok
uzun meseleNe yapıyolarki şekerim evlilik kolay yıkılıcak bi müessese değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?