Dahlia_ inanırmısın 750'lik şişeyi biteremedim bugün ve resmen ayaklarım bileklerim gerim gerim sızlıyorlar ödemden dolayı
Ya üç yıl önce tanıştırdım onları tamam ok dedi görüşmeyin konuşun zamanı gelincede bir şekilde ayarlarız bir sene geçti geldi dedi ayrıl o çocuktan seni verrlermi zannediyorsun falan çok tartıştık tabi bn ayrılamadım ayrılmak istesemde şimdide hiç sormuyor etmiyor sevgilimde normaldir baktı bi açığım yok işte okulun bitmesine çok var bu kadar zaman konuşmamızı istemediğinden öyle yaptı yada dolduruşa geldi bi olay olduysa eğer yakınında ondan çünkü abim tamam dedi kötü bişey olsa bir yıl sonra gelip öyle yapmazdı hiç bişey ortada yokken
Bugun istanbul serinledi biraz cok sukur rahatiz ama izmirde yanacagiz yine..
Kayisi ve ilik su yapacagim yarin kabizlik sorunum hadsafhaya ulasti
Gobegimi gorenler tekrar hamileyim sanacak :)
Kufte mi yoluk duserse mesaj atarmm bebisimm :)Sagol canim :) Tire ye geliyoruz. Kofte ve sandvic yemeye beklerim
Selam tatlim sen nasilsin ?
Bu sabah tartildim dunkuyle ayniyim 88.2hala +500 deyim.
Hadi gözün aydın :)Sonunda dün regl oldum :)
Dolasmaya ciktik cnim evde skildk sen nasilsinMerhaba kızlar nasılsınız
Sonunda dün regl oldum :)
Merhaba kızlar nasılsınız
Kızlar patates haşlama diyette olmazmış ama fırında kabuklu pişerse 3-4 elma dilimi 1 dilim ekmek yerine geçermiş yağ yakıcıymis bugün öğrendim şaşırdım
Ben patates uzak durulmalı diye biliyordum ama diyetisyen haşlama olursa nişasta tuketirsin ama fırında kabuklu su metabolizma hızlandırır haftada 2-3 gün ekmek yerine yenmelidir dedi sok oldumPatates konusunda neye inanacağımı bilmiyorum artık..
Ben patates uzak durulmalı diye biliyordum ama diyetisyen haşlama olursa nişasta tuketirsin ama fırında kabuklu su metabolizma hızlandırır haftada 2-3 gün ekmek yerine yenmelidir dedi sok oldum
Ben patates salatası hafif gibi dusunurdum gerçi ben şu bir kaç gün diyet yiyemedim içli köfte makarna kuruyemiş tahin helvası hepsi aynı gün yenir miTabi diyetisyen doğrusunu bilir..
Ama mantıklı da, haşlama ile fırında pişmiş arasında çok fark var..
Haşlayınca nasıl desem yapış yapış oluyor nişastadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?