Kızlar iyi geceler yarın görüşürüz sabah kalkamıyorum çavv
şaka maka ben 15 kilo vermişim bu zamana kadar
benim ünv den sınıf arkadaşım, ceyhan lı bir çocukla beraberdi. ( çocuk ta bir üst sınıftandı), kızın annesi zamanında demiş ki, ceyhanlıya kız vermem...her neyse uzun bir ilişki sonrası evlendiler, çetrefilli oldu. geçen sene boşandılar. olmadı neden olmadı aileler hiçbir zaman anlaşamadı, baştan bir kere kızın ailesi oğlanı kabullenmedi ve en sonunda olan bebeklerine oldu...
Bizde bir kere verdilermi artık tamam bitmiştir karışmzlar bide ben baktım hiç uyuşmuyolar aynı ortama çok gelmemeye çalışırım
Tebrik ederim :)
Biraz da evlenen kisilerin elinde iliskiyi devam ettirmek bence. Bizim ailelerimizde anlasamadi basta evet iliskimize yansidi ama baktik gorduk ki biz yara aliyoruz birbirimizi kiriyoruz sonrasinda ailelerimizi hic iliskimize dahil etmedik. Bir sure sonra onlarda kabullendi ve tatsiz konulardan konusup bizi sikmayi biraktilar.
Oglumun dogumunda bir araya geldiler dugunden sonra ilk defa sukurki onuda kazasiz belasiz atlattik :) ve suan yine konusmuyorlar. Evlendikten sonra iki kisilik bir aile olunuyor benim fikrim ailemle ilgili sorunlarimi esimle paylasmam esimle ilgili sorunlarimi ailemle paylasmam. Ben heriki tarafi affedrim sorunumu cozerim ama onlar bunu yapamayabilir. Cunku ben karakter olarak boyleyim esime yapilan kotu bir davranisi dahi kolay affetmem.
Anne baba tabiki vazgecilmez varliklarimiz ama aile kurabilmek ve birligini devam ettirebilmek icin nasilki aile islerimize kayinvalilerimizin karismasini istemiyorsak kendi ailemizi de karistirmamaliyiz. Evlenecek olanlara nacizane tavsiyem :)
esimin ailesiyle hayat kulturum cok farkliydi.. ben bu insanlarla nasil yaparim diye dertlenirken, babasinin vefatiyla annesi beni istemedi. evlenirken haber dahi vermedik. tek kelime konusmamama, asla gorusmememe ragmen cok uzuldugum oldu. aileleri mumkun mertebe hayatin disinda tutup, ailelerden hicbir sey beklemeden ayakta durup, omuz omuza mucadele gerektigi, el ele sevgi gerektigi kanisindayim evlilik konusunda. yolunuza bakin, allah da o yolu acik etsin.
tahmin ettim canım benimucakla gidecegim kuzu
Bu konuda daha oncede takdir etmistim seni tebrik ederim. Herkes esinin ailesiyle de mutlu yakin bi iliski kurmak ister ama bezen olmayabiliyor ve herkes bunu iliskisine yansitmadan surduremez. Ne mutlu ki sana guzel bi evliligin ve iki tanede evladin var. Mutlulugunuz daim olsun :)
tahmin ettim canım benim
Neden sikilyorsun semumtesekkur ederim, cumlemizin.
pfffff, cok SIKILDIM
Neden sikilyorsun semum
esimle kusuz. bir de 2 alt kattaki kadinin da tuvaletinden sizinti varmis, yarin bizim daireye de bakmaya gelecekler.
Bodrum meselesine mi kustunuz?
Ayy wc isleri sinir bozucu. Bizim evdede dun bir koku vardi cildircaktim kontrol etti esim tikanmami var fln bisey yok ama sanki eve yapıp birakmissin gibi kokuyodu heryer simdi gcti gibi.hepimizin bir yerden atiliyo pislik ya kv anane tepede sifon ceksin asagida kokusunu ben duyuyorum iğrenç bisey
Bodrum meselesine mi kustunuz?
Ayy wc isleri sinir bozucu. Bizim evdede dun bir koku vardi cildircaktim kontrol etti esim tikanmami var fln bisey yok ama sanki eve yapıp birakmissin gibi kokuyodu heryer simdi gcti gibi.hepimizin bir yerden atiliyo pislik ya kv anane tepede sifon ceksin asagida kokusunu ben duyuyorum iğrenç bisey
günaydın bayanlar
benim ünv den sınıf arkadaşım, ceyhan lı bir çocukla beraberdi. ( çocuk ta bir üst sınıftandı), kızın annesi zamanında demiş ki, ceyhanlıya kız vermem...her neyse uzun bir ilişki sonrası evlendiler, çetrefilli oldu. geçen sene boşandılar. olmadı neden olmadı aileler hiçbir zaman anlaşamadı, baştan bir kere kızın ailesi oğlanı kabullenmedi ve en sonunda olan bebeklerine oldu...
evlenmek bir dert, evlenmemek bi dert.
ben hergün her saat her dk giriyorum bakıyorum kimse yok yazmamış kendi kendime konuşamayacağım için :) çıkıyorum bdv de geziyorum işlerimi hallediyorumSelam kızlar, nasılsınız ?
Toparlanamıyoruz bir türlü, neden böyle olduk ki..
Günde 3-4 sayfa ancak ilerliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?