Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım..
Allah şifa versin, yardımcınız olsun..

Dur ben bu hafta kevserim ile seni alacağım karşıma az da size cirkeflik edem

Kız dedim ya bitter paketi bitsin öyle bırakcam diye 6 bar daha var yani 6 gün hem faydali diyorlar bitter her gün yiyin diyorlar al bakalım karşına ama ikimizin verdiğimiz kilo toplamını baz alıcaz tamam mı

Dur ben bu hafta kevserim ile seni alacağım karşıma az da size cirkeflik edem

Olurrrr :)
Bizi getirsen sen gaza getirirsin ancak :)
Bak daha spor yapmadım ben, yapacaktım şimdi ama ellerim falan titriyor bir tuhaf hissediyorum kendimi.. Aç da değilim niye böyle oldum anlamadım..

Kız dedim ya bitter paketi bitsin öyle bırakcam diye 6 bar daha var yani 6 gün hem faydali diyorlar bitter her gün yiyin diyorlar al bakalım karşına ama ikimizin verdiğimiz kilo toplamını baz alıcaz tamam mı

Ahahaha ikimizin verdiğini ha
Doğru ama, bizim 2 katımızı verir kesin, 2 kişiyiz ya 2 kat fazla hırs yapar

Geçmiş olsun bir an önce düzelir her şey umarım

çok kolay direk karışı 1.vites onun aşağısı 2.vives hafif şağ yukarı 3.vites direk aşağı 4 5 te önce sağa snra sola yukarı
Her aracta farkli galiba vites yerleri kullandigi aracin once vites topuzuna baksin bence cunku bizim aracta sola yukari 1.vites orta yukari 3.vites

simdiii şöyle yapiyoruz ozaman dur dogru mu anladim 3e takmak icin hafif sag ileriye itiyoruz 5 icinse tam sag sonra ileri sol yapiyoruz bu mudur
Sen bence bu sekilde ezberlemek yerine bindigin araca odaklan yada vites topuzuna bak nerede vites yerleri diye.. insallah sinavada egitim aracinla girersin de zorlanmazsin ben farkli bi aracla girmistim ama Allahtan sadece emniyet kemerini takmadigim icin puan kirdilar

Rahatsızmısın ablacım ?

Tebrikler ablacım :)
Kolumda uyuşma ve ağrı oluyordu ara ara nörolojiye gittim bide unutkanlığım çoktu
emar tahlil falan b12 ve demir çok düşük çıktı Dr iğne olarak yazdı daha çabuk toparlarsın dedi
Uyuşma içinde fizik tedaviye sevk etti inada sonra giderim artık
Çünkü bu hafta anneannnem ameliyat olacak aynı gün kaynımın nikahı var 10 gün sonrada düğün kına falan
Artık evine sönünce giderim Dr

D vitamini de alabilirsin eczaneden 3 TL sanırım bir lokma ekmeğe ampulü döküp yiyorsun enerjin artar.

her araçta aynıdır sadece değişen 2 tane şey var biri geri vitestir 1.ci vitesin yanı dır diğeri sağ arkadır ikinici ise kimi otomobilde vitesi boştayken bastırıp geri vites yaparsın mesela benim arabam opel geri vitesim önde 1.ci vitesin yanında babamın arabadı caddy onunda vitesi boştayken hafif bastırıyorsun

Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin

Eğitim aracına giriyorsun tatlım farklı araç yok

Allahım vites topuzu benimkinde 1 ve R aynı yerde 5 en sağ üstte altında bişey yok

Dahlia_ B bilinmeyenkullanici alın size de menü
Sabah
Aç karına yarım limonlu su
Kahvaltı
1 buçuk dilim.ekmek
Az üzüm
Az yağda yumurta
Ara az şekerli türk kahvesi
Öğle
Tam tahilli bar
Ara yarım nektarı
Akşam
2 kaşık bulgur
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık yoğurt
Spor
1000 ip atlama yarım saat
Yarım saat egzersiz
Su 2 litre 3 4 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…