- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Büyük konuşma bence anne baba olunca roller değişiyor bencene güzel demekki kısmetse oluyor zaten kime sorsam bi zorluk bi gözyaşı var ben kızıma oğluma böyle yapmayacağım ya eğer yanlış birleyini görmüyorsam kızımı sevdiğine kavuştururum
Bu kadar katı olmam ya anlamaya çalışırım bizim ailenin yapısı öle sevmek aşık olmak vs şeylere fizana uzak olmaktan daha uzakBüyük konuşma bence anne baba olunca roller değişiyor bence
Büyük konuşma bence anne baba olunca roller değişiyor bence
Bizde bir kere verdilermi artık tamam bitmiştir karışmzlar bide ben baktım hiç uyuşmuyolar aynı ortama çok gelmemeye çalışırımbenim ünv den sınıf arkadaşım, ceyhan lı bir çocukla beraberdi. ( çocuk ta bir üst sınıftandı), kızın annesi zamanında demiş ki, ceyhanlıya kız vermem...her neyse uzun bir ilişki sonrası evlendiler, çetrefilli oldu. geçen sene boşandılar. olmadı neden olmadı aileler hiçbir zaman anlaşamadı, baştan bir kere kızın ailesi oğlanı kabullenmedi ve en sonunda olan bebeklerine oldu...
He he bayıl kal ortalar da :)Yarın sadece su ve ayran mi icsem acaba offf offffff
Iyi akşamlar menü güzel olmuş spor daha sonra mıMenümü geçeyiyorumColorayzn
Sabah
3 yumurta beyazı,dukan Krep,2 tane piliç jambon,2 tane hindi füme,peynir
Öğlen
2adet biftek,2 yumurta beyazı
Akşam
1 tane haşlama tavuk göğsü
1.5 lt su
2 km yürüyüş sadece :)Iyi akşamlar menü güzel olmuş spor daha sonra mı
Ya bende dayanamıyorum artık açlığa yaslandim sanirim yapamam zaten eskiden hiç tinlamazdim yatarken farkederdim yemek yemediğimiHe he bayıl kal ortalar da :)
Girebildim sukur yazlık belimi daha beter edince zaten kalasimda yoktu kv evine geldik geri gorsen kadın sinir küpüne döndü ama oğluna bise diyemiyor kadinin içi yanıyor geçen hafta temizlemiş evini kapatmış 2 ay gelmeyecekti sozdeHey millet nerelerdesiniz yahuu
Eskiden bende öyleydim yavrum bünye değişiyor aç bırakma kendini ama abanmadaYa bende dayanamıyorum artık açlığa yaslandim sanirim yapamam zaten eskiden hiç tinlamazdim yatarken farkederdim yemek yemediğimiahhh ahh
Ooh ohhh diyelim hahahGirebildim sukur yazlık belimi daha beter edince zaten kalasimda yoktu kv evine geldik geri gorsen kadın sinir küpüne döndü ama oğluna bise diyemiyor kadinin içi yanıyor geçen hafta temizlemiş evini kapatmış 2 ay gelmeyecekti sozde
Yarın sadece su ve ayran mi icsem acaba offf offffff
Hey millet nerelerdesiniz yahuu
Aynen maalesef hatta o eve ait olmadığını düşünmeye başlayıp kendi evine gitmek için acele edeceksinOlmaz öyle şey..
Kaçamak yapma, salata, tavuk gibi şeyler yiyebilirsen iyi olur..
Suyu da akşama saklama erkenden 2-3 litre iç bitir..
Yeni gelebildim..
Akşam yemeği geç saate kalıyor maalesef..
Yemekten sonra da çay, sohbet derken bu saatlerde ancak uğrayabiliyorum..
Eskiden pek takılmazdım ama, son 2 ayım, mümkün oldukca ailemle olmaya çalışıyorum..
Sonra ne kadar gelsem de şu anki gibi olmayacak biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?