Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarım limon her sabah kahvaltı dan yarım saat önce yapıyordum ve iki veriyordum iki haftadır yapmıyorum bu hafta yapacağım tekrar bakalim

İyiymişş.. Bakalım yapabilirsem çok iyi olur..
Teşekkürler canım

Bak evde mesela atıyorum internetten mobilya bakıyorsun bir yandan hızlı hızlı ev içinde yürü. Biri markete gidecekse sen ben giderim de koş git bu dediğim uygulama da çok faydalı benim kondisyonumu çok geliştirdi

Canım ben günde zaten 6 öğün tüketiyorum ki yani en fazla 2 saat bir şey yiyip içmeden kalıyorum 6dan sonra da ağzıma bir şey koymuyorum ama dediğin yemekleri hiç yapıp yemiyorum

Çok haklısınn çoookkk..
Ben de yapayım bunları..
Şimdi açım yaa spor düşünemiyorum
Gidip yemeğimi yiyeyim, 2 saat falan sonra da sporumu yaparım..
Spor planı yapsam fena olmaz aslında..

Oda doğru en azından meto hızını arttırmış olur

Aynen..
Bir yerde okumuştum, kadın çayını hep limonlu içmeye başlamış, çayına limon atmış çayı içtikten sonra o limonu da yemiş.. Böyle hiç istemeden kilo verdiğini farketmişti.. Limon bayağı etkili yani kilo vermede..

Gözün aydın canım benim..
Bu azimle tabi ki hedefine ulaşırsın :)
Darısı hepimizin başına :)
Bı ulassam 50 rakamları ne mutlu olacağım ama sabır bunada şükür 12 kilonverdim bu da iyi sayılır idare eder daha yolun yarısı değil ama neydelim zuurt tesellisi olsun benim ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…