Whiteblacklife ama bu haftanin tarti hatasi bana patlamasin lutfen kilonu guncelleyebilirsem 65 olarak giricem paylasim alanina
Ben de gece leslie yapıcam Gofitomu yatırıncaÖdülün olsun tabii bende squatgirl 200kcal yaptim totomdan kirpiklerimden ter damliyor resmen: D
Kovsere sordum en iyi o bilir simdi bakalimBen de sana onu yazacaktım sonuçta hata olmuş onunla alakası yok bayağı da fark eder ortalama
Kızlar bu arada temmuz 7de ben 95.5 kg idim bugün ağustos 11 87.3 8 kg gitmiş yine fena değil sankim
Bence leslie den daha etkili.bu kiz leslie 5milin sonunda ancak bukadar terliyordum benBen de gece leslie yapıcam Gofitomu yatırınca
Bence leslie den daha etkili.bu kiz leslie 5milin sonunda ancak bukadar terliyordum ben
Teşekkür ederim canımcım ama şişkoyum ya ondan çok iyi değil :)ne fena deil harika ya :)
Yap canım yap bigun de kendine ödül verYok kız 4 gr geliyor bir kare :) 27 kcal izin varsa yapacağım çok canım çekti şöyle sütlü bir kahve
Teşekkür ederim canımcım ama şişkoyum ya ondan çok iyi değil :)
Senden de izin varsa 2 evet ile gelsin full sütlü kahvelerrrrYap canım yap bigun de kendine ödül ver
Neden aynıııııııııı nedennnnWhite kilonu 65 gectim listeye ortalamamizda ayni he
Inşallah canım daha 30 kg var dile kolay..Olsun canim kendine oyle deme :) dahq cok kilolar verirsin :)
Teşekkür ederim canımcım ama şişkoyum ya ondan çok iyi değil :)
Neden aynıııııııııı nedennnn
Inşallah canım daha 30 kg var dile kolay..
Yok white ile kisisel ortalamamiz ayni :)Neden aynıııııııııı nedennnn
Inşallah canım daha 30 kg var dile kolay..
Dikkat etmiyor musun yediklerine neden öyle oldu? Sen menü paylaşıyor muydun düzenli olarak? Buraya daha sık uğrarsan motivasyonun açısından güzel olur. Egzersiz de yap günün egzersizini yaptın mı hiçBen bi aydir oldugum yerde sayiyorum resmen
Haaa kalpten gidecektim 1. Olabilirsiniz haaa belki 2 ay hadi inşallahYok white ile kisisel ortalamamiz ayni :)
Yok ama 2.ciyiz ikimizde sanirimmDikkat etmiyor musun yediklerine neden öyle oldu? Sen menü paylaşıyor muydun düzenli olarak? Buraya daha sık uğrarsan motivasyonun açısından güzel olur. Egzersiz de yap günün egzersizini yaptın mı hiç
Haaa kalpten gidecektim 1. Olabilirsiniz haaa belki 2 ay hadi inşallah
İşe yaramadı yani neyse yapacak bişey yok o zamanWhite kilonu 65 gectim listeye ortalamamizda ayni he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?