- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çok pis gaz yaparım boyleVericem ya da vericem başka yolu yokkk
Verecek merdane çıktı ortaya pasta muhabbeti yapmaz bir dahaRegl falan bilmem bennn 100 gram da olsa vereceksin işte o kadarrr
Bak gördün mü reglle 1.7 vermişş, senin 1.8 vermen şarttttttt
Verecek merdane çıktı ortaya pasta muhabbeti yapmaz bir daha
Köprü şu bildiğimiz koprumu canım. Kız ben onu yapamam heralde bı deneyim eliptikten sonra hiç denemedim çocukken bile yapamazdimHavuza inmedim ama evet denedim göğüslerde küçülme var benim zaten birkaç kg bile olsa göğüslerim fark eder hemen göbeğim de düze yakın fena durmadım ama bel yanlarım hep vardı ve olacakbu arada sen de iç bacak çalışıyorsan köprü hareketini yap intrnwtten bak çok kolay gerçekten insan yaparken oraların ağrıdığını hissediyor.
zaten sanırım 50 60km hızda vitesi köklesen 5e atmaz kanımcaGelde 5 at sende şimdi atamazsın yani korkma en fazla 3 atarsın. Eltim gibi
aynen zor.bu 3.girişim benim tek problemimin düşünmek ve yanlıs yöne bakmak oldugunu söylüyor hocam yanlıs bakıp yanlıs gördügüm için aman carpıcam sıkıntısı yasıyorum olayım bu.bugun dedi zaten eger eski sistemde sınava girseydin rahat bi 90 95alırdın diye.ne var düz yolda araba kullanıyosun 2ye taktınmı tamamdı bu işd iyeOzaman hic heyecan yapma sanki egitimdeymissin gibi kullan aracini.. suan ehliyet almak daha zormus diye duydum Allah yardimcim olsun
ama işte olay bu bol pratik bol özgüven ve bol elcabuklugu getiriyor ehliyeti alsam pratik yapıcam da ehliyetsizde izmir gibi yerde zor yani gecen esim eve kadar sürdürdü polis bi durdursa koskoca otobanda yanmıstım yani ehliyetsizzehliyet almadan önce hayatımda 2 kere araba kullandım biri boş alanda 2.cisi eşimle nişanlıydın kv arabasını kullandım acemiyim adam beni trafiğe soktu mu karşımdan araba geliyor :)))))) ayy araba çok hızlı geliyor dedim ve kerğiş eve girmeme 5 karış kalmıştı kiiii eşim el frenini çeti caartt diye bir ses allah vurdum dedim bir indik baktık ki ne kalmış evi dağıtmayaehliyet altım bir kere orda kullandım vitesliyi sonra hep otomatik araba alıcam dedim otomatik arıyorum kendime 180 derece döndüm vitesli aldım şimdiii oooooo altınoluğa gidiyorum
bacım o kiloda köprü yapabiliyo musunHavuza inmedim ama evet denedim göğüslerde küçülme var benim zaten birkaç kg bile olsa göğüslerim fark eder hemen göbeğim de düze yakın fena durmadım ama bel yanlarım hep vardı ve olacakbu arada sen de iç bacak çalışıyorsan köprü hareketini yap intrnwtten bak çok kolay gerçekten insan yaparken oraların ağrıdığını hissediyor.
Ben akşam denicem kapancim yapılıyormu yapılmıyor mu söylerim ben sana.zaten sanırım 50 60km hızda vitesi köklesen 5e atmaz kanımca
aynen zor.bu 3.girişim benim tek problemimin düşünmek ve yanlıs yöne bakmak oldugunu söylüyor hocam yanlıs bakıp yanlıs gördügüm için aman carpıcam sıkıntısı yasıyorum olayım bu.bugun dedi zaten eger eski sistemde sınava girseydin rahat bi 90 95alırdın diye.ne var düz yolda araba kullanıyosun 2ye taktınmı tamamdı bu işd iye
ama işte olay bu bol pratik bol özgüven ve bol elcabuklugu getiriyor ehliyeti alsam pratik yapıcam da ehliyetsizde izmir gibi yerde zor yani gecen esim eve kadar sürdürdü polis bi durdursa koskoca otobanda yanmıstım yani ehliyetsizz
bacım o kiloda köprü yapabiliyo musunben zayıf insanlara özgü bi hareket olarak belledim köprüyü de ondan soruyorum eger kolaysa deniyimm bi cıtırdasın sırtlarımm acılsınn uzuvlarımm
takımı mafiiducukk
Haftaya rakibim kaptanımzaten sanırım 50 60km hızda vitesi köklesen 5e atmaz kanımca
aynen zor.bu 3.girişim benim tek problemimin düşünmek ve yanlıs yöne bakmak oldugunu söylüyor hocam yanlıs bakıp yanlıs gördügüm için aman carpıcam sıkıntısı yasıyorum olayım bu.bugun dedi zaten eger eski sistemde sınava girseydin rahat bi 90 95alırdın diye.ne var düz yolda araba kullanıyosun 2ye taktınmı tamamdı bu işd iye
ama işte olay bu bol pratik bol özgüven ve bol elcabuklugu getiriyor ehliyeti alsam pratik yapıcam da ehliyetsizde izmir gibi yerde zor yani gecen esim eve kadar sürdürdü polis bi durdursa koskoca otobanda yanmıstım yani ehliyetsizz
bacım o kiloda köprü yapabiliyo musunben zayıf insanlara özgü bi hareket olarak belledim köprüyü de ondan soruyorum eger kolaysa deniyimm bi cıtırdasın sırtlarımm acılsınn uzuvlarımm
takımı mafiiducukk
pekiyiii canımcımm bekliyorummBen akşam denicem kapancim yapılıyormu yapılmıyor mu söylerim ben sana.
belli oldu sen hepimizi sıradan geçiriciiinnHaftaya rakibim kaptanım
bu kuzucumda bi taraflarımız kırılmaz demi bakF FitimfitsinfitColorayzn şu hareket değil mi sizin dediğiniz benim dediğim bu Eki Görüntüle 2029774
Aboww bide ayakta tövbe yapamam ben bunuF FitimfitsinfitColorayzn şu hareket değil mi sizin dediğiniz benim dediğim bu Eki Görüntüle 2029774
ee sen nası sandındı fitofitAboww bide ayakta tövbe yapamam ben bunu
Benimki biraz daha yere yakinee sen nası sandındı fitofit
Belki Yenersin kaptanımpekiyiii canımcımm bekliyorumm
belli oldu sen hepimizi sıradan geçiriciiinn
uzanarak yapılanı demiyosun sanırsam demiBenimki biraz daha yere yakin
Belki Yenersin kaptanım
bebişim kare çikolata degildi batondu yine 2 kare fakat 12gr etti işte.magnum biliyorum yememeliydimBir tane daha var canım onda yatıyorsun belini kaldırıyorsun sadece o daha kolay bayağı kolay hatta F Fitimfitsinfit
Yok ya kırılmaz benim kırılmadıysaayrıca o menü ne öyle ? Hem artıdasın hem Magnum hem 12 gram yani 2 karede fazla çikolata hem de fıstıklı sade de değil hem de 2 dilim ekmek kaptan olarak bize örnek olman lazım kaçamak yapma artık Colorayzn
bilmiyorum ama sanmıyorum da :/
bebişim kare çikolata degildi batondu yine 2 kare fakat 12gr etti işte.magnum biliyorum yememeliydimsana söz yarın bomba gibi dönücem sahalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?