- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Gecmis olsun ay.Silverdin iyi gelirHasladim canım kaynar suyla
Ayy çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış.sen dayanirsinda oğlusun çok zor atlatirdi. Seninde geçer inş biran onceSağol canım oğlum çaydanlığa çarptı onu kurtardım da kendim yandım ona bişey olmadı ya geresi onemsiz
Aldım canım sürdümGecmis olsun ay.Silverdin iyi gelir
Cok acir yaa gecmis olsun tekrardanAldım canım sürdüm
Geçmiş olsun canımSonunda WC ile buluştuk biraz iyiyim bacagimi yaktım onunla ugrasiyorum
Cok gecmis olsun canim Allah oglunu da korumus kiyamam onlara bisey yeterkiHasladim canım kaynar suyla
Aciyor evet canım bide iz kalmasın diye üstte ki deriyi aldım o çok acidiCok acir yaa gecmis olsun tekrardan
Sağol canım bugün spor benim biraz ofsayt oldu yapacak bişey yokGeçmiş olsun canım
Aynen canım acidan çok korktum ona geldi diye ama Allah tan ona değmemiş bileCok gecmis olsun canim Allah oglunu da korumus kiyamam onlara bisey yeterki
Eczacı da silverdin içine serum kattı daha etkili olur dediBende yakarim hepbiyerlerimi hic yaniksiz durmambu gidisimde annem bir merhem verdi kocakari ilaci gibi birsey bizim memlekette bir eczaci amca yapiyormus.. gecende elimi yaktim sadece dokundurmam bile yetti acisinin gecmesine ne aci kaldi ne de iz.. cevrenizden duyarsaniz bu sekilde ilaclar alabilirsiniz ama guvenilir olmasina dikkat edin
O kaldirdigin tabakayi anlatman dan hissettim uyyhEczacı da silverdin içine serum kattı daha etkili olur dedi
Ayy nasil yaptin onu ben bayilirdim kesinAciyor evet canım bide iz kalmasın diye üstte ki deriyi aldım o çok acidi
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Colorayzn canım eşimin abisini kaybettik o yüzden giremedim bu haftada giremem gbi gorunuyor elektrik çarpma sonucu dusme olmuş 8 aylık bebeği vardi 3 çocuğu babasız kaldı çok zor günler geçiriyoruz elime telefonu pek alamıyorum
Değil canım fazla kabarmadi ama çok kizardi kabaran yerlerinin derisini aldım sadeceAyy nasil yaptin onu ben bayilirdim kesin
Cok buyuk bi yer degildir de hemen gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?