Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pilates çemberi canım bacaklarının arasına aliyosun sık bırak sık bırak yapiyosun..ben n11den aldım 20liraydi sanırım ucuz yani. Migros falan bilmiyorumki varmidir

kızlar gercekten son zamanlar su metebolizma sasırtma dediğimi yapıyorum. Bide sabahları kalkınca 1 lt buz gibi suyu içine limon elma sirkesi katarak içiyorum.

Olalım olalımmm..
Menümü yazıcam zaten, kaçamak olursa vur kellemi
Ben senin sporları kıskanıyorum, sana bakıp gaza gelirim kesinn

Hic beklemiyordum bu rakami sabah tartoya cikinca havalara ucasim geldi :))

Gecen hafta:86.0
Bu hafta: 84.7
Fark: 1.3
Yuzde: 1.51
Gelecek hafta hedef: 84.0
Eki Görüntüle 2029563

Tebrik ederim canımm :)

Peki canım aç karına limonlu su iki haftadır yapmıyorum ve eksim azaldi

Hep yapmak isteyip de yapmadığım şey :)
Tamam bunu da deneyelim..
Peki 1 bardağa ne kadar limon suyu koyuyorsun sen ?

kızlar gercekten son zamanlar su metebolizma sasırtma dediğimi yapıyorum. Bide sabahları kalkınca 1 lt buz gibi suyu içine limon elma sirkesi katarak içiyorum.

Yine mi elma sirkesiiii
Benim kurtuluşum yok sanırım ondan..
Tamam hadi bunu da deneyelim :) Mide perttt

tebrikler cnm

tebrikler süperr

Dahlia_ tamamdır canım menülerde kaçamağı 5 kg verince yaparız benim vaktim çok gününün çok büyük bir kısmını spora harcıyorum ondan böyle okul başlayınca bu kadar olmaz. Modelleme filan öğrenmem lazjm 1 ay içinde onları bile boşladım spor yüzünden. Senin hazırlığın dolu ben işsizim ama şu 30 gün fit programını indir istersen fayda sağlar hem kısa sürüyor vir de ben ev içinde de koşuyorum hızlı yürüyorum ordan oraya kan ter içinde kalıyorum dışarda yürümüşüm gibş öyle de yapabilirsin

F Fitimfitsinfit canım ben bugün birbirkaç yere bakayım onu sipariş verirsen internetten anca pazartesi gelir bugün cuma olmasa verirdim teşekkür ederim çok zahmet etmişsin bugün hava böyle serin giderse çıkar alırım

chocolate19 teşekkür ederimm :) 1 lt su nasıl içiyorsun bir anda şaşırtma olayını nasıl yapıyorsun ?

Artık elimizden geldiği kadar yapacağız canım..
Benim de git gide işlerim artacak, ama bırakmak yok..
Şurda 1 ayım kaldı, 10 kilo vermek hayal gibi ama 5-6 gitsin hiç değilse..
Hızlı olmayı ben de deneyeyim, çok yavaşım normalde, o yüzden yapıştı ya kilolar bana :)
Ben yeter ki, yapmak isteteyeyim, yapmaya zaman ayırayım, internet elimin altında bakar yaparım. daha önceden de spor yapmışlığım var alışkınım yani, internet olmasa bile bildiğim çok egzersiz var, dediğim gibi yeter ki, yapacak motivasyonum olsun..

biranda degil 40 dk sürüyor içmem . Bazen içine tarcında atıyorum.
Metebolizma sasırtmayı da haftanın sadece 1 günü az sık beslenerek 9 a kadar yiyorum. Tabi bu beslenme düşük kolorili yiyecekler meselabamya pırasa ıspanak semizotu kabak vs.
Sonra diğer günler diyet menümüz besleme araları acılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…