Whiteblacklife bu açıklama güzel oldu işte o zaman haftaya perşembe dansssss abla bu arada Allah senden razı olsun streç sayesinde belim 5 cm incelmiş canımsın canım
Mydestinyy Dahlia_ üstünde ve yanlarında pirinç patlakları olacak hatta hatta içinde antep fıstıkları olacak ay antep fıstığı diyince canım antep katmeri çekti yarim gelirken isteyim de getirsin afiyetle yiyim şöyle arasında üstünde booool booool antep fıstıklıııııı
Sinav yarin kuzum.sonunda yazabildim sukur ne cok konusmussunuz beehbugunku kadar rahat ve relax olursam o ehliyet benimdir
Herkeste dugunu eylul basina kilitlemisbenimde kuzenimin var ve 75 diyodum ama ruya gibi yani 75 i ayin 20sine kadar diyodum 2hafta var cok zor
Evet rahat ediyisinn diğer turlu o memisler 10kg önde agirlik
Dayakkk geliyooooorre
Yalniz yöntemine bittimangaraninnn baglari daaa paaaattt buklum buklummm yollariii paaaatt
:)
Antep katmeri yedin mi hiç abla asıl o çok fena dur resim atıcam Eki Görüntüle 2029661
Allahım sen aklıma mukayyet ol canım çekti evin karşısında Ankaranın en iyisini yapıyorlar alsam mıııııı
Ya pastadan nerelere geldi perişanım şu an ağlıcam
Okudum tek tek tiyolar aldimHadi güzel haberlerini bekliyoruzzzz :)
Sorsaydın kısaca anlatırdık, kilo verememizden bahsetmiştik :)))
Böyle şeyler düşünürsem yarım saat diyet yapamam benn
Okudum tek tek tiyolar aldim
HahaHa bak onu biz unuturduk söylemeyi
Yarın limonlu, elma sirkeli 1 litre su içilecek, yemekte önce spor yapılacak, öğlene sağ kalmam diye düşünüyorumGelmezsem haber vermiş olayım
evettsimdiii şöyle yapiyoruz ozaman dur dogru mu anladim 3e takmak icin hafif sag ileriye itiyoruz 5 icinse tam sag sonra ileri sol yapiyoruz bu mudur
bak şimdi vites boşta direk karşısı 3 oluyoo tamam mı onun da karşısı 4 aşağı doğru ve hadi 5 taktın diyelim sen gaza basmadığın sürece gitmezz herşey sana bağlı
İşe yaradığına çok sevindim canım gece yatmadan karnını hafif islat bebek yağı ile masaj yap deriyi toplasin canimWhiteblacklife bu açıklama güzel oldu işte o zaman haftaya perşembe dansssss abla bu arada Allah senden razı olsun streç sayesinde belim 5 cm incelmiş canımsın canım
Mydestinyy Dahlia_ üstünde ve yanlarında pirinç patlakları olacak hatta hatta içinde antep fıstıkları olacak ay antep fıstığı diyince canım antep katmeri çekti yarim gelirken isteyim de getirsin afiyetle yiyim şöyle arasında üstünde booool booool antep fıstıklıııııı
onun ben şimdi ağzını yırtıcaaaammNe diyo la bu
Puhahahahahaonun ben şimdi ağzını yırtıcaaaammantepe yer kalmıcaak
Ah bacım ah yanık bacakla migrenle spor yaptım ben vermeyeyim kim versin
Hahaac karnina spor iyi degil ama en azindan bi kac ufak bisey atilmaliymis agiza bi ceviz falan biseyler yani
HahahAtarız yaa yeter ki, yemek gereksinn
Ah bacım ah yanık bacakla migrenle spor yaptım ben vermeyeyim kim versin
onun ben şimdi ağzını yırtıcaaaammantepe yer kalmıcaak
Evet canım daha kötü oldu ama yaptım sporumu yine ay açıyor diyorum yapmayim ama dayanamadım yaptım yine birazdan ev temizliği yemek tamam bulaşık tamam çamaşır tamam bı ütü ve temizlik kaldiNasıl oldu bacağın ? Acıyor mu hala ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?