- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Arkadaşın dediği yöntem su mesela sen hergun 6 öğün besleniyorsun haftada bir gün iki öğün besleniyorsun mesela o günde üç öğün beslenirken o gün 6 öğün yapıyor o zamanda vücut ne yapacağını bilemediği için meto hizlaniyorYemeklerden önce spor yap hemen metabolizma hızlıyken ye yemeğini yaksın onları vücut o hızla ben şimdi yürüyüşe gittim birkaç bir iey de aldım hemen şimdi 45 dk içinde yemeği yicem
Ama sık uemek daha iyi değil mi? Mesela kahvaltıdan 2 saat sonra kahve içiyorum 3 saat sonra yemek yiyorum 1 saat sonra Nescafe 2 saat sonra domates suyu 1 saat sonra da akşam yemeği ne bileyim bu düzen bana güzel gelmişti değiştirmek zor olacak
Colorayzn canımsın sen az önce tesadüf a101e gittim toparlayıcı sütyen buldum hem de 8 tl hemen kaptım denedim ip atladım jj yaptım harika çok sağol bu fikri verdiğin için boşuna eziyet çekmişim performanstan düşmüşüm
valla bildiğin angara havası çalıcan döncen dönce vurcan bunun poposuna
Arkadaşın dediği yöntem su mesela sen hergun 6 öğün besleniyorsun haftada bir gün iki öğün besleniyorsun mesela o günde üç öğün beslenirken o gün 6 öğün yapıyor o zamanda vücut ne yapacağını bilemediği için meto hizlaniyor
spor yaparsan giderDaha şimdiden yaklaşık 833 kalori almışımGünün ortasındayım henüz
Mantıklı canım zaten ben perşembe iki öğün yapıyorum geri günler bir gün bir gün 4 Birgün 5 bir gün 6 sabit bırakıyorum hiç hep farklı farklı ise de yarıyor galibaŞaşırtma gününü perşembe yaparsak daha güzel olur bence..
spor yaparsan gider
Mantıklı canım zaten ben perşembe iki öğün yapıyorum geri günler bir gün bir gün 4 Birgün 5 bir gün 6 sabit bırakıyorum hiç hep farklı farklı ise de yarıyor galiba
Bedenini en iyi sen tanırsın önceden nasıl kilo verdin ne iyi geldi sen bilirsin kilon zaten çok değil 5 6 versen yeter sanaArtık neye inanacağımı, ne yapacağımı şaşırdım :)
Kimisi bir düzen oturtunca kilo veriyor, kimisi böyle şaşırtınca..
Kendimize uygununu bulmalıyız..
Ben de bir gün 2, bir gün 3 öğün yapayım diyorum, ara öğünler de olur tabi ama esas öğünü 2-3 şeklinde değiştireyim..
Sasirtmanin bence tek avantajı vücut kitlik krizine girmiyor bide diyet yaptığını cakmiyorArtık neye inanacağımı, ne yapacağımı şaşırdım :)
Kimisi bir düzen oturtunca kilo veriyor, kimisi böyle şaşırtınca..
Kendimize uygununu bulmalıyız..
Ben de bir gün 2, bir gün 3 öğün yapayım diyorum, ara öğünler de olur tabi ama esas öğünü 2-3 şeklinde değiştireyim..
Bul buuul çirkef seniBu hafta orti bulmam lazım kendime
Cirkefim çaldım senin eksilerideBul buuul çirkef seni
Sinav yarin kuzum.sonunda yazabildim sukur ne cok konusmussunuz beehColorayzn Klorlum Allah yardımcın olsun, kolay gelsin canım, başarılar :)
Herkeste dugunu eylul basina kilitlemisSirkeli limonlu su gercekten ise yariyor ama elma sirkesi birde kotu kokmasa daha iyi olacak.. yatin bende basliyorum 1 ltre icebilirmiyim bilmiyorum ama yarim litreyle baslayayim..
Insallah farkeder eylul basinda dugun var zayiflamam lazim
Evet rahat ediyisinn diğer turlu o memisler 10kg önde agirlikYemeklerden önce spor yap hemen metabolizma hızlıyken ye yemeğini yaksın onları vücut o hızla ben şimdi yürüyüşe gittim birkaç bir iey de aldım hemen şimdi 45 dk içinde yemeği yicem
Ama sık uemek daha iyi değil mi? Mesela kahvaltıdan 2 saat sonra kahve içiyorum 3 saat sonra yemek yiyorum 1 saat sonra Nescafe 2 saat sonra domates suyu 1 saat sonra da akşam yemeği ne bileyim bu düzen bana güzel gelmişti değiştirmek zor olacak
Colorayzn canımsın sen az önce tesadüf a101e gittim toparlayıcı sütyen buldum hem de 8 tl hemen kaptım denedim ip atladım jj yaptım harika çok sağol bu fikri verdiğin için boşuna eziyet çekmişim performanstan düşmüşüm
Dayakkk geliyooooorreKremalı içi meyve dolu üstü meyve soslu harika kocaman bir dilim pasta yanında da buuuuzzzz gibi bir kolaaaaa
Yalniz yöntemine bittimvalla bildiğin angara havası çalıcan döncen dönce vurcan bunun poposuna
:)Daha şimdiden yaklaşık 833 kalori almışımGünün ortasındayım henüz
bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?