Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok tedavi gördüm üç yıl araştırma üni hastaneleri gezdim sonuç yok canım ne beslenmeyle alakalı ne başka bişey bişey bulamadılar onlarda genetik yapın bu dediler ben normalmiş gibi yaşıyorum hani herkese olur arada düşer benimde bunların altına düşünce sıkıntı oluyor sadece

Canım yarın yine tartı resmi ile paylaş iki hafta deneme süren var zaten ondan sonra liste buraya elinden geldiği kadar takılmaya çalış motive düşünce haber ver gazlariz biraz amaç destek olmak birbirimize
tamamdır yarın sabah tartılıp paylaşıcam :) akşam yemeğimi de şimdiden paylaşayım o zaman :)
sabah
küçük kare peynir az yağlı domates salatalık şekersiz yeşil çay bir adet gün kurusu ve 4 5 adet patates kızartması
öğlen yeşilliklerden salata yağsız limonlu
ara; bir ince dilim kavun
bir fincan şekersiz türk kahvesi yanında bir kare bitter çikolata
akşam yemeğim barbunya pişiyor yanına yoğurtla yiyeceğim
15 dakika zumba
20 saniye plank
10 saniye duvara durma
20 suma squat (ağırlıksız)
egzersiz isimlerini tam bilmiyorum ama 10 dakikada incelin diye bir video var 4 dakika onu yapabildim

7 - 8 bardak su içtim

anladım çok geçmiş olsun o zaman.. Allahım işte vardır bunda da bir hayır elbet

Evet canım dimiii hııııhh sana color
ama gazabım filan dedin ayıp ettin haa

canım suyu 2 lt tamamlarsan senin için güzel olur zayıflamak adına. patates de keşke 1 tane göz hakkıyla kalsaydı menün güzel onun haricinde

Onu colora dedim ama lafımın arkadındayım

şimdi yürüyüşte iki küçük pet bitiricem inşallah 2 buçuk litreyi tamamlarım bugün
patates bayadır yemiyodum 1 tane baktım tadına ardından 3 tane daha hooop bi daha yok ama :)

Hosgeldin aramiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…