Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet menüme geçeyim Colorayzn
Sabah
2 rafadan yumurta
Yoğurtlu y.kepeği

Öğlen
Haşlama tavuk

Akşam
Ko ko kokoreeeççç evde kendim yaptımmm mmm yani
2.5 lt su devamı gelir spor daha yapmadım yapınca yazarım

Whiteblacklife kesin beni geçersin çünkü hala ödem yüklüyüm ve bugün yarın engel pazar regli ceee diyecek

Colorayzn Yakılan kaloriyi gear ölçmüyor kız telefon ölçüyor spora ve spor ritmine göre ayrıca çoook az su içiyorsunnnn en az 2.5 lt içme lazım

F Fitimfitsinfit inşallah fark eder canım sinameki istediğim etkiyi vermedi bu sefer bir demilk içtim ama bakalım

Whiteblacklife çok şükür oğluna bir şey olmamış abla kremi düzenli sürersen masaj yaparak iz kalmaz ben yüzümü yaktım kaç kez iz filan kalmadı rahat ol çok geçmiş olsun tekrardan

Sağol canım oğluma bişey olmadı tek tesellim o

Yok canım ödem bende fazla geçen hafta cumadan bile fazla çıkıyorum yarına gecmez

Kiz okadarla kalmiyo o menuyu paylartigim ana kadar ictigim su 3 bazen 3 u geciyor sekerim .bu arada yarin benden olay beklemeyin bide cok verebiliyorum gibi 78 yaptık citayi ne 78 79.5 bile degilim

Kiz okadarla kalmiyo o menuyu paylartigim ana kadar ictigim su 3 bazen 3 u geciyor sekerim .bu arada yarin benden olay beklemeyin bide cok verebiliyorum gibi 78 yaptık citayi ne 78 79.5 bile degilim
Haaa desene süper o zaman faxla bile kilona göre. Ben valla 89.7 demiştim kendinizi düşünün ben de çok şişim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…