Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahahahaha nazar etme yav, bak 2 gündür yürğmedim.

Hoşgeldin canım..
Cumaya kadar toparlanırsın umarım, fazla artıyla gelmişsin..
Hayırlısı olsun şimdiden :)

bu arada acayip sessiz grup kimse yazmıyor etmiyor

Ben tam bugün buradayım diyordum ki, misafir geldi..
Yeni gittiler ben de geldimm :)
Ama genel olarak sessizizz...

yarışmadan bahsediyordunuz ? kızlar nedir o Dahlia_ Colorayzn

Herkes takımda birini kendisine rakip seçiyor, 1 haftada kim daha çok kilo vericek diye yarışıyorlar..
Eskiden rastgele ben eşleştirme yapıyordum ama şimdi kendiniz seçin diyorum, kimi istiyorsanız..
Önümüzdeki hafta yapalım bunu..

bugün fabrika'ya birileri geldii veee bana dediler ki aa sen bayağı kilo vermişssiinnn dolu dolu kucaklayasım geldi koca adamı

Aman amann yapma öyle birşey

şaka maka ben 15 kilo vermişim bu zamana kadar

MaşaAllah, devamı da gelir :)

Bugun 81.2 uyandim 1 kgdan fazlasi gitmis durumda

vallahi canım bende işimi allaha bıraktım şöyle söyliyim benim ailem görgüsüne giyimine yemeğene göre daha gelişmiş ama çokta farklı değiliz başkasınıda düşünemem beş yılımı verdim bu ilişkiye :/

hoşbuldum canım...biraz fazla oldu evet aslında yürüyüş de yaptım ama tatlılar mahvetti beni ve geç saatte yenildi hep.

şaka maka ben 15 kilo vermişim bu zamana kadar

tebrikler canım.

wowww, güzel olabilir bu yarışma, kilosu yakın olanlar birbirini seçerse daha güzel olur hatta

Kızlar basım çöm agrıyor, kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Dün geceden beri 5000 mg ilaç aldım geçmedi.

migren mi var ?

tabii canım az değil 5 yıl, hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin teşekkür ederim bide 15 kiloyu ne kadar sürede verdiniz acaba

Hayırlı ise yakın hayırsızsa uzak olsun canım,ben eşimle tam 6 yıl görüştüm çocukluk aşkım yani ama sonradan ailelere gitti konu olmaz dendi çünkü ben daha küçüktüm eşimde askerlik bile yapmamıştı ve biz ayrıldık taaam 9 yıl birbirimizi görmedik haberleşmedik birbirimizi görsek kafa çevirirdik o derece şimdi 7 yıllık evliyiz

ne güzel demekki kısmetse oluyor zaten kime sorsam bi zorluk bi gözyaşı var ben kızıma oğluma böyle yapmayacağım ya eğer yanlış birleyini görmüyorsam kızımı sevdiğine kavuştururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…