Colorayzn deliler gibi ip atlayıp jj yapaSIM var sana ne dualar ettim o ehliyeti alacaksın bu kadar duaya ben zaten kimin için dua etsem kabul olur
Dayaginda katmerlisi var biliyorsun dimiiAntep katmeriiiiiiiiiiiii booool fıstıklıııııııı
ayyy valla dayak istiyorrr kızzzz tosbikkkkkkkk getirme beni orayaaa@White1989 bu açıklama güzel oldu işte o zaman haftaya perşembe dansssssabla bu arada Allah senden razı olsun streç sayesinde belim 5 cm incelmiş canımsın canım
Mydestinyy Dahlia_ üstünde ve yanlarında pirinç patlakları olacak hatta hatta içinde antep fıstıkları olacak ay antep fıstığı diyince canım antep katmeri çekti yarim gelirken isteyim de getirsin afiyetle yiyim şöyle arasında üstünde booool booool antep fıstıklıııııı
Yerlerini ezber edeceksin vitese sakın bakma değiştirirken puan kırıyorlar ondan bir de sınavda el frenin indirmeyi unutma ben onu unuttum 85 verdiler o yüzdenInsallh baciiimmm.insallah yalnız bugun.şöyle bi sknti yasadim vitesi 2 den 3e gecirmem gerekti ve vitesi 3 yerine 1e takmisim.hoca uyardi nasil anlicamm.hala kestiremedim vitesin kaca gectigini
çok kolay direk karışı 1.vites onun aşağısı 2.vives hafif şağ yukarı 3.vites direk aşağı 4 5 te önce sağa snra sola yukarıInsallh baciiimmm.insallah yalnız bugun.şöyle bi sknti yasadim vitesi 2 den 3e gecirmem gerekti ve vitesi 3 yerine 1e takmisim.hoca uyardi nasil anlicamm.hala kestiremedim vitesin kaca gectigini
ayyy valla dayak istiyorrr kızzzz tosbikkkkkkkk getirme beni orayaaa
Istemez antep katmerii :)Yerlerini ezber edeceksin vitese sakın bakma değiştirirken puan kırıyorlar ondan bir de sınavda el frenin indirmeyi unutma ben onu unuttum 85 verdiler o yüzden
Antep katmeri bir kere yesen müptelası olursun ama demedi deme
Hafif sag 3te bebisim.ya 5e taktiysam oluyorumçok kolay direk karışı 1.vites onun aşağısı 2.vives hafif şağ yukarı 3.vites direk aşağı 4 5 te önce sağa snra sola yukarı
ne güzel dimi hem oynarım hem döverimmmSinav yarin kuzum.sonunda yazabildim sukur ne cok konusmussunuz beehbugunku kadar rahat ve relax olursam o ehliyet benimdir
Herkeste dugunu eylul basina kilitlemisbenimde kuzenimin var ve 75 diyodum ama ruya gibi yani 75 i ayin 20sine kadar diyodum 2hafta var cok zor
Evet rahat ediyisinn diğer turlu o memisler 10kg önde agirlik
Dayakkk geliyooooorre
Yalniz yöntemine bittimangaraninnn baglari daaa paaaattt buklum buklummm yollariii paaaatt
:)
Dusunme kizimmmm düşünmeAntep katmeri yedin mi hiç abla asıl o çok fena dur resim atıcam Eki Görüntüle 2029661
Allahım sen aklıma mukayyet ol canım çekti evin karşısında Ankaranın en iyisini yapıyorlar alsam mıııııı
tamam ben ne dediiimmHafif sag 3te bebisim.ya 5e taktiysam oluyorum
5 anasının nikahında beee 5 e getirmen için boştayken direk sağ yapıp yukarı vurman lazım vitesiHafif sag 3te bebisim.ya 5e taktiysam oluyorum
atarımm seniiiiiiAntep katmeri yedin mi hiç abla asıl o çok fena dur resim atıcam Eki Görüntüle 2029661
Allahım sen aklıma mukayyet ol canım çekti evin karşısında Ankaranın en iyisini yapıyorlar alsam mıııııı
5 anasının nikahında beee 5 e getirmen için boştayken direk sağ yapıp yukarı vurman lazım vitesi
Ne diyo la buColorayzn geçer geçeerrr hiç vitesin geçmediğini görmedim araba bozuk değilse
Şu an o resmi gördüm perişan oldum 80 kg olduğum gün 80.9 bile olsa yicem hatta yarim gelsin yicem getirsin anteplerden yerinde yiyim direk hatta otobüsle gelirse Adana da getirsin yoldan hatta antepten bir de baklava getirsin ohhhhh sefam olsuunnn
Mydestinyy
Orjinal antep baklavası resmi de atabilirim hafızanızı tazelemek içinNe diyo la bu
Kuru baklava full antepOrjinal antep baklavası resmi de atabilirim hafızanızı tazelemek için
Kuru baklava full antep
Bedenini en iyi sen tanırsın önceden nasıl kilo verdin ne iyi geldi sen bilirsin kilon zaten çok değil 5 6 versen yeter sana
Sasirtmanin bence tek avantajı vücut kitlik krizine girmiyor bide diyet yaptığını cakmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?