- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
tamam işte bunu sadece 1 gün diger günler ögün araların 5 saat olacak.Bak evde mesela atıyorum internetten mobilya bakıyorsun bir yandan hızlı hızlı ev içinde yürü. Biri markete gidecekse sen ben giderim de koş git bu dediğim uygulama da çok faydalı benim kondisyonumu çok geliştirdi
Canım ben günde zaten 6 öğün tüketiyorum ki yani en fazla 2 saat bir şey yiyip içmeden kalıyorum 6dan sonra da ağzıma bir şey koymuyorum ama dediğin yemekleri hiç yapıp yemiyorum
Ortim benim yen bu hafta kaptanı savur saçlarını kaptanı yendim diye iki hava at suralarda havan olsun biraz gör şöyle 86 lari demi ama o ödem ablaya şöyle kaybolup gitsin senden gitmesse çıkar merdaneyiBenim de vermem lazım acilinden hemde ekim de raporum bitiyorrr daha çok stres oluyorum
Hap içiyorum artık ödem için ama oda çok fayda etmiyor bacaklarım gerim gerim şuanOrtim benim yen bu hafta kaptanı savur saçlarını kaptanı yendim diye iki hava at suralarda havan olsun biraz gör şöyle 86 lari demi ama o ödem ablaya şöyle kaybolup gitsin senden gitmesse çıkar merdaneyi
Bı ulassam 50 rakamları ne mutlu olacağım ama sabır bunada şükür 12 kilonverdim bu da iyi sayılır idare eder daha yolun yarısı değil ama neydelim zuurt tesellisi olsun benim ki de
Hap içiyorum artık ödem için ama oda çok fayda etmiyor bacaklarım gerim gerim şuan
İşyeri doktoruna dedim o verdi ekimde endokrine gidicem artık kaçan birşey var ama ne anlamadımBence bir doktora git.. Bu kadar ödem mi olur ?
Bana hep az geliyor şımarık falan değil yaptığım az geliyor neden bilmiyorum hep olmuyormuş gibi geliyorNe diyorsun senn ? 12 az mı ki ?
Hiç böyle düşünme..
Gayet güzel vermişsin ve de normalde verilemeyecek kadar kısa sürede hem de..
Baslarda daha cok verdigin icin bence suan verdigin sana az geliyor ama emin ol gayet iyi veriyorsun.. hem emzirdigin icin siki bir diyette yapmiyorsun birde diyet yapsan kimbilir haftada kac kilo vereceksin :)Bana hep az geliyor şımarık falan değil yaptığım az geliyor neden bilmiyorum hep olmuyormuş gibi geliyor
Ben sirke koymuyorum canım sadece limonSirkeli limonlu su gercekten ise yariyor ama elma sirkesi birde kotu kokmasa daha iyi olacak.. yatin bende basliyorum 1 ltre icebilirmiyim bilmiyorum ama yarim litreyle baslayayim..
Insallah farkeder eylul basinda dugun var zayiflamam lazim
İşyeri doktoruna dedim o verdi ekimde endokrine gidicem artık kaçan birşey var ama ne anlamadım
isimsiz965 olur tatlim
Bana hep az geliyor şımarık falan değil yaptığım az geliyor neden bilmiyorum hep olmuyormuş gibi geliyor
Yemeklerden önce spor yap hemen metabolizma hızlıyken ye yemeğini yaksın onları vücut o hızla ben şimdi yürüyüşe gittim birkaç bir iey de aldım hemen şimdi 45 dk içinde yemeği yicemÇok haklısınn çoookkk..
Ben de yapayım bunları..
Şimdi açım yaa spor düşünemiyorum
Gidip yemeğimi yiyeyim, 2 saat falan sonra da sporumu yaparım..
Spor planı yapsam fena olmaz aslında..
Ama sık uemek daha iyi değil mi? Mesela kahvaltıdan 2 saat sonra kahve içiyorum 3 saat sonra yemek yiyorum 1 saat sonra Nescafe 2 saat sonra domates suyu 1 saat sonra da akşam yemeği ne bileyim bu düzen bana güzel gelmişti değiştirmek zor olacaktamam işte bunu sadece 1 gün diger günler ögün araların 5 saat olacak.
Ben limonlu naneli su iciyorum odem icin amaBen sirke koymuyorum canım sadece limon
Yemeklerden önce spor yap hemen metabolizma hızlıyken ye yemeğini yaksın onları vücut o hızla ben şimdi yürüyüşe gittim birkaç bir iey de aldım hemen şimdi 45 dk içinde yemeği yicem
Ama sık uemek daha iyi değil mi? Mesela kahvaltıdan 2 saat sonra kahve içiyorum 3 saat sonra yemek yiyorum 1 saat sonra Nescafe 2 saat sonra domates suyu 1 saat sonra da akşam yemeği ne bileyim bu düzen bana güzel gelmişti değiştirmek zor olacak
Colorayzn canımsın sen az önce tesadüf a101e gittim toparlayıcı sütyen buldum hem de 8 tl hemen kaptım denedim ip atladım jj yaptım harika çok sağol bu fikri verdiğin için boşuna eziyet çekmişim performanstan düşmüşüm
çokk canım sıkılıyor çoookkkk
Ben de sabah erken kalkıyorum sonra kahvaltı yapıp az daha evde spor yapıp biraz uzanıp dinleniyorum bazen uyuyakalıyorum öyle de deneyebilirsin vaktin varsaBen onu ancak sabah ve akşam yemekten önce yapabilirim, öğlen pek müsait olmuyorum..
Ama sabah erken kalkarsam çok iyi olucak, sporumu yapar öyle yemek yerim..
Gece geç uyuyorum o yüzden sabah kalkması çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?