- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Seni geciceeeemmKaptanım totomdan ter akıyor yeminle spor spor diye yigilacagim az kaldı yere bugünlük pes ettim 100 tamamlamak istedim de olmadi
Canım o 1 level 2 level level 3 diye gidiyor hepsini 30 ar gün yapıyorsun ama çok zor ben başladım da olmadizor görünüyor gün içinde yaptığım hareketleri bir videoya 37 dakikaya sığdırmış ben durmadan yapabilir miyim bilmiyorum
Yapma etme kaptanım çok çabuk gaza geliyorum ben şimdi kalkar yaparım yüz tane ondan sonra yarın pertSeni geciceeeemm
MaşallahEvet canlarım benim bel.olmus 87
Başlangıç 110
Şimdi 87
Fark 23 santim
Teşekkürler ederim kaptanım.Maşallah
Nedir bu haller sendeki dukan verdiklerini geri aliyor benceEveeet dişim de çekildi
Leslie 5milde 300 400 yaktiriyor kuzumkızlar squatgirl in leslie gibi bir videosu var 35 dakikada 200 kcal yakılıyor ve 3.1 km yol gidiliyor yaparsanız leslieden çok kolay iyi de ter attım googledan bir bakın isterseniz
Baktim leslie kadar sıkıcı degil gibikızlar squatgirl in leslie gibi bir videosu var 35 dakikada 200 kcal yakılıyor ve 3.1 km yol gidiliyor yaparsanız leslieden çok kolay iyi de ter attım googledan bir bakın isterseniz
Amin canım sende etkisini göreceksin strecinWhiteblacklife Colorayzn istesem sizi geçerdim squatta ama programdayım bugün 55 yapma günü bugünlük izin verdim size geçin beni
ayrıca ölçülerin mükemmel olmuş maşallah diyorum sana darısı başımıza
puding için de afiyet bal şeker olsun dolapta bizim de bekliyor nasıl gidip gelirken içim gidiyor
Ne yaptın kaptan bu kadar bak kalkar yaparım 100 tane daha ama kıyamıyorum sanaGunun hareketi 100
Sen 100 yap 150 yapmayan en cirkefNe yaptın kaptan bu kadar bak kalkar yaparım 100 tane daha ama kıyamıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?