Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

340 mesaj var okunacak :)
okurum inşallah

gelemedim bir türlü yaaa inanın 1 dk fırsat olmaz mı öğle yemeğimi bile 2 gündür 14.30 dan sonra yiyorum....iyi ki 3 gün izin aldım sanki tüm işler beni beklemiş çok şükür bitirdim kolayladım da şimdi gelebildim.

ramazandı bayramdı derken geçti gitti. yaklaşık 3 kg almışım, 1 kg su gitti. geldiğimden beri yürüyüş yapıyorum her gün. eski düzenime devam ediyorum. @AKovser canım Rabbimden bir mani çıkmazsa 11 ağustos a kadar gruptayım sonrasında 1 aylık izne çıkıyorum ve hani gebelik düşünüyorum kısmet tabii ki duruma göre haber ederim.

Kurallar değişmiş, iyi olmuş. inşallah bundan sonra takım olarak daha iyi oluruz

04 temmuz menüsü

kalkınca: 1 tk çörek otu yağı

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 yk lor, yeşillik, domates, salatalık

öğlen: 1 bardak süt, 4 yk nesfit

ara: 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim hindi füme, 2 wasa, domates, salatalık

ara: 1 küçük muz

akşam: 1 porsiyon karpuz, 1 kk peynir, 2 top dondurma ( yemek istemiyor canım bu aralar sıcaklardan dolayı meyve soğuk şeyler istiyor)

su: 3,5 lt
spor: 1 saat yürüyüş

bu sabah 71 dim, regl oldum yeni. cuma ya artı olurum ama ondan sonraki haftalarda düzelir.
herkes iyidir inşallah.

Kızlar rica ediyorum menulerinize beni etiketleyin tablo olusturucam ve direk bildirimle not almak istiyorum.
Yardimci olursanız sevinirim

Ozume doneyim dedm herkesin tanıdığı color a

kusura bakma canım seni etiketlemeyi unuttum. dönüp bakınca düzenle zamanı geçmiş oku oku bitiremedim. color nickine dönmene çok sevindim.

şimdi, chocolate19 arkadaşların yorumlarına genel olarak katıldım...içki den kaynaklı ağızdan çıkan sözler, bence eşin seni seviyor değer veriyor bundan şüphe etme. denemek amaçlı yapmış söylemiş zaten normalde içkili birinin ne söylediğini hatırlamaması gerekir ama eşin ne söylediğini de biliyor demek ki herşeyin farkında. ailesini sevmek zorunda değilsin, evlendikten sonra erkek için öncelik karısı ve çocukları olmalı ama sinsi kayınvalideler görümceler işi bozuyor maalesef.
eşinle sevgi saygı varsa sakın yuvanı bozma, kv görümcenle görüşmesen de olur, ama eşini de tek yollama. belli ki onlar fişeklemeyi seviyor. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, şimdi aranız nasıl senin kalbin nasıl en önemlisi?

E Elizan-seyma canım durumları okudum. bizde de annem pek gönüllü değildi, ama evlendik şimdi çok seviyor eşimi. zaten sorun eşim değil, eşimin ailesinin çevresi kültürü sosyal hayatıydı. ama anlata anlata öğrettim anneme, bunlara takılmaması gerektiğini, eşimin ailesinin bana karşı asla saygısızlığı olmadı aksine severler, her ne kadar bal kaymak olmasak da zararsızdırlar fitnecilik yoktur. ama bazen anneme de hak vermiyor değilim, yani ailelerimiz aslında ileriyi görüyorlar, yani biz aşık olunca gözümüz görmüyor iyi yi kötüyü ayırt edemiyoruz. ben hep şunu derim bir şey olmuyorsa sebebi vardır zorlamaya gerek yok. bence işi akışına bırak yani kafana takmamaya çalış biliyorum zor ama kültürler gerçekten önemli başta sorun olmuyor gibi oluyor ama bir yerde patlak veriyor. ben mesela zorlanıyorum eşimin ailesine gidince, farklı geliyor sinirleniyorum kendi kendime delleniyorum sonra da susuyorum ben seçtim öyleyse düşünme tuğbacım takma görme diyip kendimi telkin ediyorum. sen sevgilini hiç aile ortamında gördün mü? yani evini gördün mü ilişkilerini sohbetlerini yani bunlar çok önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun, ama sakın unutma karşına daha çok insan çıkacak.

semurcan canım geçmiş olsun tekrar. sen bodrum a gittin mi gidecek misin uzak kaldım olaydan kaçırdım

Colorayzn tatil yapıp gelmişsin iyi olmuş canım. ben de + ile döndüm ama toparlayacağız.

Kufte mi yoluk duserse mesaj atarmm bebisimm :)
Izmir serinledi kiz bugun hafif bir esibti var cok yakmiyor disarinin isisi

Evet tatlim ucaktan indigimizde hava cok guzeldi. ben sicak bekliyordum ama esinti serinletmis cok sukur :)

Ayakkabilarina bayildim canim gule gule iyi gunlerde kullan hepsini :)

Dun gece gec saatlerde geldigim icin menumu yeni paylasiyorum

Colorayzn

Sabah
2 dlm ekmek
1 kk peynir
1 has yumurta beyazi
2 zeytin
Donates salatalik

Ogle
Yarim kase sehriye corbasi
3 yk patates oturtma
Kucuk kase cacik

Aksam
2 kucuk biber dolmasi

Ara 1 kayisi 1 armut

2 litre su
Yuruyus yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…