Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende aradım bikaç tane. Kimi aylık 400 kimi 250 diyor. Kimi de muayene ücreti 60 lira.

cüss one be aylik 400 lirami kac kere gidecekmissinki ayda sanirim en iyisi muayene ücreti olan gittigin kadar ödersin en azindan

benim ablam gitmisti oda 60 vermisti muayene ücreti ama mesela bi gidiyodu veriyodu bir dahaki gitmesi kontrolden sayiliyodu vermiyodu

Ayda 4 kez gidiyorsun onun ücreti 400 lira canım.
Bir tanesi çok kafama yattı. 1.5 saat sürüyormuş seansları kadının.
100 lira her gidiş. Önce 15 de bir sonra ayda 1 miş.

canim ne oldu bilmiyom ama siin sonuuz pek hayir görünmüyo,Allah hakkinda hayirlisini versin canim üzme kendini

canım dün 12 den 5 bucuğa kadar telefonu kapalıydı..hat cekmiodu falan filan dedi. bende inanmadım 5 bucukk saat boyunca ben seni arayamadım sen neden bana ulasmadın dedim.. dısarda tabi bu süre boyunca kimlerle ne yaptı bilmiyorum...
bayramda annemlere ciddiyiz evlenicz dicektim demicem dedim kendisine cok sinirlendi.
aslında burda bu yazmak istemiyorum ama cok kötü bişey dedi ..arama dedi aksam yine sinirliydim aradım mesgule attı ve öyle oda aramıyor bende aramıyorum face de msn dede acıkğız ordanda konusmuyoruz..cok kötü hissediyorum kendimi dediğin gibi bizim sonumuz pek hayır değil ama allahtan hayırlısını diliyorum..

günaydın kızlar hatta tünaydınn nasılsınız?sabahtan üniversiteye kayda gittim işletme yazdım istemeye istemeye 2 seçeneğim varmıs zaten kamu yoktu çok üzüldüm neyse bunda da vardır bi hayır anca okudum geçmişide geldim..

zevcan verdiğin başarı hikayelerini okuyacagım şimdi..teşekkürler
Diyetisyeni aradım ayda 400 tl diyor çok değil mi sizce?

kızlar ben özel bir hastanenin diyetisyenine gidiyordum.izin problemim olmasa yine giderdim ne güzel neyse sigorta karşılıyordu bi kısmını 20 tl veriyordum ben.3 haftada bir gidiyordum.özge sen diyorsun ya 1,5 saat sürüyormus seansları merak ettim o kadar zamanda ne yapıyor :44: yagıma kiloma bakıyordu..yediklerimi yazdırıyordu ona bakıyordu..yeni liste yazıyordu en fazla 20 dk duruyordum..

canım çok üzüldüm umarım böle böle bir orta yol bulursunuz..hakkında en güzeli hayırlısı olsun inşallah..bayram geliyor beni yine sıkıntı bastı ağzım yüzüm yara oldu yine

canim seni üzmek istemiyorum ama bu cocuk burdan bakinca hicde evlenilecek birisi gibi durmuyo,ama tabi en iyi sen taniyosun kararini sen vericeksin.

Prensesim burda özellerin çoğunda sgk geçmiyor zaten canım ama bakıcaz bakalım.
Valla bende bilmiyorum o kadar saatte ne yapıyor ama kadın çok tavsiye almış.

Zevcanım üzme kendini zaman zaman oluyor tatsızlıklar ama alışkanlığa dönüşmesin önemli olan bu.

kızlar anladım ki mutsuzken diyet yapamıyorum ben...
su içmek gelmiyo içimden zaten yemekde yemiyorum..sabah biraz haslanmıs sebze yemiştim öğlen sebze istemedi canım biraz salata yedim aksamda yine sebzelerden yicem ama aclık hissederik yemiyorum bayılmamak için yiyorum..
önceden sürekli yerdim şimdide yiyemiyorum bu ii mi kötümü karar veremedim ama zayıflamama + bi durum sanırım...

kuşum üzme kendini bu kadar ..hasta olursun dikkat et

kızlar kendime zor hakim oluyorum malum mens öncesi tatlı krizim tutuyor bugün
sabaheynir yumurta 1 dilim ekmek
ara:kahve içtim şekersiz
öğle:2tane dolma 1kase çorba yoğurt
ara:2biküvi yarım poaça(yememem lazımdı tutamadım kendimi)
akşamda evde dolma var sadece kıymadan yaptım yoğurtla yerim
akşam callenetice başlıycam sabahlarıda bisiklet bayrama kadar 1 kilo daha vermem lazım

hiç kimse senden önemli değil bunu unutma insanlara hakettiği kadar değer vermelisin bu eşin bile olsa geçerli üzme sakın kendini bence bu seni motive etmeli daha bi çaba gösterip azimli olmalısın ne kaybettiğini anlasın

afiyet olsun goncacım poğca ve bisküvi olayı kötü olmus gercekten sporla yakarsın bayrama kadar..tarcınlı yeşil cay iç tatlım seker isteğini hafifletiyo bide ben evde meyvelerden hiç seker katmadan marmelat yapıyorum tatlı olarak onu yiyorum az azvicudumu kandırmıs oluyorum..

kuşum üzme kendini bu kadar ..hasta olursun dikkat et

bana bişi olmaz cok şey yasadım bunlar hafif gelio yinede üzülmemem lazım kesin barısıcaz yine ama bu durum nereye kadar böyle devam edicek bilmiyorum..
suanda diyete odaklanmıs durumdayım yarın sabah zayıflamıs uyanmak istiyorum..

Zevcan bana bişiy olmaz deme. Şimdi olmaz yarın öbür gün vücud güçsüz dişer. Şimdi genciz direncimiz kuvvetli ama ilerde ne olacağı bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…