Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşın dediği yöntem su mesela sen hergun 6 öğün besleniyorsun haftada bir gün iki öğün besleniyorsun mesela o günde üç öğün beslenirken o gün 6 öğün yapıyor o zamanda vücut ne yapacağını bilemediği için meto hizlaniyor

Şaşırtma gününü perşembe yaparsak daha güzel olur bence..

Mantıklı canım zaten ben perşembe iki öğün yapıyorum geri günler bir gün bir gün 4 Birgün 5 bir gün 6 sabit bırakıyorum hiç hep farklı farklı ise de yarıyor galiba

Artık neye inanacağımı, ne yapacağımı şaşırdım :)
Kimisi bir düzen oturtunca kilo veriyor, kimisi böyle şaşırtınca..
Kendimize uygununu bulmalıyız..
Ben de bir gün 2, bir gün 3 öğün yapayım diyorum, ara öğünler de olur tabi ama esas öğünü 2-3 şeklinde değiştireyim..

Bedenini en iyi sen tanırsın önceden nasıl kilo verdin ne iyi geldi sen bilirsin kilon zaten çok değil 5 6 versen yeter sana

Sasirtmanin bence tek avantajı vücut kitlik krizine girmiyor bide diyet yaptığını cakmiyor

Whiteblacklife bu açıklama güzel oldu işte o zaman haftaya perşembe dansssss abla bu arada Allah senden razı olsun streç sayesinde belim 5 cm incelmiş canımsın canım

Mydestinyy Dahlia_ üstünde ve yanlarında pirinç patlakları olacak hatta hatta içinde antep fıstıkları olacak ay antep fıstığı diyince canım antep katmeri çekti yarim gelirken isteyim de getirsin afiyetle yiyim şöyle arasında üstünde booool booool antep fıstıklıııııı

Colorayzn Klorlum Allah yardımcın olsun, kolay gelsin canım, başarılar :)
Sinav yarin kuzum.sonunda yazabildim sukur ne cok konusmussunuz beeh bugunku kadar rahat ve relax olursam o ehliyet benimdir
Sirkeli limonlu su gercekten ise yariyor ama elma sirkesi birde kotu kokmasa daha iyi olacak.. yatin bende basliyorum 1 ltre icebilirmiyim bilmiyorum ama yarim litreyle baslayayim..
Insallah farkeder eylul basinda dugun var zayiflamam lazim
Herkeste dugunu eylul basina kilitlemis benimde kuzenimin var ve 75 diyodum ama ruya gibi yani 75 i ayin 20sine kadar diyodum 2hafta var cok zor
Evet rahat ediyisinn diğer turlu o memisler 10kg önde agirlik
Kremalı içi meyve dolu üstü meyve soslu harika kocaman bir dilim pasta yanında da buuuuzzzz gibi bir kolaaaaa
Dayakkk geliyooooorre
valla bildiğin angara havası çalıcan döncen dönce vurcan bunun poposuna
Yalniz yöntemine bittim angaraninnn baglari daaa paaaattt buklum buklummm yollariii paaaatt
Daha şimdiden yaklaşık 833 kalori almışım Günün ortasındayım henüz
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…