Ben de sabah erken kalkıyorum sonra kahvaltı yapıp az daha evde spor yapıp biraz uzanıp dinleniyorum bazen uyuyakalıyorum öyle de deneyebilirsin vaktin varsa
veremedim ya ondanNeden kiiii ?
veremedim ya ondan
bilmiyorum valla canım ya ama çok sinir bozucuSenin veremediğin ödemlerin zaten..
Ödemlerin giderse artı 200 ve fazlası gidecek vermiş olacaksın..
Aslında verdin yanii bence..
ne pastası yaaaaaaaaaaaa kilo veremiyoruz sen pasta diyorsunnnnBen pasta yemek istiyorummmmmmmmm
Kremalı içi meyve dolu üstü meyve soslu harika kocaman bir dilim pasta yanında da buuuuzzzz gibi bir kolaaaaane pastası yaaaaaaaaaaaa kilo veremiyoruz sen pasta diyorsunnnn
bilmiyorum valla canım ya ama çok sinir bozucu
Ne ilacı ben de isterim ne ilacıysa oSıkma hiç canını, ilaç etkili olursa 2 güne iner kilon..
Ben pasta yemek istiyorummmmmmmmm
Ne ilacı ben de isterim ne ilacıysa o
Sen artık düğününde yersin pasta tatlı kızAz önce ben de bizimkilere onu söyledim
Sadece söylüyorum tabi ki, olsa da yemem
kız sus bir açıklama yapmış ayrıntılı la angaralıııı ısırırım seniKremalı içi meyve dolu üstü meyve soslu harika kocaman bir dilim pasta yanında da buuuuzzzz gibi bir kolaaaaa
Sen artık düğününde yersin pasta tatlı kızsabretttt
Ilacı böyle aktardan filan sandım ben ya ondan dedimdi
kız sus bir açıklama yapmış ayrıntılı la angaralıııı ısırırım seni
ödem ilacı canım dr verdi öyle her kafana eseni de isteme sen bakayımNe ilacı ben de isterim ne ilacıysa o
valla bildiğin angara havası çalıcan döncen dönce vurcan bunun poposunaOnun canı dayak istiyor aslında, açıklamasından ben onu anladım, gelin dövün beni diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?