ust beyaz alt kahve
Canım kiracı olduğum evin tolaplari komple beyaz lake illallah ettim el izinden asla ıslak el değmeyecek temizledikten sonra mutlaka kurulacak zorundasın asla elin terli iken bile degmeyeceksinYani ben tam beyaz olsun diyordum, diğer renkler kadar çok belli olmaz iz falan diye ama hepsi aynı galiba..
Sonunda WC ile buluştuk biraz iyiyim bacagimi yaktım onunla ugrasiyorumWhiteblacklife yavruuuu nasılsın yarına çok az kaldı
Spor yapmaya çalışacağım ama olmayacak gibi fena yaktımWhiteblacklife yavruuuu nasılsın yarına çok az kaldı
Nasil yaktin bacağınıSpor yapmaya çalışacağım ama olmayacak gibi fena yaktım
Masallah canim hep busekilde devam eder hayal ettigin kiloya en kisa zamanda kavusursun insallah :)170 dakika yürüyüş artı koşu (13 km)
50 jj
200 kol dambıl ile
25 şınav
40 bridge exercise
30 squat
135 saniye plank
60 saniye düz kol
Sandalye dip 19
30 karın çatırdatma
28 dağ tıtmanıcı
16 kuş köpek hareketi
15 Yukarı adım sandalye
Toplam aktivite süresi 190 dakika
3 litre su
Sabah
Yeşil çay
2 yumurtalı bol baharatlı omlet (4 gram yağ ile )
26 gram çok tahıllı ekmek
2 siyah zeytin
20 gram süzme peynir
Ara
6 gram bitter çikolata
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
73 gram az yağı yoğurt
89 gram karabuğday pilavı (2 gram margarin 5 gram ayçiçek yağ ile)
Maden suyu
Ara 1
100 ml süt ile 1 gram tarçınlı Nescafe
Ara 2
2 domatesli karabiber limonlu domates suyu
Akşam
160 gram az yağlı yoğurt limon suyu pulbiberli közlenmiş 1 kırmızı biber
4 közlenmiş yeşil biber
Alınan kalori 812
Yakılan kalori 820
Canim benim eski evim lakeydi ama icinde ince cizgi seklinde desenler oldugundan cok leke belli etmiyordu. Simdiki evimizde beyaz lake evet leke cok belli ediyor ama ben temizlemenin kolay yolunu buldum. A101 de mavi bir sprey var highgenic olmasi lazim adi sikiyorsun kuru bir bez ile siliyorsun hem cok guzel parliyor hem de daha gec kirleniyor ve el izleri daha az kaliyor..Kızlar, mutfak dolapları lake olan var mı ?
Kullanışlı mı değil mi bilmiyorum hiç..
Bir kaç güne karar vermem gerekecek bende hala hiçbirşey yok..
Silikonlu su :)Masallah canim hep busekilde devam eder hayal ettigin kiloya en kisa zamanda kavusursun insallah :)
Canim benim eski evim lakeydi ama icinde ince cizgi seklinde desenler oldugundan cok leke belli etmiyordu. Simdiki evimizde beyaz lake evet leke cok belli ediyor ama ben temizlemenin kolay yolunu buldum. A101 de mavi bir sprey var highgenic olmasi lazim adi sikiyorsun kuru bir bez ile siliyorsun hem cok guzel parliyor hem de daha gec kirleniyor ve el izleri daha az kaliyor..
Evet :) oglusumun el izlerini temizleyen tek sey :)Silikonlu su :)
Yesinler elleriniEvet :) oglusumun el izlerini temizleyen tek sey :)
Masallah canim hep busekilde devam eder hayal ettigin kiloya en kisa zamanda kavusursun insallah :)
Canim benim eski evim lakeydi ama icinde ince cizgi seklinde desenler oldugundan cok leke belli etmiyordu. Simdiki evimizde beyaz lake evet leke cok belli ediyor ama ben temizlemenin kolay yolunu buldum. A101 de mavi bir sprey var highgenic olmasi lazim adi sikiyorsun kuru bir bez ile siliyorsun hem cok guzel parliyor hem de daha gec kirleniyor ve el izleri daha az kaliyor..
Hasladim canım kaynar suylaNasil yaktin bacağını
Aaaa çok geçmiş olsun var mı bir şeyin çok mu Yaktın ?Hasladim canım kaynar suyla
Süpersin canım yarın fark olucaktir mutlaka. Bence yapma bugünlük yeter spor.Bugün yürüyüş dışında spor yapmadım tavsiyeniz üzere.
120 kol dambıl ile (Sabah erken yapmıştım)
190 dakika yürüyüş+koşu=14.5 km ( max 184 bpm nabız ile )
3 lt su
Sabah
1 domates
Yarım salatalık
3 zeytin
18 gram süzme peynir
1 bol baharatlı haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
3 bardak sinameki
26 gram çok tahıllı ekmek
Ara
5 gram bitter
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
86 gram kinoalı bulgur (1 gram margarin+9 gram sıvı yağ ile)
64 gram az yağlı yoğurt
1 maden suyu
Ara 1
165 ml süt 1 gram tarçın ile Nescafe şekersiz
Ara 2
1 domates 1 kaşık karabiber Yarımdan az limon ile domates suyu
Akşam
30 gram yulaf çeyrek şeftali (97 gram) 205 gram az yağlı yoğurt karışımı
Alınan toplam kalori 932
Yakılan toplam kalori 950kcal
Eğer spor yap ödem yapmazsın diyen olursa akşam yaparım spor da gün çok boş geçiyor öbür türlü :)
Bayağı yaktım yanık kremi aldım bakalım geçer zamanlaAaaa çok geçmiş olsun var mı bir şeyin çok mu Yaktın ?
Sağol canım oğlum çaydanlığa çarptı onu kurtardım da kendim yandım ona bişey olmadı ya geresi onemsizWhiteblacklife canım çok geçmiş olsun umarım çok fazla değildir
A alacamavi canım başınız sağolsun Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?