Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Köprü şu bildiğimiz koprumu canım. Kız ben onu yapamam heralde bı deneyim eliptikten sonra hiç denemedim çocukken bile yapamazdim

Gelde 5 at sende şimdi atamazsın yani korkma en fazla 3 atarsın. Eltim gibi
zaten sanırım 50 60km hızda vitesi köklesen 5e atmaz kanımca

Ozaman hic heyecan yapma sanki egitimdeymissin gibi kullan aracini.. suan ehliyet almak daha zormus diye duydum Allah yardimcim olsun
aynen zor.bu 3.girişim benim tek problemimin düşünmek ve yanlıs yöne bakmak oldugunu söylüyor hocam yanlıs bakıp yanlıs gördügüm için aman carpıcam sıkıntısı yasıyorum olayım bu.bugun dedi zaten eger eski sistemde sınava girseydin rahat bi 90 95alırdın diye.ne var düz yolda araba kullanıyosun 2ye taktınmı tamamdı bu işd iye

ama işte olay bu bol pratik bol özgüven ve bol elcabuklugu getiriyor ehliyeti alsam pratik yapıcam da ehliyetsizde izmir gibi yerde zor yani gecen esim eve kadar sürdürdü polis bi durdursa koskoca otobanda yanmıstım yani ehliyetsizz

bacım o kiloda köprü yapabiliyo musun ben zayıf insanlara özgü bi hareket olarak belledim köprüyü de ondan soruyorum eger kolaysa deniyimm bi cıtırdasın sırtlarımm acılsınn uzuvlarımm

B bilinmeyenkullanici
Görüyorsun dimii, İlzanı yendi alamadı hırsını, sıra bizde

takımı mafiiducukk

Ben akşam denicem kapancim yapılıyormu yapılmıyor mu söylerim ben sana.

Haftaya rakibim kaptanım

bende menümü paylaşıyımm

kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
1haslanmış yumurta
1dilim tb ekmegi
kkdan cok az fazla peynir
sekersiz yeşil cay 2 fincan

öğle
magnum badem

aksam
6yk kıymalı menemen
4yk yogurt
1dilim tb ekmegi

ara
sekersiz türk kahvesi
12gr fıstıklı cikolata

su
2lt
spor
5km tempolu yürüyüş

Bir tane daha var canım onda yatıyorsun belini kaldırıyorsun sadece o daha kolay bayağı kolay hatta F Fitimfitsinfit

Yok ya kırılmaz benim kırılmadıysa ayrıca o menü ne öyle ? Hem artıdasın hem Magnum hem 12 gram yani 2 karede fazla çikolata hem de fıstıklı sade de değil hem de 2 dilim ekmek kaptan olarak bize örnek olman lazım kaçamak yapma artık Colorayzn

Belki Yenersin kaptanım

bilmiyorum ama sanmıyorum da :/

bebişim kare çikolata degildi batondu yine 2 kare fakat 12gr etti işte.magnum biliyorum yememeliydim sana söz yarın bomba gibi dönücem sahalara

bilmiyorum ama sanmıyorum da :/

bebişim kare çikolata degildi batondu yine 2 kare fakat 12gr etti işte.magnum biliyorum yememeliydim sana söz yarın bomba gibi dönücem sahalara

Hadi onları yedin akşam neden yemek yedin hem de ekmekle beraber hadi çikolata yedin ben de her gün yiyorum bitter hiç sevmem sağlığa faydali diyorlar ondan yiyorum 1 kare yani 5 gram neden fıstıklı ve 2 kare ayrıca kornetlerin küçük olanları 100 kcal çok canın çekerse onlardan ye magnumlar en az 300 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…