Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn deliler gibi ip atlayıp jj yapaSIM var sana ne dualar ettim o ehliyeti alacaksın bu kadar duaya ben zaten kimin için dua etsem kabul olur

Insallh baciiimmm.insallah yalnız bugun.şöyle bi sknti yasadim vitesi 2 den 3e gecirmem gerekti ve vitesi 3 yerine 1e takmisim.hoca uyardi nasil anlicamm.hala kestiremedim vitesin kaca gectigini

ayyy valla dayak istiyorrr kızzzz tosbikkkkkkkk getirme beni orayaaa

Insallh baciiimmm.insallah yalnız bugun.şöyle bi sknti yasadim vitesi 2 den 3e gecirmem gerekti ve vitesi 3 yerine 1e takmisim.hoca uyardi nasil anlicamm.hala kestiremedim vitesin kaca gectigini
Yerlerini ezber edeceksin vitese sakın bakma değiştirirken puan kırıyorlar ondan bir de sınavda el frenin indirmeyi unutma ben onu unuttum 85 verdiler o yüzden

Antep katmeri bir kere yesen müptelası olursun ama demedi deme

çok kolay direk karışı 1.vites onun aşağısı 2.vives hafif şağ yukarı 3.vites direk aşağı 4 5 te önce sağa snra sola yukarı

Istemez antep katmerii :)
El freni ile skntim yok ama vites le var gani 3e geçirmek beni geriyo cunku.gecerdi.gecmezei sıkıntısı var

ne güzel dimi hem oynarım hem döverimmm

Colorayzn geçer geçeerrr hiç vitesin geçmediğini görmedim araba bozuk değilse

Şu an o resmi gördüm perişan oldum 80 kg olduğum gün 80.9 bile olsa yicem hatta yarim gelsin yicem getirsin anteplerden yerinde yiyim direk hatta otobüsle gelirse Adana da getirsin yoldan hatta antepten bir de baklava getirsin ohhhhh sefam olsuunnn
Mydestinyy

Ne diyo la bu

Bedenini en iyi sen tanırsın önceden nasıl kilo verdin ne iyi geldi sen bilirsin kilon zaten çok değil 5 6 versen yeter sana

Sasirtmanin bence tek avantajı vücut kitlik krizine girmiyor bide diyet yaptığını cakmiyor

Yetmiyor maalesef, vücut yapımla alakalı biraz da, boyuma göre belki 53-54 yeter gibi geliyor ama o kiloda olunca da kendimi kilolu hissediyorum, aynada da öyle görüyorum.. O yüzden en az 50 olsam belki rahatlarım..

Aynen çok haklısın.. Haftada bir şaşırtalım en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…