- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende ki de cesaret işte eşim bile kaçtı yanimdanO kaldirdigin tabakayi anlatman dan hissettim uyyh
temizligi kolay ve cok guzel duruyor.Yani ben tam beyaz olsun diyordum, diğer renkler kadar çok belli olmaz iz falan diye ama hepsi aynı galiba..
gecmis olsun canim simdi nasilsinSonunda WC ile buluştuk biraz iyiyim bacagimi yaktım onunla ugrasiyorum
Yavaşşş sen bi dur artık aaaaSpor yarım saat ip atlama
5 dk egzersiz
15 dakika koşu
25 dakika yürüyüş
Su 2litre
Buz tutsaydın kabarmazdı canım aklınızda bulunsunDeğil canım fazla kabarmadi ama çok kizardi kabaran yerlerinin derisini aldım sadece
Ağrım var yanıyorgecmis olsun canim simdi nasilsin
Sağol canım oğluma bişey olmadı tek tesellim oColorayzn Yakılan kaloriyi gear ölçmüyor kız telefon ölçüyor spora ve spor ritmine göre ayrıca çoook az su içiyorsunnnn en az 2.5 lt içme lazım
F Fitimfitsinfit inşallah fark eder canım sinameki istediğim etkiyi vermedi bu sefer bir demilk içtim ama bakalım
Whiteblacklife çok şükür oğluna bir şey olmamış abla kremi düzenli sürersen masaj yaparak iz kalmaz ben yüzümü yaktım kaç kez iz filan kalmadı rahat ol çok geçmiş olsun tekrardan
Sıvı yağ sür ablacım acıyı alır hemenAğrım var yanıyor
Yok canım ödem bende fazla geçen hafta cumadan bile fazla çıkıyorum yarına gecmezEvet menüme geçeyimColorayzn
Sabah
2 rafadan yumurta
Yoğurtlu y.kepeği
Öğlen
Haşlama tavuk
Akşam
Ko ko kokoreeeççç evde kendim yaptımmm mmm yani
2.5 lt su devamı gelir spor daha yapmadım yapınca yazarım
Whiteblacklife kesin beni geçersin çünkü hala ödem yüklüyüm ve bugün yarın engel pazar regli ceee diyecek
Keşke canım bugün o kadar yuklenmeseydinBu arada 15.5 km tamamladım yürüyüşü 210 dk oldu süre de :) süre biraz fazla mesafeye göre çünkü bizim kız tuvalet yapacak yer ararken yavaşlıyoruz epey
Colorayzn Yakılan kaloriyi gear ölçmüyor kız telefon ölçüyor spora ve spor ritmine göre ayrıca çoook az su içiyorsunnnn en az 2.5 lt içme lazım
F Fitimfitsinfit inşallah fark eder canım sinameki istediğim etkiyi vermedi bu sefer bir demilk içtim ama bakalım
Whiteblacklife çok şükür oğluna bir şey olmamış abla kremi düzenli sürersen masaj yaparak iz kalmaz ben yüzümü yaktım kaç kez iz filan kalmadı rahat ol çok geçmiş olsun tekrardan
Senden ötürü yanık bacakla spor yaptımYavaşşş sen bi dur artık aaaa
Haaa desene süper o zaman faxla bile kilona göre. Ben valla 89.7 demiştim kendinizi düşününKiz okadarla kalmiyo o menuyu paylartigim ana kadar ictigim su 3 bazen 3 u geciyor sekerim .bu arada yarin benden olay beklemeyin bide cok verebiliyorum gibi 78 yaptık citayi ne 78 79.5 bile degilim
Oturup aglicam okadar kotuyum gecen hafta regliz incez dedik afedersb b.k indim yanii cildiricamnmmmmmmmHaaa desene süper o zaman faxla bile kilona göre. Ben valla 89.7 demiştim kendinizi düşününben de çok şişim nedense
Aaaa ne diyorsunnnnn şu an Yaktın beni YaktınKeşke canım bugün o kadar yuklenmeseydin
Ben kendimi düşünemedim ki canım o an üstümdeki bı çıkarsam bu kadar olmazdı ben oğlumu soydum sicramistir diyeBuz tutsaydın kabarmazdı canım aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?