- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Seninde sozdu nisandi sonunda düğün varHangi düğün abla kovserin düğünü var eylülde benim değil ki
Yencez sen hiç merak etme görür o bu hafta
Bu arada biriniz artı gelirse diğerinin eksisinden duserim
Cirkefim ben artı gelen diğerini yakarYok artık, çirkefliğin bu kadarıı
Seninde sozdu nisandi sonunda düğün var
Ay çok güldüm beni mi yeneceksiniz
Geçmiş olsunben servise geçiyorum kızlar pazartesi görüşürüz herkese iyi mutlu huzurlu sağlıklı haftasonları diliyorum.
D vitamini de alabilirsin eczaneden 3 TL sanırım bir lokma ekmeğe ampulü döküp yiyorsun enerjin artar.
Bakalım kim gülecek sen otur sakın spor falan yapma canına yazikÖnemli olan cuma günü gülmekkk
Cirkefim ben artı gelen diğerini yakar
Bakalım kim gülecek sen otur sakın spor falan yapma canına yazik
Bu hafta cosamadim ondan bu hafta siz odakliyim kendime hedefte koydum yeni formullerde buldum yediniz ayvayi
Çok yorma kendini canım yaElim, ayağım titriyordu ama yine de gidip yürüyüş yaptım
Bu hafta cosamadim ondan bu hafta siz odakliyim kendime hedefte koydum yeni formullerde buldum yediniz ayvayi
Çok yorma kendini canım ya
Seninde sozdu nisandi sonunda düğün var
Ay çok güldüm beni mi yeneceksiniz
Regl megl anlamam arkadaş ben regl iken 1.7 verdim senin kilon vermeye de müsaitAbla söz nişan mı kaldı ortada soğuttunuz beni bir kere
Ayrıca formül saklamak yokkk hepimiz takımızzz
Yok yenilmekk reglydim bu hafta olmadı ama haftaya görecek o
Eee bilmem artı gelirsen bilinmeyen seni çiğ çiğ yer yani eee Allah benim dilime düşürmesin bide bu işin o yani var vermekten başka çarem yokÇirkefliğe çirkeflik o zamannn
Hiç boş dururmuyumm..
Hem Bilinmeyen kilo veriyor zaten, bu hafta da verir inşaAllah, ben veremezsem kızı yakarım..
Sana karşı çirkeflik, ona karşı sorumluluğum var
Regl megl anlamam arkadaş ben regl iken 1.7 verdim senin kilon vermeye de müsait
Okulunu bitir beklerse evlenirsin beklemezse elini sallasan ellisiAbla söz nişan mı kaldı ortada soğuttunuz beni bir kere
Abla söz nişan mı kaldı ortada soğuttunuz beni bir kere
Eee bilmem artı gelirsen bilinmeyen seni çiğ çiğ yer yani eee Allah benim dilime düşürmesin bide bu işin o yani var vermekten başka çarem yok
Okulunu bitir beklerse evlenirsin beklemezse elini sallasan ellisi
Regl falan bilmem bennn 100 gram da olsa vereceksin işte o kadarrr
Bak gördün mü reglle 1.7 vermişş, senin 1.8 vermen şarttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?