- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yarım limon her sabah kahvaltı dan yarım saat önce yapıyordum ve iki veriyordum iki haftadır yapmıyorum bu hafta yapacağım tekrar bakalimOlalım olalımmm..
Menümü yazıcam zaten, kaçamak olursa vur kellemi
Ben senin sporları kıskanıyorum, sana bakıp gaza gelirim kesinn
Tebrik ederim canımm :)
Hep yapmak isteyip de yapmadığım şey :)
Tamam bunu da deneyelim..
Peki 1 bardağa ne kadar limon suyu koyuyorsun sen ?
biranda degil 40 dk sürüyor içmem . Bazen içine tarcında atıyorum.
Metebolizma sasırtmayı da haftanın sadece 1 günü az sık beslenerek 9 a kadar yiyorum. Tabi bu beslenme düşük kolorili yiyecekler meselabamya pırasa ıspanak semizotu kabak vs.
Sonra diğer günler diyet menümüz besleme araları acılıyor.
Yarım limon her sabah kahvaltı dan yarım saat önce yapıyordum ve iki veriyordum iki haftadır yapmıyorum bu hafta yapacağım tekrar bakalim
rşca ederim canım
İyiymişş.. Bakalım yapabilirsem çok iyi olur..
Teşekkürler canım
Bende oyle derim bugün yaptimTamam o zaman, ben de öyle yapayım.. Sen bu hafta 2 kilo verirsen kesin limondan derim :)
Benim bugünüm gitti artık, yarın sabah yapayım unutmazsam tabi..Bende oyle derim bugün yaptim
İstiyorsanız bekleyin ben deneyim faydası olursa yaparsiniz boş yere umut vermiş olmayayım kimseye
Dakika bir gol bir olmuş canım seninbugün cuma ve ben kaçamak yaptımYinede çok mutluyum. Ohh tahinli çörek yedim
Artık elimizden geldiği kadar yapacağız canım..
Benim de git gide işlerim artacak, ama bırakmak yok..
Şurda 1 ayım kaldı, 10 kilo vermek hayal gibi ama 5-6 gitsin hiç değilse..
Hızlı olmayı ben de deneyeyim, çok yavaşım normalde, o yüzden yapıştı ya kilolar bana :)
Ben yeter ki, yapmak isteteyeyim, yapmaya zaman ayırayım, internet elimin altında bakar yaparım. daha önceden de spor yapmışlığım var alışkınım yani, internet olmasa bile bildiğim çok egzersiz var, dediğim gibi yeter ki, yapacak motivasyonum olsun..
Canım ben günde zaten 6 öğün tüketiyorum ki yani en fazla 2 saat bir şey yiyip içmeden kalıyorum 6dan sonra da ağzıma bir şey koymuyorum ama dediğin yemekleri hiç yapıp yemiyorumbiranda degil 40 dk sürüyor içmem . Bazen içine tarcında atıyorum.
Metebolizma sasırtmayı da haftanın sadece 1 günü az sık beslenerek 9 a kadar yiyorum. Tabi bu beslenme düşük kolorili yiyecekler meselabamya pırasa ıspanak semizotu kabak vs.
Sonra diğer günler diyet menümüz besleme araları acılıyor.
bugün cuma ve ben kaçamak yaptımYinede çok mutluyum. Ohh tahinli çörek yedim
Oda doğru en azından meto hızını arttırmış olurYok canım ya, faydası olmazsa da olmaz yanii.. Zararlı birşey de değil..
Kim yaparsa kendi isteği ile yapmış olur, senlik birşey yok ki :)
Bak evde mesela atıyorum internetten mobilya bakıyorsun bir yandan hızlı hızlı ev içinde yürü. Biri markete gidecekse sen ben giderim de koş git bu dediğim uygulama da çok faydalı benim kondisyonumu çok geliştirdi
Canım ben günde zaten 6 öğün tüketiyorum ki yani en fazla 2 saat bir şey yiyip içmeden kalıyorum 6dan sonra da ağzıma bir şey koymuyorum ama dediğin yemekleri hiç yapıp yemiyorum
Kevserim benim bayrama kadar 65 koymuştum sitede baslanayinca son bir buçuk kaldı hedefe umutluyumNo kaçamak nooo :))
Kaçamak yapacaksan da kendine hedef belirle canım..
Mesela 1 kilo verirsem şunu yiyeceğim diye..
Oda doğru en azından meto hızını arttırmış olur
Kevserim benim bayrama kadar 65 koymuştum sitede baslanayinca son bir buçuk kaldı hedefe umutluyum
Bı ulassam 50 rakamları ne mutlu olacağım ama sabır bunada şükür 12 kilonverdim bu da iyi sayılır idare eder daha yolun yarısı değil ama neydelim zuurt tesellisi olsun benim ki deGözün aydın canım benim..
Bu azimle tabi ki hedefine ulaşırsın :)
Darısı hepimizin başına :)
Benim de vermem lazım acilinden hemde ekim de raporum bitiyorrr daha çok stres oluyorumBı ulassam 50 rakamları ne mutlu olacağım ama sabır bunada şükür 12 kilonverdim bu da iyi sayılır idare eder daha yolun yarısı değil ama neydelim zuurt tesellisi olsun benim ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?