Bende aradım bikaç tane. Kimi aylık 400 kimi 250 diyor. Kimi de muayene ücreti 60 lira.
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
3 zeytin
domates
yumurta
ögle
4-5 kasik kabak yemegi
1 dilim ekmek
ayran
salata
aksam
sebze corbasi
salata
aralarda meyve
2 litre su
sporada gidicem aksam
Oyoyoy allah yardımcın olsun canım.
Bozma moralini zahmetli ama çözümü var en azından.
saol tatlımm..nasıl olcak hiç bilmiom yaa cok canım sıkılıyo..
sevgilim olcak insanlada kavga ettik cok ağır sözler söyledi biz evlenmicez..
canim ne oldu bilmiyom ama siin sonuuz pek hayir görünmüyo,Allah hakkinda hayirlisini versin canim üzme kendini
Diyetisyeni aradım ayda 400 tl diyor çok değil mi sizce?
canım dün 12 den 5 bucuğa kadar telefonu kapalıydı..hat cekmiodu falan filan dedi. bende inanmadım 5 bucukk saat boyunca ben seni arayamadım sen neden bana ulasmadın dedim.. dısarda tabi bu süre boyunca kimlerle ne yaptı bilmiyorum...
bayramda annemlere ciddiyiz evlenicz dicektim demicem dedim kendisine cok sinirlendi.
aslında burda bu yazmak istemiyorum ama cok kötü bişey dedi ..arama dedi aksam yine sinirliydim aradım mesgule attı ve öyle oda aramıyor bende aramıyorum face de msn dede acıkğız ordanda konusmuyoruz..cok kötü hissediyorum kendimi dediğin gibi bizim sonumuz pek hayır değil ama allahtan hayırlısını diliyorum..
canım dün 12 den 5 bucuğa kadar telefonu kapalıydı..hat cekmiodu falan filan dedi. bende inanmadım 5 bucukk saat boyunca ben seni arayamadım sen neden bana ulasmadın dedim.. dısarda tabi bu süre boyunca kimlerle ne yaptı bilmiyorum...
bayramda annemlere ciddiyiz evlenicz dicektim demicem dedim kendisine cok sinirlendi.
aslında burda bu yazmak istemiyorum ama cok kötü bişey dedi ..arama dedi aksam yine sinirliydim aradım mesgule attı ve öyle oda aramıyor bende aramıyorum face de msn dede acıkğız ordanda konusmuyoruz..cok kötü hissediyorum kendimi dediğin gibi bizim sonumuz pek hayır değil ama allahtan hayırlısını diliyorum..
kızlar anladım ki mutsuzken diyet yapamıyorum ben...
su içmek gelmiyo içimden zaten yemekde yemiyorum..sabah biraz haslanmıs sebze yemiştim öğlen sebze istemedi canım biraz salata yedim aksamda yine sebzelerden yicem ama aclık hissederik yemiyorum bayılmamak için yiyorum..
önceden sürekli yerdim şimdide yiyemiyorum bu ii mi kötümü karar veremedim ama zayıflamama + bi durum sanırım...
kızlar anladım ki mutsuzken diyet yapamıyorum ben...
su içmek gelmiyo içimden zaten yemekde yemiyorum..sabah biraz haslanmıs sebze yemiştim öğlen sebze istemedi canım biraz salata yedim aksamda yine sebzelerden yicem ama aclık hissederik yemiyorum bayılmamak için yiyorum..
önceden sürekli yerdim şimdide yiyemiyorum bu ii mi kötümü karar veremedim ama zayıflamama + bi durum sanırım...
kızlar kendime zor hakim oluyorum malum mens öncesi tatlı krizim tutuyor bugün
sabaheynir yumurta 1 dilim ekmek
ara:kahve içtim şekersiz
öğle:2tane dolma 1kase çorba yoğurt
ara:2biküvi yarım poaça(yememem lazımdı tutamadım kendimi)
akşamda evde dolma var sadece kıymadan yaptım yoğurtla yerim
akşam callenetice başlıycam sabahlarıda bisiklet bayrama kadar 1 kilo daha vermem lazım
kuşum üzme kendini bu kadar ..hasta olursun dikkat et
hiç kimse senden önemli değil bunu unutma insanlara hakettiği kadar değer vermelisin bu eşin bile olsa geçerli üzme sakın kendini bence bu seni motive etmeli daha bi çaba gösterip azimli olmalısın ne kaybettiğini anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?