Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şaka maka ben 15 kilo vermişim bu zamana kadar

Tebrik ederim :)

Bizde bir kere verdilermi artık tamam bitmiştir karışmzlar bide ben baktım hiç uyuşmuyolar aynı ortama çok gelmemeye çalışırım

Biraz da evlenen kisilerin elinde iliskiyi devam ettirmek bence. Bizim ailelerimizde anlasamadi basta evet iliskimize yansidi ama baktik gorduk ki biz yara aliyoruz birbirimizi kiriyoruz sonrasinda ailelerimizi hic iliskimize dahil etmedik. Bir sure sonra onlarda kabullendi ve tatsiz konulardan konusup bizi sikmayi biraktilar.
Oglumun dogumunda bir araya geldiler dugunden sonra ilk defa sukurki onuda kazasiz belasiz atlattik :) ve suan yine konusmuyorlar. Evlendikten sonra iki kisilik bir aile olunuyor benim fikrim ailemle ilgili sorunlarimi esimle paylasmam esimle ilgili sorunlarimi ailemle paylasmam. Ben heriki tarafi affedrim sorunumu cozerim ama onlar bunu yapamayabilir. Cunku ben karakter olarak boyleyim esime yapilan kotu bir davranisi dahi kolay affetmem.
Anne baba tabiki vazgecilmez varliklarimiz ama aile kurabilmek ve birligini devam ettirebilmek icin nasilki aile islerimize kayinvalilerimizin karismasini istemiyorsak kendi ailemizi de karistirmamaliyiz. Evlenecek olanlara nacizane tavsiyem :)

esimin ailesiyle hayat kulturum cok farkliydi.. ben bu insanlarla nasil yaparim diye dertlenirken, babasinin vefatiyla annesi beni istemedi. evlenirken haber dahi vermedik. tek kelime konusmamama, asla gorusmememe ragmen cok uzuldugum oldu. aileleri mumkun mertebe hayatin disinda tutup, ailelerden hicbir sey beklemeden ayakta durup, omuz omuza mucadele gerektigi, el ele sevgi gerektigi kanisindayim evlilik konusunda. yolunuza bakin, allah da o yolu acik etsin.

Bugunku menum Colorayzn

Sabah
2yk menemen
2 dlm ekmek
Biraz domates
1 kk peynir
5 zeytin

Ogle
1 puaca
1 tuzlu kurabiye

Aksam
1 yk taze fasulye
2 yk bamya
1 kucuk biber dolmasi

Su 2.5 litre
30 dk yuruyus

Not: Annem yine herseyi yedirme telasinda sanki ben evde hicbirsey pisirmiyor yillardir fasulye bamya gormemisim gibi :) o yuzden bir iki gun menu kalabalik olacak kiramiyorum az az da olsa yiyorum

Bu konuda daha oncede takdir etmistim seni tebrik ederim. Herkes esinin ailesiyle de mutlu yakin bi iliski kurmak ister ama bezen olmayabiliyor ve herkes bunu iliskisine yansitmadan surduremez. Ne mutlu ki sana guzel bi evliligin ve iki tanede evladin var. Mutlulugunuz daim olsun :)

tesekkur ederim, cumlemizin.

tahmin ettim canım benim

pfffff, cok SIKILDIM

Dünkü menüm kızlar
Sabah
2 dilim ekmek
3 4 tane zeytin
Kk peynir
2 tane nugget

Öğle
1 parca ızgara tavuk
2 tane köfte
4 5 kaşık yoğurt

Aksam
1 kase mercimek çorbası
3 4 kaşık yoğurt
2 kaşık yeşil fasulye

Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş

Kızlar hala artıdayım ya

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-06-01-58-47.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın Kızlar

05 temmuz menüsü

kalkınca 1 tk çörek otu yağı

kahvaltı: 2 wasa, 1 yumurta, 5 zrytin, 2 yk lor, domates, salatalık, yeşillik, 2 hindi füme
öğlen: 1 bardak süt, 4 yk nesfit
ara: eti form çörek otlu biskvi 4 adet, bitki çayı
akşam: 1 porsiyon mantı

mantı sonrası yürüyüşe gidecektim dışardaydık tesadüfen arkadaşlar geldi sohbet çay derken yalan oldu sabah a + ile uyandım regl inde etkisi vardır

su: 4 lt
spor: yok

Colorayzn

esimle kusuz. bir de 2 alt kattaki kadinin da tuvaletinden sizinti varmis, yarin bizim daireye de bakmaya gelecekler.

Bodrum meselesine mi kustunuz?
Ayy wc isleri sinir bozucu. Bizim evdede dun bir koku vardi cildircaktim kontrol etti esim tikanmami var fln bisey yok ama sanki eve yapıp birakmissin gibi kokuyodu heryer simdi gcti gibi.hepimizin bir yerden atiliyo pislik ya kv anane tepede sifon ceksin asagida kokusunu ben duyuyorum iğrenç bisey

Gunaydin kizlar nadilsiniz ??

Esintinin etkisiyle olabilir. Biz enust kattayiz ama ayni sikinti bizde de var malesef

neyse geldi gittiler, adam les gibi icki kokuyodu sabah sabah. ayakkabiyla da daldilar uc adam, sil supur anca geldim gruba.

günaydın bayanlar

gunaydin kuzum

olan hep bebeklere oluyor zaten aileler anlaşamazsa sorunlar bitmez kimse aşkın verdiği umutla kendini kandırmasın
bizimkiler aynı şehirdeyiz iftara bile çağıramadım.

Günaydın kızlar dünkü menüm Colorayzn Dahlia_
Sabah 1 dilim tb ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay

ara 1 bayram şekeri 1 yeşilçay

Öğle
1 dilim ekmek
2 köfte
1 bardak ayran

Akşam
1 kase yoğurt
1 avuç içi tavuk göğsü

spor 1 saat yürüyüş
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…