Tamam siz ilzanla olun :)Sen demiştin ya rakip olalım diyr ondan diyorumm
haaa bu diyemiyor ben white istiyorum diyeeeTamam siz ilzanla olun :)
Banada white kaliyoor
Canım biraz sakin olman lazım tek ihtiyacın olan bu. Stres de kilo vermeni önler. Ablam evet 1 ay meyve yedi hep muz özellikle hem tok tutuyor hem de ishal olmayı önlüyor heyecandan ishal olabilir diye böyle bir şey yapmıştı sadece dondurma ve meyve yedi hep öyle yemekler filan yemedi pek acayip incelmişti
denemedim ama kullananlar iyi geliyor diyor ben zaten yakında zehirlenicem bir rezene bir biberiye içip duruyorumKiraz sapı kuruttum ödem için deneyen varmı arkadaşlar ?
Kiraz sapı kuruttum ödem için deneyen varmı arkadaşlar ?
Bende ödem vardır kesin çünkü tuzu bırakamıyorum tuzsuz yiyemiyorum illa olacak
denemedim ama kullananlar iyi geliyor diyor ben zaten yakında zehirlenicem bir rezene bir biberiye içip duruyorum
Tuzu bırakamazsan ödemin hep olur, kilo vermen de zorlaşır canım..
Aniden demiyorum tabi ama yavaş yavaş azalta bilirsin..
Bir süre sonra zaten alışırsın..
Geçmiş olsun hasta mı kızın canım ?Ya çektim resmini paylaşamadım sorma sabah yürüyüşe de gitmedik benim kız kusmuş kaç kez mama da yemiyor onun yanındaydım paylaşamadım
Moralim fazlasıyla bozuk..
Hep zor kilo veren biriydim ama bu kadarını hiç görmedim daha önce..
Spor yapamıyorum belki de o yüzden gitmiyordur ama ne bileyim çok canım sıkıldı..
Sabahtan beri hiç birşey yemedim, içmedim, canım istemiyor..
daha yeni başladım canımrezene ve biberiye etki etti mi canım ?
İnşallah canım biraz azalttım belki ondan aniden 2 kilo gitti 5 günde haklısın bir bıraksam şekersiz dururum önemli değil de tuz zor olacak dediğin gibi ufaktan azaltıp bırakmaya çalışsam zorlanmam belki :)
duraklama dönemi varmış ya belki ondan yavaşladı inşallah hızlanır
Geçmiş olsun hasta mı kızın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?