- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Buradayım kaptanımNerdesiniiiizzzzz
Bi anda herkes toz olmuş yemek vakti mi dedim acebasi :)Buradayım kaptanım
Kiz 1km bari yuruseydin yatin dedikte topu dikin demedikColorayzn menüm
Sabah
2 yumurta rafadan ve yoğurtlu yulaf kepeği
Öğlen
Bir kase domates bir hıyarbir kaç tane sivri biber haşlama tavuk
Akşam
Yağsız salata közlenmiş sivri biber 5 köfte bir tane turşu bamya bir tane konserve mantar
1700lt su
Spor yok diye yapmadım yapılacaksa yapar yazarım su da içerim daha
Bende uyuttum şimdi kızı oğlumu yıkayacağım birazdan ondan sonra kendim duş alacağım kocaya yemek hazırlanacak banyolar tuvaletler yetişemedi bugün yarın onları yikacagim bugün sözde Toto buyutcektim yine yalan oldu kaptanimBende kizim.uyumasa cikip biraz daha yurucektim hemde kahvem bitmisti kahve alicaktim ama malesef
Çok güzel tavsiye ederim 1 km zaten gün için de yapmışımKiz 1km bari yuruseydin yatin dedikte topu dikin demedik
Tursu bamya nasi oluyo
Yok kaptanım yemek içini 4 bitirdim kızımın masaj banyo keyif saatiyde onu halletimBi anda herkes toz olmuş yemek vakti mi dedim acebasi :)
Temizlik guzeldir :)Bende uyuttum şimdi kızı oğlumu yıkayacağım birazdan ondan sonra kendim duş alacağım kocaya yemek hazırlanacak banyolar tuvaletler yetişemedi bugün yarın onları yikacagim bugün sözde Toto buyutcektim yine yalan oldu kaptanim
Tursu yani dimi kiz persembe gunu yemiyeydin ya tursuÇok güzel tavsiye ederim 1 km zaten gün için de yapmışım
Bende tarçınlı havuçlu keki çok özledim kaptanimKuafor e giderken bi sokaktan gectim donuste de ordan gectim nasil guzel kek kokuyordu sokak anlatamam
Ben dip köşe girdim kaptanım bazanin altı koltukların altı falan abarttim biraz toz işi de tamam ama banyolar tuvaletler kaldı iateTemizlik guzeldir :)
Bende yapicam da dun ustun koru bi supurdum banyoyu temizledim fln okadar toz kaldi amaaaan yoruluyorum bide sıcakta hic çekilmiyor
Birde meyve kurusuyla yapiyorum ben meyveli hazir kekten farki olmuyor:)Bende tarçınlı havuçlu keki çok özledim kaptanim
Ben artık saldım kendimi valla başlarım temizliğine ömür bitiyor yaaa pasaklı da değilimTemizlik guzeldir :)
Bende yapicam da dun ustun koru bi supurdum banyoyu temizledim fln okadar toz kaldi amaaaan yoruluyorum bide sıcakta hic çekilmiyor
Onu her seferinde yapiyorum kuzum ven kizimin koltuklarin altina biseyler sokusturdugu icin :)Ben dip köşe girdim kaptanım bazanin altı koltukların altı falan abarttim biraz toz işi de tamam ama banyolar tuvaletler kaldı iate
Bir tane beTursu yani dimi kiz persembe gunu yemiyeydin ya tursu
Bende salicam da salamiyorum cunku salarsam isin icinden cikamamBen artık saldım kendimi valla başlarım temizliğine ömür bitiyor yaaa pasaklı da değilim
Tamam benlik.bisey yokta belli olmaz sisirir bideBir tane be
Genelde hafta sonları temizlik yaparım artık hafta içi Birgün yapıyorumBende salicam da salamiyorum cunku salarsam isin icinden cikamam
He YÖK YÖK zaten şişimmTamam benlik.bisey yokta belli olmaz sisirir bideamannn yarabbimm diri z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?