- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
canım kız derken köpeğim :) vetenerinerden geliyoruz şimdi takip edin devam ederse getirin dediGeçmiş olsun hasta mı kızın canım ?
Yemeyip icmedigin icinde kiloda azalma olmuyordur belki kovserimMoralim fazlasıyla bozuk..
Hep zor kilo veren biriydim ama bu kadarını hiç görmedim daha önce..
Spor yapamıyorum belki de o yüzden gitmiyordur ama ne bileyim çok canım sıkıldı..
Sabahtan beri hiç birşey yemedim, içmedim, canım istemiyor..
Kizi kopegi diyecektim ki kovser demis zaten :) gunun egzersizi var tabiki hemen bulup paylasiyorumGeçmiş olsun hasta mı kızın canım ?
100xverdiğin kilo/geçen haftaki kilon% nerden hesaplanıyor ?
ilk 92.7 pazartesi başladım
şuan 90.7
%2.1574973031284 azalmış
ya etiketledim ben onu bak bi bildirimlereYemeyip icmedigin icinde kiloda azalma olmuyordur belki kovserim
Kizi kopegi diyecektim ki kovser demis zaten :) gunun egzersizi var tabiki hemen bulup paylasiyorum
İnşallah iyileşir bir an önce bende yakın zamanda kuş baktım 2 tane 6 sene yaşadılar biri oldü diğeride arkasından 3 ay sonra öldü çok üzüldüm çok hassasım bu konulardacanım kız derken köpeğim :) vetenerinerden geliyoruz şimdi takip edin devam ederse getirin dedi
ayyy kıyamam ya çok üzüldüm Allah tüylü dostlarımıza uzun ömürler versin çok üzülüyorum böyle şeylereİnşallah iyileşir bir an önce bende yakın zamanda kuş baktım 2 tane 6 sene yaşadılar biri oldü diğeride arkasından 3 ay sonra öldü çok üzüldüm çok hassasım bu konularda
ohaaaa dankek miiii hani kaçamk yoktu ayıp oluyorrrrBugunun menusu
Kahvalti
1haslanmis yumurta
1.5dilim ekmek
1tatli kasigi kaymak cok az bal
Kkdan az peynir
Yarin domates
Ara
Şekersiz turk kahvesi
18gr cikolatali dankek cikolata yerine
Ara
1hurma kutsal topraklardan gelmis: )
Ara
4yk yogurt pulbiberli
Aksam
3yk et kavurma az yagli
2yk bulgur pilavi
Az salata
Su
1.5ltye yakin
Spor
Yuruyuse gidicem birazdan yazarim
Alinan kalori ~ 950kcal
Bitter e esdeger kuzum bugunluk yedim hem bir hamburger menu degil ama olsun 2 verseydim hamburgeri.yerdim :) yoksa motivasyonumu kaybedicem zor dayaniyorum yemin ederim sanaohaaaa dankek miiii hani kaçamk yoktu ayıp oluyorrrr
Mini dankeklerdendiohaaaa dankek miiii hani kaçamk yoktu ayıp oluyorrrr
canımsın afiyetler olsunBitter e esdeger kuzum bugunluk yedim hem bir hamburger menu degil ama olsun 2 verseydim hamburgeri.yerdim :) yoksa motivasyonumu kaybedicem zor dayaniyorum yemin ederim sana
Sagol kuzum yarin olmaz kacamak soz :) ve bir hafta boyuncacanımsın afiyetler olsun
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | ❤ ❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ? | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | 100DK ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | ❤ 100IA | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | ❤ ❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | - | - |
Şimdi gittim bitik pili vermişler orda kullanılan pilmis kız değiştirdi çok özür diledi bı daha sorun olursa direk iade alırız dedilerIdare edecek komşu tartisi yok mu
Gel canım gel bu hafta tartı vurdu ama haftaya 1,5 gözden çıkardımTamam siz ilzanla olun :)
Banada white kaliyoor
Ooo hadi gözün aydın ablaaa bakalım yarın 64 çıkacak mısın :) bugün gazabına uğramasan ortalama için süper olurduŞimdi gittim bitik pili vermişler orda kullanılan pilmis kız değiştirdi çok özür diledi bı daha sorun olursa direk iade alırız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?