- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
kuaförde ne yaptın saç mı kestirdin boyattın:) kuzum.birde kilo vermeye baslasa valla bana dert oldu hali
kalori olarak hic hesap yapmadim canimBugun cok kotuyum kollarimi kesmisler gibi :S uyusuk gibi her ikiside agriyolar falan neden böyle oldum bilmiyorum ayrica sasirtma gununde alinan kalori kac oluyochocolate19 de bana ben aksam.olacak neredeyse daha 500kcal alamadim kabak yemekten
Çok tedavi gördüm üç yıl araştırma üni hastaneleri gezdim sonuç yok canım ne beslenmeyle alakalı ne başka bişey bişey bulamadılar onlarda genetik yapın bu dediler ben normalmiş gibi yaşıyorum hani herkese olur arada düşer benimde bunların altına düşünce sıkıntı oluyor sadeceAbla bak diyet yapıyorsun emziriyorsun değerler düşük diyorsun biraz ona göre beslen bence sen bilirsin de yine. Hangi değerlerin dişükse bak onların yerini dolduracak gıdalar almaya çalış canına yazık gençsin daha dış görünüşüne baktığım kadar sağlığını da önemse çocukların var onlar için
Beni zoooooorrrr döveeer kuuuuzzzmmm benim gazabıma gelmesin deBilerek onu sectim cenesiyle dovcek sizi nihahahahha
Evet canım dimiii hııııhh sana coloryoook destiny ablam baş tacıkaçamak da yapmıyor hiç ohhh
tamamdır yarın sabah tartılıp paylaşıcam :) akşam yemeğimi de şimdiden paylaşayım o zaman :)Canım yarın yine tartı resmi ile paylaş iki hafta deneme süren var zaten ondan sonra liste buraya elinden geldiği kadar takılmaya çalış motive düşünce haber ver gazlariz biraz amaç destek olmak birbirimize
Çok tedavi gördüm üç yıl araştırma üni hastaneleri gezdim sonuç yok canım ne beslenmeyle alakalı ne başka bişey bişey bulamadılar onlarda genetik yapın bu dediler ben normalmiş gibi yaşıyorum hani herkese olur arada düşer benimde bunların altına düşünce sıkıntı oluyor sadece
ama gazabım filan dedin ayıp ettin haaEvet canım dimiii hııııhh sana color
tamamdır yarın sabah tartılıp paylaşıcam :) akşam yemeğimi de şimdiden paylaşayım o zaman :)
sabah
küçük kare peynir az yağlı domates salatalık şekersiz yeşil çay bir adet gün kurusu ve 4 5 adet patates kızartması
öğlen yeşilliklerden salata yağsız limonlu
ara; bir ince dilim kavun
bir fincan şekersiz türk kahvesi yanında bir kare bitter çikolata
akşam yemeğim barbunya pişiyor yanına yoğurtla yiyeceğim
15 dakika zumba
20 saniye plank
10 saniye duvara durma
20 suma squat (ağırlıksız)
egzersiz isimlerini tam bilmiyorum ama 10 dakikada incelin diye bir video var 4 dakika onu yapabildim
7 - 8 bardak su içtim
Onu colora dedim ama lafımın arkadındayımanladım çok geçmiş olsun o zaman.. Allahım işte vardır bunda da bir hayır elbet
ama gazabım filan dedin ayıp ettin haa
canım suyu 2 lt tamamlarsan senin için güzel olur zayıflamak adına. patates de keşke 1 tane göz hakkıyla kalsaydı menün güzel onun haricinde
Onu colora dedim ama lafımın arkadındayım
Yörüüüüüüü kim tutar seniiikaçamak yapan kim olursa babam da olsa tanımam bu böyle biline
karın sancısı mı ne sancısıBak yine sancı aldı beni yaa ben bu iki aydır hep sancı çekiyorum her gün
şimdi yürüyüşte iki küçük pet bitiricem inşallah 2 buçuk litreyi tamamlarım bugünanladım çok geçmiş olsun o zaman.. Allahım işte vardır bunda da bir hayır elbet
ama gazabım filan dedin ayıp ettin haa
canım suyu 2 lt tamamlarsan senin için güzel olur zayıflamak adına. patates de keşke 1 tane göz hakkıyla kalsaydı menün güzel onun haricinde
Hosgeldin aramiza :)Soruları yazmama gerek yok heralde telden zor oluyor
Büşra
22
Bekar
Çocuğum yok
İstanbul boy 160 kilo 63.300 hedef kilo 50
Kilo alma hikayem üniversite son yılda evden çıkmadan abur cubur yemek, psikolojik durum.. Ve tiroitlerimin sorunlu çalışması
Neden kilo vermek istiyorum istediğim kıyafeti giymek, özgüvenimi arttırmak kendimi beğenmek için.
Daha önce cuma yarışma etkinliğine katılmadım
hoşbuldumHosgeldin aramiza :)
Çok zor durumda kalırsan tan tahilli bar yersin ama sadece bı gün canım ister üçe bol üç gün ye istersen bir gün de ye12 -14 ağustos arası regl olucam bu dönemden korkuyorum bi tek tatlı krizleriiidesteklerinize ihtiyacım var
Regli sancısıııııkarın sancısı mı ne sancısı
Tanıma tabikaçamak yapan kim olursa babam da olsa tanımam bu böyle biline
Kas aldirdim kuzumkuaförde ne yaptın saç mı kestirdin boyattın
Hoşgeldin cikommkalori olarak hic hesap yapmadim canim
Iki kare.bitter tuketebilirsin12 -14 ağustos arası regl olucam bu dönemden korkuyorum bi tek tatlı krizleriiidesteklerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?