Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Colorayzn menüm

Sabah
2 yumurta rafadan ve yoğurtlu yulaf kepeği

Öğlen
Bir kase domates bir hıyar bir kaç tane sivri biber haşlama tavuk

Akşam
Yağsız salata közlenmiş sivri biber 5 köfte bir tane turşu bamya bir tane konserve mantar
1700lt su
Spor yok diye yapmadım yapılacaksa yapar yazarım su da içerim daha

Kiz 1km bari yuruseydin yatin dedikte topu dikin demedik
Tursu bamya nasi oluyo

Bende kizim.uyumasa cikip biraz daha yurucektim hemde kahvem bitmisti kahve alicaktim ama malesef
Bende uyuttum şimdi kızı oğlumu yıkayacağım birazdan ondan sonra kendim duş alacağım kocaya yemek hazırlanacak banyolar tuvaletler yetişemedi bugün yarın onları yikacagim bugün sözde Toto buyutcektim yine yalan oldu kaptanim

Temizlik guzeldir :)
Bende yapicam da dun ustun koru bi supurdum banyoyu temizledim fln okadar toz kaldi amaaaan yoruluyorum bide sıcakta hic çekilmiyor

Kuafor e giderken bi sokaktan gectim donuste de ordan gectim nasil guzel kek kokuyordu sokak anlatamam

Temizlik guzeldir :)
Bende yapicam da dun ustun koru bi supurdum banyoyu temizledim fln okadar toz kaldi amaaaan yoruluyorum bide sıcakta hic çekilmiyor
Ben dip köşe girdim kaptanım bazanin altı koltukların altı falan abarttim biraz toz işi de tamam ama banyolar tuvaletler kaldı iate

Bende tarçınlı havuçlu keki çok özledim kaptanim
Birde meyve kurusuyla yapiyorum ben meyveli hazir kekten farki olmuyor:)
Ahh ahh neler cekiyor canim bir bilsen hazir yufkadan su böreği yapiyorum su boreginin kendisini aratmiyor amaa diyetteyim diye evde yapmıyorum cocugumda yiyemiyo esimde yoksa yemeden duramam.suan dolapta puding var yememek icin sıkı yorum kendimi.
Ama yemicem yesil cay demliyim bari

Ben dip köşe girdim kaptanım bazanin altı koltukların altı falan abarttim biraz toz işi de tamam ama banyolar tuvaletler kaldı iate
Onu her seferinde yapiyorum kuzum ven kizimin koltuklarin altina biseyler sokusturdugu icin :)
Cam falan zor oluyor asil annem gelsede bende islensem yoksa kizla cok zor babaneside mesgul su sira :/
Bi balkon bile yikiyamiyorum kizimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…