Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar

Bugunku menum Colorayzn @AKovser

Sabah
1 dlm ekmek
1 has yumurta beyazi
Domates
Lor peynir

Ara
1 seftali

Aksam
2 yk sebze yemegi
1 parca karniyarik

Ara
1 dlm cavdar ekmegi
1 kk peynir
Karpuz

Aksam yemegini cok erken yedim o yuzden yuruyus donusu ara yaptim.

Yuruyus 80 dakika
Su 2.5 litte

O arada ekmegi yemeseydin cok iyi olurdu aslinda

Ne probleminiz var tatlim hep oluyormu aranızda boyle

on gore evliysem onun ailesiyle de evliyim onlarla herşeyi yapabilirim gezebilirim tozabilirim ama kendi ailemle herşeyi yapamam çünkü ben evlenmişim evlendigimin farkında deilmisim off Allahım off evlenmekle ne büyük hata yaptım demedigim bir günüm olmayacak mi...!! Onun için tek kıymetli ailesi ben yokum hemen bitsin diyebilecek kadar degersizim .. Yaa öyle çok ihtiyacım var ki romantiklik deil sadece değerli olduğumu duymak istiyorum. Sen de benim için değerlisin demesini istiyorum '! Sevilmeye öyle çok ihtiyacım var ki

Yine bir kusura bakma ama öküz vakkasi.
Erkekler bazen ne sacma düşünüyor.
Haksizlik ettiklerinin farkina varsalar keske.
Ne desem bilemedim bazen benimde ihtiyacım oluyor oyle banada vakit kalmıyor esimin ailesinden bazen sabir diyorum. Bazen insan simarmak istiyor iki guzel kelime duymak.beraber mi oturuyorsunuz ayni bina yada mahalle?
Illaki ailesinde onu senle paylasmayi becerememis biri varki bu sekilde durimlar.yoksa azat etseler kocanda kimin herkesten ileri geldiğini bilir.biri var kesin onu pohpohlayan canim oglum cicim oglym diyen

kusura bakmam canım çünkü öküz yani yalan deil. Evlendiğimden beri ailesi için etmedigimiz kavga kalmadı. BİKTİM artk aile aile aile yemin ediyorum biktim.. Madem bu kadar önemliydi keske hic evlenmeseydi. SEVMİYORUM canım inanır misin artik sevmiyorum eşimi o kadar çok kavga ettikti soğudum..

Ne kadar kötü ya insanın icinde birşeylerin ölmesi bitmesi bana göre cok kotu bisey,zor oluyor cunku cok aciyor kalbi insanin.

Severek mi evlndiniz

Ne kadar kötü ya insanın icinde birşeylerin ölmesi bitmesi bana göre cok kotu bisey,zor oluyor cunku cok aciyor kalbi insanin.

Severek mi evlndiniz

hemde çok kötü.. Hani bazen insan çok sever kızdığında der ya sevmiyorum diye ama gerçek deildir.Benimki artik öyle bisey deil ben sadece kızdığımda deil artik normal animda da bunu hissediyorum.. Diyorum kendime ben bu adamı sevmiyorum.. Görücü usulu evlendik canim.. Ama ilk baslarda boyle ddeğildi. Ben seviyordum sonra kaynanamlar öyle çok şeye neden olduki hem ben soğudum hemde eminim dilinde bazen desede seviyorum diye oda sevmiyor.Seven insan bi olayda hemen cani sıkılır sıkılmaz bitsin diyemez bu kadar cabuk vazgeçemez

Sinir aninda nededi gini bilmeyen biriyse der tatlim ama o sinir anlari zaten herseyi bitiren.benim esimde sinirliyken git derdi bana hep defol git diye sonra pisman olur ozur dilerdi deme bana oyle deme bana oyle diye diye artik demiyor.
Hatta diyor sinirliyken ne dedigimi.bilmiyorum aldirma sen diye tabii aldirmamazlik olmuyor ama duymamaya calisiyorum duyduklarimida sonra burnundan fitil fitil.getiriyorum.
Cocuklar olmasa birakirsin cocuklar var boyle.ne yapmayı dusunuyorsun peki

seninki en azından sonradan özür diliyormuş benimkinde oda yok hayatta özür dilemez haklı ya da haksiz olsun asla.. Daha bi kere aşkım tamam dedim ama kusura bakma isteyerek demedim sinirle söyledim deyip özür dilediğini hatırlamıyorum.. Bense hic kus kalamam en fazla 2 saat sonra duramam konuşurum kim olursa olsun . Zaten hep bundan cekiyorum bi şeyleri..Kimseyi kırmayım derken kendim kırıliyorum .evet bi oğlum var ve gerçekten ne yapacam bilmiyorum.. Bazen diyorum ki öyle bisey yapsın ki affedemiyecegim onu bahane edip bırakıyim .

Oyle deme dunyanin binbir hali var sen rabbimden en.hayirlisini dile ikiniz icinde bitecekse se duzgunce bitsin daha fazla kirilmadan sen eger duzelecekse de rabbim yardim etsin düzelsin.
Bana benziyorsun burcun ne?
Bende dayanamam haklida olsam konusurum kuslugu sevmem hic.ama boyle yapa yapa millet beni mahvediyor hallediyor yani iyi niyetimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…