- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sevdin mi yoğurtlu yumurtayı canım bide limonlu sudan sonra yarım saat bişey yeme2.7 lt su (bilerek az içicem bugün)
65 dakika yürüyüş+koşu
60 squat
28 lunge
36 bacak yana kaldırma
15 saniye duvara oturma
kalkar kalmaz yarım limonla bir bardak su
9 gr çok tahıllı ekmeğe sürülmüş 10 gr fıstık ezmesi
kahvaltı
1 salatalık
2 biber
13 gr çok tahıllı ekmek
28 gr süzme peynir
3 gr fıstık
ara
20 ml süt ile nescafe
öğle
260 ml az yağlı süt+20 gr yulaf+ 3 gr tarçın+ 1 şeftali lapası
akşam
204 gr az yağlı yoğurt
3 gr pulbiber
2 gr karabiber
1 haşlanmış yumurta
2 gr keten tohumu
toplam alınan kalori 673 kcal
toplam yakılan kalori 320 kcal
ahhhh anaannem bir yapar o loru o omleti ahhhhhhh canım çektiiiiBen normal peynir sevmiyorum daha doğrusu hiç bir süt urunuyle aram yok ama lor hoşuma gidiyor omleti güzel oluyor diyette yım zorla tüketiyorum
Kaptan seçimiylehangi seçimle ?
abla acele ile çıktık dedim aç gitmeyim bugün böyle oldu normalde dediğin gibi kalkar kalmaz içip sonra zaman geçiyor yiyorum yemeğiSevdin mi yoğurtlu yumurtayı canım bide limonlu sudan sonra yarım saat bişey yeme
trip mi var bana burdahangi seçimle ?
Canım muz normalde ara ogundu de işte iş yapan bu ablan yine yemek yemeyi unuttuahhhh anaannem bir yapar o loru o omleti ahhhhhhh canım çektiiii
menün çok güzel ama ben olsam akşamki menüyü öğlen öğleni akşam yerdim
aman aman unutma valla akşamın ağır olması daha sıkıntıCanım muz normalde ara ogundu de işte iş yapan bu ablan yine yemek yemeyi unuttu
Ben yakında adımı unutacağım gidip b12 baktirmam lazım dün akşam oğluma köfte yapıyorum fırın diye bulaşık makinası koymuşum evin içinde bir saat köfte aradım sonraaman aman unutma valla akşamın ağır olması daha sıkıntı
anaaaa ciddi misin çok sıkıntı bak sağlığın çok daha önemli boşverme bu durumu git baktır en yakın zamandaBen yakında adımı unutacağım gidip b12 baktirmam lazım dün akşam oğluma köfte yapıyorum fırın diye bulaşık makinası koymuşum evin içinde bir saat köfte aradım sonra
Ne yazık ki canım benim en büyük sorunum her şeyim düşük kanım şekerim vitaminlerim tansiyonum bünye alıştı artık bazen çok düşünce sıkıntı yaşıyorum bu ara dikkat ediyorum ama düştü galibaanaaaa ciddi misin çok sıkıntı bak sağlığın çok daha önemli boşverme bu durumu git baktır en yakın zamanda
Ama çok komikti ya eşim ben oğlum evde köfte ariyoruzanaaaa ciddi misin çok sıkıntı bak sağlığın çok daha önemli boşverme bu durumu git baktır en yakın zamanda
Eşim bazanin altına bakıyor dedim yuh o kadar da yapmam dedim sonra ben gidip baktimAma çok komikti ya eşim ben oğlum evde köfte ariyoruz
Ne yazık ki canım benim en büyük sorunum her şeyim düşük kanım şekerim vitaminlerim tansiyonum bünye alıştı artık bazen çok düşünce sıkıntı yaşıyorum bu ara dikkat ediyorum ama düştü galiba
Ama çok komikti ya eşim ben oğlum evde köfte ariyoruz
Merhaba busracim aramiza hosgeldin :)Hoşbuldum canımm inşallah
Kuafore gittim geldim muhabbetin dibine vurmussunuz yeaahhBı adet kaptan aranıyor nerde benim colorcum
2.7 lt su (bilerek az içicem bugün)
65 dakika yürüyüş+koşu
60 squat
28 lunge
36 bacak yana kaldırma
15 saniye duvara oturma
kalkar kalmaz yarım limonla bir bardak su
9 gr çok tahıllı ekmeğe sürülmüş 10 gr fıstık ezmesi
kahvaltı
1 salatalık
2 biber
13 gr çok tahıllı ekmek
28 gr süzme peynir
3 gr fıstık
ara
20 ml süt ile nescafe
öğle
260 ml az yağlı süt+20 gr yulaf+ 3 gr tarçın+ 1 şeftali lapası
akşam
204 gr az yağlı yoğurt
3 gr pulbiber
2 gr karabiber
1 haşlanmış yumurta
2 gr keten tohumu
toplam alınan kalori 673 kcal
toplam yakılan kalori 320 kcal
yok kızz ne tribi olacak şeçimle dedi ya ne ara kimle seçim yapıldıabla acele ile çıktık dedim aç gitmeyim bugün böyle oldu normalde dediğin gibi kalkar kalmaz içip sonra zaman geçiyor yiyorum yemeği
trip mi var bana burda
Bilerek onu sectim cenesiyle dovcek sizi nihahahahhayok kızz ne tribi olacak şeçimle dedi ya ne ara kimle seçim yapıldı
yoook destiny ablam baş tacıBilerek onu sectim cenesiyle dovcek sizi nihahahahha
yoook destiny ablam baş tacıkaçamak da yapmıyor hiç ohhh
Merhaba busracim aramiza hosgeldin :)
Kuafore gittim geldim muhabbetin dibine vurmussunuz yeaahh
Fistik varya o fistik bagimlilik yapar soyliyimm
vereceeekkk en çok o verecek biraz daha sabır lazım sadece bu azimle o hepimizden daha iyi kilo verir:) kuzum.birde kilo vermeye baslasa valla bana dert oldu hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?