Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevdin mi yoğurtlu yumurtayı canım bide limonlu sudan sonra yarım saat bişey yeme

Ben normal peynir sevmiyorum daha doğrusu hiç bir süt urunuyle aram yok ama lor hoşuma gidiyor omleti güzel oluyor diyette yım zorla tüketiyorum
ahhhh anaannem bir yapar o loru o omleti ahhhhhhh canım çektiiii

menün çok güzel ama ben olsam akşamki menüyü öğlen öğleni akşam yerdim

Ben yakında adımı unutacağım gidip b12 baktirmam lazım dün akşam oğluma köfte yapıyorum fırın diye bulaşık makinası koymuşum evin içinde bir saat köfte aradım sonra
anaaaa ciddi misin çok sıkıntı bak sağlığın çok daha önemli boşverme bu durumu git baktır en yakın zamanda

anaaaa ciddi misin çok sıkıntı bak sağlığın çok daha önemli boşverme bu durumu git baktır en yakın zamanda
Ne yazık ki canım benim en büyük sorunum her şeyim düşük kanım şekerim vitaminlerim tansiyonum bünye alıştı artık bazen çok düşünce sıkıntı yaşıyorum bu ara dikkat ediyorum ama düştü galiba

Ama çok komikti ya eşim ben oğlum evde köfte ariyoruz

Abla bak diyet yapıyorsun emziriyorsun değerler düşük diyorsun biraz ona göre beslen bence sen bilirsin de yine. Hangi değerlerin dişükse bak onların yerini dolduracak gıdalar almaya çalış canına yazık gençsin daha dış görünüşüne baktığım kadar sağlığını da önemse çocukların var onlar için

Hoşbuldum canımm inşallah
Merhaba busracim aramiza hosgeldin :)
Bı adet kaptan aranıyor nerde benim colorcum
Kuafore gittim geldim muhabbetin dibine vurmussunuz yeaahh

Fistik varya o fistik bagimlilik yapar soyliyimm

Merhaba busracim aramiza hosgeldin :)

Kuafore gittim geldim muhabbetin dibine vurmussunuz yeaahh

Fistik varya o fistik bagimlilik yapar soyliyimm

yok kuzum ben pek sevmedim bitsin bir daha yapmıcam şu an tüketeyim de dolaptan kalksın modundayım.

callanetics yaptım 10 dakika bu arada taa öğlen canımı çıkardı ama abla sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…